Filtre

Top service en zeer scherpe prijzen

levering was snel en prijs voor de bestelde wijn is goedkoopste dat ik kan vinden. Ik ga niet meer elders kopen.

Snelle service en super verpakt!

Altijd in orde en snel geleverd.

Geen negatieve punten

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Goede wijn voor een goede prijs. Bezorging is prima.

Goede wijn voor een goede prijs. Bezorging is prima.

Goede dienstverlening

Goed ingepakt in degelijk karton en snel geleverd. Prima!

Snelle levering, perfect verpakt!

Mooi assortiment alcholvrije dranken.

Great quality and customer service

The order had to be amended due to my own mishap. The customer service team solved the issue in a super short time with the greatest kindness and professionalism. Wines tasted superbe too!

Chapeau voor Bovino

Geweldig geholpen… wij zochten een cadeau voor onze vriend. Hij wilde mooie grote wijnglazen. Bij twijfel even naar Bovino gebeld en daar kreeg ik de juiste informatie. Top Bovino

zeer vlotte levering, goed verpakt, lekkere wijntjes

Mooie website, zeer overzichtelijk, kwaliteitswijnen. Vlotte betaling, snelle levering aan huis, goed verpakt

Supersnelle service!

Mijn zending wijn was beschadigd tijdens transport en werd al voor de aflevering door PostNL teruggestuurd naar Bovino. Na kort contact met Eva van de klantenservice van Bovino werd dezelfde dag nog een nieuw pakket verzonden dat ik de volgende dag al ontving!

Altijd alles goed geregeld.

Altijd alles goed geregeld.

goede service

bestellingen worden snel verwerkt en geleverd

Slechte bezorging en geen follow up na tel contact hierover

Mail bezorging op dinsdag Dan dinsdag mail bez op woensdag Dan woensdag mail bez op donderdag. Op dond zowel mail van postnl als bovino dat bezorgd is. Hierover tel contact: niets meer gehoord en dit was de tweede keer dat het fout gaat

Niet zo'n beste wijn

De wijn van Frankland Estate was zeer matig. Ook de bezorging was traag en op de verkeerde plek (kan Bovino niet zoveel aan doen, behalve andere bezorger kiezen).

Ruime keuze, snelle levering, betaalbaar.

Voldoet aan alle verwachtingen

Vlotte website, service en levering

Goed aanbod voor correcte prijs

In aanbod van zowel witte als rode wijn, in de door mij gestelde prijsklasse, is Bovino prima leverancier. Ik ben tevreden en hoop dat nog lang met Bovino te blijven.

Snelle levering, alleen bij levering zie ik pas dat er één fles minder wordt geleverd. Wordt wel netjes gecrediteerd.

Perfect op alle vlakken

Makkelijk online tool Snelle afhandeling Correcte levering

Ik bestel wel vaker bij Bovino en vind ze top. Snelle levering, goed assortiment, behulpzame klantenservice

Zeer tevreden.

Er zou bij de bestelling meteen vermeld moeten worden, of het product op voorraad is.

Snel en goed

Mijn Bestelling werd keurig uitgevoerd en snel geleverd, voor herhaling vatbaar Mvg.

Snel reactie terug op een vraag en daarna snelle levering van de bestelling

Kiyoh Anmeldelser