Goede snelle service. Top

Snelle levering van een goede alcoholvrij alternatief voor wijn

Wij waren al een tijdje op zoek naar een goed alternatief voor witte wijn met een bubbeltje. De alcoholvrije versies van Sparkling Tea BLA en LYSEROD hebben we eerder ooit eens geproefd en vonden die lekker. Helaas konden we die nergens vinden waar die ook op voorraad was. Bij Bovino was de Sparkling Tea te verkrijgen en nog eens op voorraad ook. En de volgende dag al geleverd! Goed geregeld Bovino, waarvoor onze dank.

Heel slecht!!

Waardeloze website. Zit al 3 weken op een bestelling te wachten. Geld wordt niet retour gestort. Nooit meer iets bestellen, slechtste leverancier ooit!! Oplichters!!

Very good service!

I am super happy with my purchase. Bovino team delivered it just on time and perfectly.

Snel en keurig!

Supersnelle levering van onze glazen, uitstekend verpakt tegen een prima prijs.

Uitstekende service

Snelle service, prima prijs. Echte aanrader.

Betrouwbare snelle service

Tijdens drukke feestdagen tijden toch supersnelle service en levering binnen 1 dag!

Snelle levering,heerlijke wijnen Fijne webshop

gewoon goed

Wordt snel gereageerd en gehandeld

Belofte worden snel waar gemaakt

Alles top geregeld

Ondanks de feestdagen zoals beloofd keurig op tijd bezorgd

Hele fijne service

Snelle levering, alleen bliej per vergissing het verkeerde artikel geleverd te zijn. Na kort telefonisch overleg werd ďezelfde dag de juiste bestelling verstuurd en binnen 1 dag geleverd. Kortom hele fijne service. Daarnaast ook heel tevrede met de geleverde glazen!

Al jaren tevreden klant

Wederom uitstekend

Fijne website, veel keuze en een snelle levering.

Heel betrouwbaar

Makkelijke site, snelle en correctie levering.

Duidelijke omschrijving, scherpe prijs en snelle levering

Bij Bovino heb ik een fles port gevonden waar ik al een tijd naar op zoek was. Duidelijk omschrijving van het product en makkelijk vindbaar op de website. De bestelling was zo geplaatst, en de fles port werd professioneel verpakt de volgende dag geleverd. Zeer content!

Snel, nette levering, track en tracé werkte prima.

Makkelijk kunnen bestellen, goed verpakt en snelle levering. Helemaal top!!

Verrassend snel,

Tot mijn grote verbazing hadden ze bij Bovino nog Apostelhoeve Cuvée XII brut 2019 liggen. Daarvan 6 flessen gekocht voor bijzondere gelegenheden. Binnen 24 uur bezorgd. Hele snelle service die ik tussen kerstmis en oud&nieuw niet verwacht had.

Sneller geleverd dan verwacht

Wilde voor mijn vriendin schoonmaak attributen kopen om haar karaf schoon te maken. Bestelling werd ondanks drukte PostNL bijzonder snel geleverd en de producten zijn helemaal goed!

Eerder bezorgd dan verwacht en perfect ingepakt!

Ik had niet verwacht dat ik de wijnen zelfs nog voor de kerst zou ontvangen! Die belofte werd ook niet gedaan, maar het bleek wel zo te zijn, super! Degelijk ingepakt en goede prijzen. Groot assortiment en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling/zending!

Zoals beloofd

We waren eigenlijk iets te laat met wijn bestellen, maar de wijn kwam precies op tijd aan. Dat is fantastisch nu de bezorgers het erg druk hebben

Heel goed, smeer snelle levering. Zelfs met de drukte voor kerst

Duidelijke communicatie en snel geleverd ondanks de enorme drukte.

4 flessen mooie wijn besteld. Ivm Kerst en Verjaardag was het belangrijk dat het pakket op tijd zou komen. Dit is ook gelukt. Op de Site van Bovino is het makkelijk zoeken en bestellen. Een luxe kadoverpakking voor 4 flessen vond ik zeker redelijk geprijsd. Eenmaal bezorgd bleek diezelfde verpakking echt deugelijk en goed van kwaliteit en luxe uitstraling. Hier kan ik mee voor de dag komen.

Snel en betrouwbaar

Fijne en snelle service

Heerlijke wijn

Dit is de eerste keer dat ik een bestelling op deze website heb geplaatst. Snelle service! Goede prijs/kwaliteit. Heerlijke wijn! Ik ga zeker weer in de toekomst meerdere bestellingen plaatsen. Dank u wel!

Kiyoh Bewertungen