Op tijd en aan de deur afgeleverd.

Online gemakkelijk de wijn gevonden en besteld. Betaling goed verlopen alsook de levering op tijd en alle flessen intact aan de deur afgeleverd. Super!

100 % positief: Niets op aan te merken.

Zo als wijn online bestellen moet zijn;

Bovino werkt accuraat, snel & foutloos.

Met Bovino blijkt probleemloos bestellen, helder communiceren, tempo maken & perfect afleveren zo’n makkie dat ‘t voelt als ‘n cadeautje.

Snel en goed

Handige website en snelle levering.

De bestelde wijn werd binnen een dag keurig afgeleverd.

Zeer snelle levering

Zaterdag besteld maandag in huis

Zeer professionele service. Een aanrader!

Ik ben zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij Bovino! Zeker niet de laatste! Onberispelijke verpakking, snelle levering, zeer professionele service. Een aanrader!

Wijn nog steeds niet geleverd

Na bijna 2 weken is mn wijn nog steeds niet geleverd. Ik heb telefonisch contact gehad maar heeft tot zover niks veranderd.

Zeer snelle levering

Prijs kwaliteit top en snelle levering.

goede wijn, slechte bezorging

We hebben een heerlijke wijn besteld bij Bovino van een al bij ons bekend wijnhuis. Heerlijke wijn en een goede prijs. Niets over te klagen. Alleen dan moet je heel lang wachten op PostNL. Tot 2 keer toe geven zij een te verwachte levermoment aan, waarna wij beide keren kort voor het verstrijken van dat moment te horen krijgen dat Ze het pakket niet konden bezorgen. Wij speciaal thuisgebleven en al met al een week moeten wachten op ons eerste glaasje. Jammer voor Bovino maar door PostNL ga ik toch maar weer naar een winkel.

Uitstekend!

Prima service en snelle levering!

Prachtige glazen

Alles volgens afspraak. Prachtige glazen en mooie dozen, goed verpakt. Ik kom terug en raad het iedereen aan om hier te komen.

Zeer tevreden!

Mijn ervaringen met Bovino zijn positief. Vaak interessante aanbiedingen uit een breed assortiment. Snelle leveringen en uitstekende verpakkingen. Gebruiksvriendelijke website, die het bestellen gemakkelijk maakt.

Netjes aangeleverd ….een super cadeau

Geheel volgens verwachting alleen lag het pakket week bij de buren...

Heel blij dat ik de 3 flessen zoals voorzien op tijd ontvangen heb!

Uitstekende services

4 flessen speciale wijn besteld. De prijs was goed, het verzenden was snel en goed. In 1 woord geweldig. Volgende fles wijn die ik bestel zal ik hier bestellen.

Correcte opvolging. Snelle levering. Duidelijke info. Echt zoals het hoort (maar niet altijd door iedereen) correct geïnformeerd. TOP dus

Aanbevolen!

Mooi aanbod, snel en correct geleverd!

Perfecte service

Super gemakkelijk te bestellen en zeer snelle en correcte levering , top service

Fantastisch goed!

Mooie flessen en heel goede Rosé Grand Cuvee! Heel vlug geleverd! Al twee keer bijbesteld omdat dit een goede keuze is!

Great selection of wines and packages

Best located wine store for me. Will definitely order again.

Fantastische wijn, snel klaar voor verzending

Qua wijn en verpakking zeer tevreden. Ook snel bericht dat het overgedragen is naar de vervoerder. Helaas heeft deze er lang overgedaan om het af te leveren. Het bleef vertraagd. Daar kan Bovino niets aan doen, wel iets om rekening mee te houden.

Excellent

Perfecte service

Alles snel en goed geregeld

Bestelling goed geregeld. Snelle levering en goed verpakt.

Fantastische levering; zeer degelijk verpakt!! Zo belangrijk voor wijnglazen!

Overzichtelijke website en mooi assortiment. Levering via de post fantastisch; zeer goed verpakt en weinig kans op breuk!