Jammer van die korting s avonds, terwijl ik overdag juist besteld had! Wel alles netjes en veilig ingepakt.

Snelle levering en snelle klantenservice

Mail gestuurd of de bezorging toch op tijd zou zijn ivm feestje binnen 1 uur reactie van klantenservice en de volgende dag in huis. Super fijn

Besteld en volgende dag al geleverd

top

nog nooit teleurgesteld geweest. ik heb al verschillende keren besteld, ik heb ook al in contact geweest omdat ik een foutje had begaan. Alles loopt altijd hoe het hoort. Ik zal nog bestellen en blijven aanraden aan anderen

perfecte levering

Zeer snelle levering ondanks kleine drukte problemen bij Post nl. We gaan van de Apostelhoeve wijn genieten met vrienden bij een wijnproeverij.

Alleen maar positief

Zeer toegankelijke site, vlekkeloze levering

Prima service, glazen van Spiegelau prachtig ingepakt en snel geleverd. Ik ben heel tevreden en prima prijs-kwaliteit verhouding!

Snel geleverd en een heerlijke wijn

Rapidité et qualité

J'ai commandé mes bouteilles jeudi et elles sont arrivées samedi. Je suis très content de les achats. Je commanderai encore mes bouteilles via le site internet bovino. Merci pour votre sérieux.

Mooiere verpakking voor zeer dure fles champagne.

Goed product, snelle levering.

De Hobhout is heerlijk verfrissend op een warme dag. Levering was heel snel.

verrast door de zeer vlugge ontvangst van mijn bestelling.

zeer blij met mijn bestelling die goed verpakt is aangekomen op bestemming . dank u ...

Veel keuze en een vlotte levering.

Snel en goed

Bestelling goed verpakt en snel geleverd, helemaal goed!

Genieten van een uitgebreid aanbod leesvoer

Blij met het abonnement omdat ik een ruime keuze heb aan boeken in diverse categorieën. Het werkt eenvoudig en ik hoef er weinig moeite voor te doen.

Zeer snelle levering tegen een aannemelijke prijs.

Zie bovenstaande.

prima bedrijf

Goede snelle service. Mooi assortiment, zij hebben mijn favoriete Taylor-port

Super service

Altijd goed veel keus en super op tijd geleverd

Snel en veilig bezorgd

De wijn is niet in een winkel verkrijgbaar daarim online besteld. Er werd netjes de volgende dag bezorgd

Snelle goede service

Keuze is veel maar vooral wat ik belangrijk vind de alcoholvrije keuze. Flessen kant en klare mocktails, zo leuk voor feestjes en ook niet duur

correcte service en snelle levering

altijd top

Goede snelle levering

Gewoon goeie site!

Gewoon goed, altijd op tijd bezorgd.