Enorm teleurgesteld, ik heb dit pakket nooit ontvangen, maar op de site van post NL staat dat de levering is gedaan

De wijn is mij bekend, de levering was snel en verder prima... Volgende keer bestel ik weer bij Bovino ;)

Supersnelle levering

Ik had de wijn nodig 1,5 dag na mijn bestelling, helaas had ik dan ook nog besteld na 17u. Na een mailtje te sturen naar Bovino kreeg ik een zeer vriendelijk mailtje terug met de boodschap dat mijn wijn zeker op tijd ging zijn. En zo was het ook!!! Mooi op tijd… wat een service!!! Ik geef Bovino een 10/10 Super tevreden.

Te weinig product geleverd

Ik had een grote order maar heb 6 flessen te weinig ontvangen. Jullie reageren niet op mijn vraag hieromtrent

Komt de beloofde levertijd volgens de website niet na

Levertijd langer dan door Bovino beloofd, zonder dat Bovino de klant daarover informeert. Slecht !

Een mooie fles wijn ingepakt met een kaartje erbij laten bezorgen bij een vriendin voor haar verjaardag. Vriendin was blij verrast met dit mooie kado die mooi verpakt en verzorgd bezorgd is en de wijn is van top kwaliteit

Goede wijn behoeft geen krans

Heerlijke wijn, goede prijs en zeer snelle levering!

Snelle correcte levering.

Fantastisch wijntje!

Snel accuraat en goed assortiment

Blij met Bovino

Ik ben heel tevreden over de wijnen van Bovino. Er zijn heel betaalbare lekkere wijnen en de levering gaat heel snel. Ook de acties vind ik wel interessant.

Ik had een doos wijnglazen besteld maar 1 glas was gesneuveld. Dit had ik gemaild met foto erbij. De volgende dag was het glas al direct toegestuurd. Echt een aanrader!

Top snelle levering

Geweldig & supersnel

Alles gewoon snel en top geregeld !

Snel en correct

De wijn werd snel bezorgd, netjes verpakt!

Klant is hier altijd koning!

Perfecte service, zeer vriendelijke klantcontact, uitstekende wijn tegen een eerlijke prijs

Bezorging snel en goed

Duidelijke website. Bezorging snel en goed.

Super snelle levering! Perfecte verpakking! Kortom alles uitstekend,

W

Prima dienst na verkoop

Ik had een aantal wijnglazen besteld die per koerier werden geleverd. Bij aankomst bleek één glas stuk te zijn. Zonder problemen werd de eerste werkdag nadien een nieuw glas opgestuurd. Prima service!

vakkundig, snel, correct

Uitstekende website met eenvoudige bestel en betaalprocedure. Alle wijnen zeer overzichtelijk gerangschikt. Deskundige smaaknotities.

Vriendelijke, goede service en enorm assortiment

Het assortiment is ongelooflijk groot. En doorgaans al snel leverbaar. Daarnaast ook nog eens een vriendelijke, persoonlijke en snelle service. Dus al met al uitstekend.

Bestellen en volgende dag ontvangen

Moeilijk om de hop hout thee te vinden, maar dan krijg je ook wat. Prima snelle service

We hadden een redelijk snelle levering van het produkt wat was besteld. Alleen is het produkt niet goed ingepakt. Een dure flesopener los in een doos met wat opvulmateriaal. Dat was jammer.

Ruim assortiment vlotte levering goede prijzen

Bovino biedt een ruime keuze aan goede wijnen tegen redelijke prijzen. Bestelling gaat eenvoudig met een vlotte levering.

Snelle levering en goede prijsen

Snelle levering en goede prijsen, ook de minimum bestelling voor gratis levering is oke

Super service en goede afhandeling

Super service en snelle levering!!