niets ontvangen

ik kreeg bevestiging van post.nl dat alles was afgeleverd.met een handtekening er op.... ik heb totaal niets ontvangen , en heb een klacht ingediend bij post.nl

heel goede service

Goede informatie Snelle levering Perfect verpakt Super glazen

Perfecte wijn en een snelle levering

Snel en accuraat.

Alles super schnell angekommen !!!

Die Bestellung lief unkompliziert und wurde sehr schnell ausgeliefert. Immer gerne wieder.

Verwachtingenmanagement

De bestelling plaatsten en betalen ging super makkelijk. Meteen na de bestelling de bevestiging ontvangen en ook conform afgegeven levertijd de 18 flessen wijn mogen ontvangen. Tip: de onderkant van de doos voorzien van plastic aan de buitenkant. Vervoerder had de doos schijnbaar al een keer op een nat oppervlak gezet. Dus eerst dacht ik dat een fles wijn stuk was en maakte me zorgen dat de flessen onder uit de doos zouden vallen. Vandaar de doos ondersteboven open gemaakt.

Vandaag besteld morgen al in huis top kwaliteit en lekker

Super geregeld!!!!

Woensdag glazen besteld. Donderdag helaas de verkeerde glazen ontvangen. Vrijdag gebeld met de klantenservice en zaterdag ontving ik de juiste glazen. En dat allemaal geregeld voor de Kerstdagen. Petje af voor jullie. Maar..... Bovino is ook afhankelijk van het verzendbedrijf. In dit geval Post NL. Zij hebben ook goed werk voor Bovino gedaan.

snele service

snelle service

Perfecte service En heerlijke wijnen!

Zó fijn als je op de dag zelf een kortere tijd indicatie krijgt van bezorging. Dan kan je daar rekening mee houden en zit je niet de hele dag te wachten. Superleuk de verhalen bij de wijnen en hoe ze tot stand zijn gekomen.

Keurig netjes geleverd

Binnen een dag geleverd.

Snel en correct geleverd en uitgebreid assortiment.

gewoon top

heel snelle levering

Ruim aanbod, goede prijs-kwaliteit en snelle levering.

klassewijn met perfecte levering

klassewijn,degelijk verpakt en perfecte levering

Mooie wijnen voor een mooie prijs

Hele mooie wijnen voor een hele mooie prijs. En ook nog supersnel geleverd. Top!

Mijn bestelde wijn had een ander etiket

Ik had Nederburg Winemasters Cabernet Sauvignon 2020 besteld en kreeg The Manor toegezonden.

Supersnel

Hier heb ik uiteindelijk mijn italiaans desserwijntje gevonden. Zelfs tijdens de drukte van de feestdagen, werd mijn pakje de dag na mijn bestelling geleverd! Nog op tijd voor het kerstdiner. Dankjewel.

Super snelle levering aan een scherpe prijs

Een degelijke overzichtelijke webshop met correcte prijzen. De verzending was stevig verpakt. De communicatie verliep foutloos.

Simpel, vlug , gewoon TOP

Wat ik Top vind, is, dat bij de laatste levering’s mail (in dit geval Post.NL), wordt vermeld van welke firms het pakje is (in dit geval Bovino).

TOP

zeer snelle levering ondanks de drukte van de aankomende feestdagen.

Heel fijne ervaring!

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling, top!

Altijd lekker

Ik bestel graag bij bovino. Dit omdat je per fles kunt bestellen. Ook is de keuze enorm En altijd op tijd geleverd.

Geweldige mooi oprijd geleverd top

Top top jullie hebben top wijnen

Super service