Sneller dan snel…

Supervlotte levering! Dankjewel!

Altijd goed!

Goede en snelle service en mooie producten..

Bovino OK / Post NL ???

Ik bestel bewust op vrijdag omdat de website van Bovino aangeeft dat de levering de volgende werkdag gebeuren zal. Post NL is de koerier met wie wij de allerslechtste ervaring hebben! De levering gebeurde nu op zaterdag ipv maandag maar voor het eerst plaatst Post NL het pakket op de plaats die al jaren is aangegeven.

Snel en uitmuntende service

Mijn pakket werd meteen verzonden en kwam mooi verpakt bij ons aan. Hele goede ervaring!

Afspraak is afspraak

Een coravin besteld en werd via de mail keurig op de hoogte gehouden over het proces en de aflevering via Post NL. Netjes verpakt geleverd en ook keurig volgens het tijdschema.

Bestelling geplaatst, direct bevestigingsmail en vlak daarna kwam ook het verzendbewijs. Binnen een dag geleverd, super service!

top

een belletje en volgende dag op tijd afgeleverd

snel en correct geleverd

in de namiddag besteld, de volgende dag in voormiddag reeds geleverd. Prima in orde

Plastic wijnkoelers

Product voldoet volledig aan de beschrijving.Heel snel geleverd in degelijke verpakking.

gewoon: uitstekend

Makkelijk online bestellen; tijdige (snelle) levering en degelijk verpakt. Wat wil je nog meer? Gewoon uitstekend, dus.

Onvoldoende opvolging

Ik had eest niks ontvangen en via track and tracé had ik enkel het logo van postnl. Mail aan bovino gestuurd. Geen antwoord. Pas toen het pakket ineens wel verscheen, dus niet op de aangemelde dag, en ik terug een mailtje stuurde, antwoordde ze wel. En sturen ze mij dus een verzoek om de beoordeling aan te passen. Van 1 naar 3, maar toch niet voor herhaling vatbaar.

Alles top

Alles goed geregeld

Goede service, snelle levering

Top bedrijf

Vandaag besteld en echt de volgende dag geleverd

Uitstekend!!

Ruim assortiment met mooie wijnen, fijne aanbiedingen en acties en snelle levering, perfect!

Goede wijnen die snel bezorgd worden.

Op donderdag onze favoriete Franse rosé besteld (MIP) en die hadden we vrijdag al in huis. Vanmiddag een lekker koud glas overheerlijke rosé in de tuin.

Zeer goede eerste ervaring

Snelle levering en het product zorgvuldig ingepakt

Snelle en correcte levering , Wat jullie de klant beloven wordt ook daadwerkelijk uitgevoerd !

Lekkere wijnen voor een mooie prijs. Vandaag bestellen, morgen in huis....wat een service !

graduation gift

great idea for a special occassion = will keep in mind for next time

Snelle goede levering,

Bestelling snel geleverd plus heerlijke wijnen.

uitstekend !!!

Korte lijnen, snel geleverd, goed verpakt.

Snelle goede levering

Op zondagavond besteld en op dinsdagochtend geleverd, hoe snel is dat

Website aanpassen

Website werkte niet naar behoren enkel.met de zoekfunctie iets te vinden Eenmaal besteld liep alles heel vlot