Prima site en aflevering

Prima site en het bestelde kwam snel

Service met spoed

Makelijk om te navigate, goed Prius, snel aflevering. Ik zal. Het Vaal gebruiken.

Top service.

Had 2 verschillende bestelling geplaatst deze kwamen allebei zoals beloofd op tijd toe. In mijn bestellingen zaten er champagne glazen die tot mijn verbazing toe nog allemaal heel waren. Ik kan Bovino samenvatten in 2 woorden echte toppers.

Top !

Snelle en correcte levering goed verpakt. Verkoper van ons favoriete wijnmerk Matsu.

Snelle en goede service! Heel tevreden

Gewoon top

Bovenop komt de afspraken altijd na

Te weinig voorraad

Wijn besteld voor een feestje, jammer genoeg te weinig voorraad en dus te weinig geleverd. Jammer dat ze dit niet vooraf laten weten.

Altijd wel een wijntje dat mij verrast

Zo veel keuze. Prettig verrast vaak en dan vooral als ik weer wat anders uitprobeer, nieuwsgierig gemaakt door de beschrijvingen..

Snel geleverd!

Kreeg een reminder dat een uniek lastig te krijgen product er weer was. Meteen besteld en de andere dag geleverd.

Gewoon helemaal goed!

Geleverd binnen 1 dag en prima prijs!

Alles Duidelijk omschreven en top snelle service!

Doe zo voort

Super service en snel.

Zeer klantvriendelijk en top service.

Snelle service. Goede keuze. Goed verpakt.

Zeer tevreden over Bovino Wordt zeer goed verpakt. Snelle levering en goede keuze.

Snel

Eindelijk een alcohol loze bubbel die ook nog lekker is!

Goed assortiment, snelle levering.

Prettige website, uitgebreid assortiment en snel geleverd. Plezierig.

Mooie wijnen snel geleverd

Een dag later binnen.

Helemaal top

Ik bestel regelmatig bij deze wijn handel. Altijd goed verzorgt.toppers

Vlotte service, goed verpakt

Goede service. Kennelijk was de voorraad van het door mij bestelde iets kleiner dan door mij besteld. Het teveel betaalde werd dezelfde dag teruggestort op mijn rekening. Top ! Chapeau !

Snelle levering en heerlijke wijn

Heerlijke proefpakket, ben blij dat ik mijn favourite wijn "The Stump Jump by d’Arenberg, McLaren Vale, Australia" bij jullie heb gevonden.

Uitstekend!

Snelle levering, goed verpakt en volledig conform verwachtingen. De mooiste wijnglazen. Kostbaar, maar dan heb je ook wat.... Vederlicht!!

Binnen 24 uur , geweldig geregeld

Wist niet dat dit zo snel en gemakkelijk geregeld kon worden.

Super goed

Vrijdagmiddag 16.30 besteld en meteen (zoals ze aangeven op de site) de volgende dag mijn bestelling ontvangen! Super fijne en snelle service!

Gisteren besteld, vandaag ontvangen.

Goed verpakt, keurig op tijd.

Altijd snel levering !!

Comentarios sobre el Kiyoh