Prima service!

Goede website, snelle levering en bereikbare klantenservice.

Ruim aanbod en snelle levering

Toch nog even voor de kerstdagen een paar pareltjes besteld bij Bovino . Met de aangekondigde lockdown nog meer behoefte aan iets lekkers. Het mooie van Bovino is het brede aanbod, van bbq wijntjes tot de grote klassiekers (Gaja!). De service is snel en duidelijk, ook tijdens de drukke kerstperiode gewoon netjes en op tijd. Chapeau!

Perfect verzorgd cadeau voor de feestdagen!

Mijn bestelling was netjes en deugdelijk verpakt. Voor mij de eerste keer dat ik hier iets heb besteld. Leuke en originele artikelen. Shop in de toekomst zeker nog een keer.

Goede ervaring de levering werd snel en direct afgewerkt

Mooie service

_

Supersnelle levering voor deze tijd van het jaar

Enige opmerking is dat het pakket in de hal van het gebouw is neergezet, dus identiteit checken is niet gebeurd.

Geweldige snelle correcte levering top

Rinkel rinkel bovino thuisbezorgwinkel u belt werkelijk waar bovino zet het al voor u klaar U krijgt echt geen spijt. U heeft het binnen in een zeer korte tijd.

Nette en goede levering

Voor het eerst hier besteld. Wijnen zijn op afgesproken tijd geleverd.

Precies wat ik verwacht had

Ik wil al langer van die mooie champagne glazen die je ook in een restaurant krijgt. En die vond ik bij jullie. Ze zijn prachtig precies wat ik wil. En direct volgende dag geleverd. Hartelijk dank.

Meer dan snelle levering en het pakket is keurig verzorgd

Prachtig cadeau gekocht en met een. hele snelle levering op tijd bezorgd

goede service

Na een supersnelle levering van een Decanteer-borstel bleek die echter bij het eerste gebruik defect te raken. Door dit via eenmailtje met een foto erbij te melden werd ik dezelfde dag nog door iemand van Bovino gebeld, en werd er meteen en nieuwe toegestuurd. Da's toch top-service.

Klantvriendelijk, accuraat en super service!

Snel, en zeer goede service. In de week voor kerst zaterdag besteld en maandag in huis. Top!

Snel en netjes bezorgd.

was de 1e keer en is goed bevallen , alles netjes en heel aangekomen en ,ooi op afgesproken tijd.

Van bestellen tot thuis erg goed

Dit was de eerste keer bij Bovino maar het was erg goed. Hier gaan we zeker vaker bestellen.

Snel

Ruim assortiment, snelle levering, goede website.

Eenvoudig, duidelijk en snel

De website is duidelijk, geeft veel keuzes en inspiratie, bestelproces verloopt snel en levering supersnel!!!

De bestelling werd vlot geleverd... Genieten van de Bottega moscato

Zeer nette en snelle levering

Prachtige glazen. Mooi en goed verpakt. Levertijd binnen de afgesproken tijd.

uitstekend en snelle levering

online besteld de volgende dag in huis.

zeer goed

heldere site en de volgende dag al geleverd!

Goede service en lekkere wijnen

Super veel keuze en hele goede service. Zowel met de bestellingen die ik laat bezorgen als die ik ophaal.

Ruime keuze, goeie wijnen, originele kado ideeen, en fairly priced en ook nog snel bezorgd!

Ruime keuze, goede wijnen, originele kado ideeen snelle bezorging zelfs van gepersonaliseerde kados, prijzen zijn fair. Zeer aan te bevelen!!

snel, smooth en vriendelijk

Had niet gedacht dat er in de kerstdrukte zo snel geschakeld zou kunnen worden (zeker niet met wijn) maar Bovino heeft me zeer positief verrast !

Comentarios sobre el Kiyoh