Altijd prima geregeld

Goede producten, goede communicatie als er even iets niet op voorraad is. Altijd een alternatief

Lekkere wijnen

Mooi en stevig ingepakt

Fast delivery and great price!

Veel keuze!

Veel keuze in wijnen. Prima verzorging van de bestelling. Je kunt het eventueel zelf ophalen. Vriendelijke klantenservice.

Stockbeheer kan beter alsook creditering

Stock klopte niet. Jammer voor zo een exclusieve wijn. Vervolgens werd te weinig gecrediteerd. Slordig!

Fantastisch!

Een goede en overzichtelijke website, voor mij een uitstekende sortering wijnen, snelle levering en een meer dan stevige en voortreffelijke verpakking.!

Snelle levering in een deugdelijke verpakking

Wederom een snelle levering in een deugdelijke verpakking. Goed geregeld!

top

1e x besteld hier. snelle en nette bezorging. was een grote bestelling heerlijke wijn. wij worden vaste klant.

Snel geleverd en aan een goede prijs

professional klantenservice

Beste Online perfect en veel keuze het jaar door

Supersnel en vriendelijk

Ik kreeg twee flessen te weinig in mijn originele pakket (wel besteld en betaald, niet ontvangen). Dat is na mijn melding supersnel naar tevredenheid opgelost. Well done.

Verkeerde zending, wel keurig opgelost

Mijn zending was helaas verkeerd gegaan. Ik ontving een zending voor een andere klant. Na telefonisch contact is de fout keurig opgelost. Wel jammer dat ik de foutieve zending zelf naar een post nl punt moest sjouwen. De bezorger wilde het pakket alleen op mijn risico meenemen. Fouten maken is menselijk. Die oplossing was snel en goed. Daarom toch een ruime voldoende.

Gewoon weg top

Uitgebreid gamma , duidelijke site geweldige communicatie met de klantendienst snelle afhandeling en levering en de prijs is dan ook nog super . Die 10/10 is hier van toepassing!!!!!

SUPERSERVICE, Goede wijnen, zeer aangename website

SUPERSERVICE, Goede wijnen, zeer aangename website

Eerlijke prijzen met schappelijke verzendkosten

Zeer uitgebreide website met enorm veel keuze. Goede prijzen. Snelle en correcte afhandeling. Gratis verzending vanaf 100 euro, ook een plus.

Fantastische website.

Ruime keuze en zeer snelle levering.

Top! Prachtige website, stipte levering en stevige verpakkingen!

Top! Prachtige website, stipte levering en stevige verpakkingen!

Perfect!

I recently ordered wine (Macon Village) from Bovino's website. The website was easy to navigate and offered a wide selection of wines from different regions. Ordering and payment were quick and secure. I received my wine quickly and effortlessly. The bottles were still in the original boxes and well-packaged. Overall, I was very impressed with Bovino's service and would definitely recommend them to anyone looking for a convenient way to order wine online.

Correct en zeer vlugge verzending

super fijn en snel geleverd

Echt een aanrader, snelle levering groot bijzonder assortiment al met al een fijne website!!

Puur toeval dat ik op de site terecht gekomen ben en direct besteld. Prima verlopen.

Vlekkeloos

Niks op aan te merken, kan niet beter

Goed opgelost door Bovino

Hoewel PostNL in mijn zending breuk had veroorzaakt en bij aflevering er niks over had gezegd. Ze hadden het omgepakt in een andere doos, en ik moest na het openen van deze doos constateren dat er 1 fles ontbrak.) Na contact met Bovino werd het supersnel opgelost !! TOP

Makkelijk te bestellen, goede terugkoppeling en snelle levering.

Heerlijke wijn tegen een nette prijs

Goeie prijs kwaliteit verhouding en keurig verzonden.

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 10.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.