Snelle en goed verpakte levering van glazen.

Snel en goed

Correcte en propere levering.

Super, breed aanbod, eenvoudige en snelle bestelling

Super, breed aanbod, eenvoudige en snelle bestelling

Wijnen en bezorging OK

Alles op tijd bezorgd in goede staat

Veel keus en snel geleverd

Bij Bovino alcoholvrije sparkling tea besteld. Er was veel keuze en onze bestelling werd goed verpakt snel geleverd.

Op tijd afgeleverd en je krijgt wat je besteld.

Grote keuze snelle levering

Groot aanbod in diverse wijnen uit veel landen duidelijke website snelle levering zelfs toen we niet thuis waren, zal in de toekomst zeker weer bij Bovino bestellen.

een dikke 10

Prima wijn te weten Apostelhoeve

Ik heb een aantal keren bij Bovino besteld en ben te spreken over de levering: Snel en veilig voor de flessen wijn.

Geweldig assortiment met snelle levering

Altijd een feest om wijnen te bestellen bij Bovino. Groot assortiment, snel thuis bezorgd! Vooral het assortiment cremants vind ik waanzinnig.

Veel keus snelle levering

Er is veel keus en een snelle levering. Bij afleveren voor er expliciet gevraagd naar de besteller en de ID. Een prima online winkel tegen schappelijke prijzen.

Snel en goede kwaliteit

Snel mijn goed verpakte pakketje ontvangen, erg blij mee! Ik bestel vaker!

Super fijn, alleen heeft PostNL geen zin gehad om mijn doos te tillen!

Blij met jullie fijne website en pakket. Ik koos ivm carnaval om het te laten bezorgen. De bezorgers laten zware dozen gewoon in het busje staan. We hebben het “niet gehaald” x3. Ik heb mn pakket inmiddels, maar misschien beter om een andere postleverancier te kiezen? Of: alleen leveren op servicepunt. Heb dat met meerdere drankleveranciers meegemaakt. Zonde dat dit ten koste gaat van jullie naam!

Snelle levering perfect

Snelle levering en keuring verpakt in een stevige doos.

perfect

Goede keuze, interessante kortingen en perfecte levering

Soepel process

Ruime keuze, echter ik zo graag de mogelijkheid van een bezorgdatum zien. Als ik wat bestel voor iemands verjaardag kan ik wel een kaartje toevoegen maar geen bezorgdatum kiezen.

sehr gute Auswahl, aber bessere Zwischeninfo, wenn die Sendung länger dauert, wäre gut

Doen wat gevraagd wordt

Ik heb iets besteld en het vlot en netjes geleverd

Heerlijke bijzondere wijnen en snelle service

Bij Bovino vind ik bijzondere wijnen en de service om de wijnen af te kunnen halen is helemaal top!

Snelle levering van een lekkere wijn!

In een paar klikken de wijn besteld die ik eigenlijk al een tijdje wilde proeven.En de volgende dag geleverd! Top!

Prima en snelle service

Bestellingen op tijd of zelfs eerder bezorgd dan gepland. Top service!

Alles verloopt naar wens bij de online bestelling/levering. Contact via mail wordt direct beantwoord.

Mooie selectie wijnen tegen goede prijs en service

Bestelling geplaatst voor de cuvee xll. Van apostelhoeve, bedankt voor de snelle levering

Afspraken

Beste mensen, Ik heb besteld en dag erna per mail geïnformeerd of de bestelling op tijd binnen zou zijn. Dat werd bevestigd, en dat is fijn omdat ik mijn avond gepland had en eten afgestemd op de wijnen. Zaterdag 16:00 worden 6 van 14 wijnen geleverd en moet ik nog voor sluitingstijd zorgen dat ik mijn zaakjes op orde heb. Levering wordt dinsdag erna zeker aangeboden. Thuis gebleven omdat je (logisch) 18 moet zijn om de bestelling te ontvangen. Rond 14;00 mail dat het een dag later wordt. Intern wordt er bij jullie aangegeven dat er een klacht wordt neergelegd. Maar aan klantenbinding doen jullie vervolgens niet. Ik zou vanuit ondernemerschap er een businessmodel van maken als er iets fout gaat. Laat flessen met beetje fatsoenlijke wijn met jullie logo erop fabriceren en stuur deze na als vorm van sorry. “Mijn wijn komt alles weer goed! Sorry voor het ongemak en proost op de toekomst “! Ik noem maar wat. De klant zal het waarderen en opnieuw gaan bestellen. Nu denkt de klant, zak er maar in, en zullen niet meer bestellen. Fijn weekend alvast.

Top Service

Correcte afhandeling, super snelle levering

Over Bovino

Bovino, uw online leverancier van kwaliteitswijnen, accessoires en delicatessen. Met op dit moment meer dan 10.000 wijnen in ons assortiment, zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod.