Nog steeds in afwachting…..

Ondanks belofte van 24 uurlevering na een week nog in afwachting. Een rits aan verwarrende post.nl volgde. Medew Bovino beloofde oplossing maar helaas nog geen reactie.

Wunderbar

Simple, snel, en goed wijn.

Bovino OK, maar bezorgservice waardeloos

Wijn bezorgd, maar ... na het bezorgen nog zeker 6 mails gehad met het bericht dat het pakket later bezorgd zou worden. Irritant !!

Gebruiks vriendelijke app

Het is leuk om de aanbiedingen te bekijken en dat er veel informatie beschikbaar is. Koppeling met gerechten zou super zijn.

Altijd alles goed geregeld

Goede producten, goede service en snel geleverd.

Goede wijnen maar toch wat frustratie

Laat ik positief beginnen Bovino is een van mijn favoriete wijn winkels in Nederland. Ontzettend rijk aanbod van hele mooie wijnen. Ook vaak mooie kortingen altijd goed natuurlijk. Echter heb ik ook wat negatiefs ik heb recent twee keer besteld. En twee keer werd na het afrekenen mij kenbaar gemaakt dat een bepaalde fles er niet is. Nu werd daar wel goed op gereageerd een keer werd er een alternatief aangedragen en een keer kreeg ik mijn geld terug. Toch vind ik dat wel erg slordig hoe kan een wijn die jullie niet meer hebben op de website staan? Ik blijf bij jullie bestellen maar dit is echt heel slecht.

Alles verliep soepel, vanaf het bestellen op de site tot de bezorging.

Snelle levering en erg klantvriendelijk

En daar kan ik niet zoveel meer aan toevoegen;)

Geweldige service

Ik bestel al een paar jaar bij Bovino en alles is altijd perfect verzorgd, stevig verpakt en snel geleverd. Bij mijn laatste bestelling was er per ongeluk een verkeerde fles geleverd en de juiste werd zonder problemen nageleverd door Bovino. De verkeerd geleverde fles mocht ik ook houden! Dus echt een perfecte service. Dat maakt het verschil als je online bestelt.

Volop vertraging

Het zal wel toeval zijn, maar elke keer als ik bij jullie bestel, krijg ik al heel snel het bericht, dat jullie niet meteen kunnen uitleveren en dat het 2 dagen gaat duren. Waarschijnlijk bestellen jullie door bij andere leveranciers ? Daarna is het pakket door de Post NL uit de bus gegooid en op een dag aangeboden dat wij er niet waren, zonder mogelijkheid om dit aan te passen .... dus nu 1,5 week later hebben we het pakket nog steeds niet in ons bezit. Met wat geluk gaan we hem vandaag ophalen. Nu kunnen jullie er niets aan doen wat de Post NL met het pakket doet, wellicht dit wel eens aankaarten ? Maar de eigen vertraging wel ;-)

I got the goods as promised, fast and exactly as ordered

Prima product / Ondermaatse levering

Er is geen vraag omtrent het bestelde product, noch de verpakking. PostNL als koerier is ronduit beschamend! Er wordt niet aangebeld, de handtekening voor ontvangst wordt door de koerier geplaatst (en dat alles terwijl wij thuis waren - beelden zijn beschikbaar) om vervolgens schade ante richten bij het verlaten van et terrein en zomaar weg te rijden (= vluchtmisdrijf - beelden zijn beschikbaar). Afhandeling door PostNL gebeurt niet correct en ik dien klacht in bij de politie

zeer ruime keuze

Op aanraden van iemand de site bezocht en hoe makkelijk en overzichtelijk zeg! Hoe jullie het doen weet ik niet, maar op zaterdag besteld en dinsdag was het pakket geleverd (in België). Top!

Erg klantvriendelijk en heerlijke wijnen

Nu een paar keer besteld bij Bovino en vorige bestelling is er bij de vervoerder een ongelukje gebeurd en 2 flessen wijn gesneuveld. Bovino heeft na dat gebeuren nieuwe flessen wijn opgestuurd terwijl het buiten hun schuld was. Vonden we zeer klantvriendelijk. Daarom supertevreden over deze webshop van Bovino en we zullen er nog regelmatig een heerlijk flesje wijn bestellen.

Uitstekende service

Uitstekende service, goede collectie van mooie betaalbare wijnen

goede wijn

heb heerlijke rose Si van Bovino besteld, kom ik de zomer wel mee door! Snelle levering ook!

vriendelijk en behulpzaam en snel geleverd

Ik wat problemen met het afrekenen, maar werd vriendelijk en snel geholpen. Heel prettig

Onwaarschijnlijk snelle levering. Zeer mooie prosecco aan een aantrekkelijke prijs.

Top !

Correcte verwerking van bestellingen, overzichtelijke webshop, juiste facturatie, mooie actieprijzen. Wij zijn fan !

Goede en snelle levering

Perfecte service

Ook als er iets fout gaat met de levering, wordt dit zeer netjes en correct opgelost.

Goede kwaliteit en steeds correct met levering

Prachtige wijnen waar ik ik van hou Italiaanse wijnen de personen nog nooit ontmoet maar vriendelijk en correct ik dank de firma er voor vriendelijke groeten

Super service

Top wijnen eerlijke prijs. Snel verzonden goed verpakt Overzichtelijke website.

Gewoon goed

Goede service, goede wijntjes, zoals beloofd rond de verwachte levertijd (werkdagen) geleverd.

Kiyoh anmeldelser