Top, bestellen , betalen en levering snel en soepel

Hele goede aankoopervaring, duidelijke site en communicatie plus snelle levering . Ga zeker meer kopen bij Bovino.

heel tevreden

voor de eerste maal besteld heel te vreden

Enorme keuze, snelle en vlotte levering.

Helemaal top

Redelijke prijzen

Uitstekende service

Super service

Gewoon weg super service. Snelle levering Niks aan toe te voegen.

Uitmuntend

Betrouwbaar bedrijf!

Via de site waren de items leverbaar die elders niet verkrijgbaar waren. De levering was snel en perfect. Feestavond was compleet!

snelle service en goed verpakt

snelle service en goede communicatie vooraf !

Goed bedrijf!

Vriendelijke en snelle service.

Snelle levering, binnen één werkdag, vaker besteld, een keer een flesje te weinig geleverd, na fijn telefonisch contact, direct de fles nageleverd!

Bovino levert wat beloofd wordt . Goed en snel !

De wijnspuwbak, die elders wel beloofd maar niet geleverd werd, kreeg ik van Bovino snel en zonder gedoe. Heel fijn !

Vriendelijke dienstservice!

De bestelling was snel behandeld en snel geleverd. Bedankt

Gewoon top en veel keuze.

Bij mijn online bestelling heel goed geholpen geweest doordat ik nog iets was vergeten mee te geven in de bestelling. De mensen hebben me gecontacteerd om toch nog de ontbrekende info op te vragen.

TOP

Ik heb al verschillende malen besteld bij Bovino. Ik heb contact gehad met de klantendienst. De mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De goederen worden zeer goed ingepakt en snel geleverd. Zelfs de artikelen die gepersonaliseerd worden had ik binnen de 24u. Ik vertel aan iedereen hoe betrouwbaar ze wel zijn. Ik zal zeker nog bestellen

Snelle,levering

Levering binnen 2 dagen, goed verpakt. Gemakkelijk te bestellen.

Binnen één dag keurig geleverd, top!

Erg tevreden, goede service en levering.

Vriendelijke & snelle service

Klantgericht , flexibel, overzichtelijk , vriendelijk en goede snelle service

Volledige service zoals beloofd op de site… Zeer vlotte levering EN product in voorraad. Overal anders was het product “ niet voorradig”!

Volgens afspraak geleverd

Duidelijke website, mooie wijnen.

Netjes en snel

Positief

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik waarop zoek naar een specifiek wijnmerk welke Bovino gelukkig in huis had. De levering van het product was erg snel en netjes gebeurd. Bedankt

Top en snelle service !

Fantastisch heb bestelling geplaatst en s’anderdaags in huis . Top service!

Kiyoh anmeldelser