Heerlijke Rosé en snelle service

Ik zag deze winkel op google toen ik op zoek was naar mijn favoriete Rosé. De site van Bovino sprak mij erg aan. Veel keuze en ook nog mijn favoriete Rosé te koop. Zeer snel bezorgt en goed op de hoogte gehouden wat betreft het bestelproces. Aanrader. Ik bestel zeker weer bij deze winkel.

De bezorgperiode klopt wat de site aangeeft.

Op donderdagavond besteld en zaterdag in huis!

Supersnelle levering! Kan niet beter!!

Perfect geleverd zoals afgesproken met een fles mooi in originele cadeauberpakking

Bekend zijnde met apostelhoeve wijn welke altijd heerlijk smaakt werd de doos netjes volgens afspraak geleverd zoals besteld , een fles in cadeau verpakking. Gewoon Super

Altijd uitstekend

Snelle afhandeling en levering, van onze lievelings wijnen. Ga zo door

Snel,netjes! Aardige bezorger en keurig op tijd!

Aardige bezorger, beleefd en keurig op tijd!

Ruim aanbod en scherp geprijsd. De vriendelijke klantenservice lost eventuele problemen snel en klantgericht op.

Snel en kwaliteit

We bestellen altijd onze wijn hier en altijd naar tevredenheid. Vrienden vragen vaak waar we bestellen omdat ze de wijnen erg lekker vinden. Al met al duidelijk website en super snelle levering!

Snelle, effectieve maar ook persoonlijke service

De website is zeer duidelijk maar wat ik vooral prettig vind is dat het makkelijk is om een wens persoonlijk duidelijk te maken. Geen chatbot maar een écht mens die snel reageert op eventuele onduidelijkheden of speciale verzoeken.

Mooie wijnen

Mijn favoriete wijn besteld en de volgende dag al geleverd. Top!

snelle levering na bestelling, witte wijn beaurempart is uitstekend, rode nog niet geprobeerd

Witte wijn bij iemand anders gedronken, ik vond hem lekker. Daarna wit en rood besteld, een dag later in huis (na legitimatie aan bezorger). Prima dus.

goede ervaring

men word zeer goed behandeld voor de wijn produkten en word goed geleverd bedankt

Top snel

Mooie collectie en super correct geleverd binnen een dag

Ruime keuze, goede service

Voor de eerste keer bij Bovino besteld, geheel naar tevredenheid. Alles was zeer netjes verpakt en de levering was snel. Handig dat op de website bij de artikelen staat wat de levertijd ongeveer is.

Vakantie vier je thuis met wijn van Bovino!

Vakantie vieren zonder apps, tests, tegoedvouchers en ander gedoe? Stel je eigen wijnvakantie samen en bestel je wijnen bij Bovino; thuis, op je eigen terras of lekker binnen genieten van de wijn en de zon in je glas. Enne, voor het geld hoef je het niet te laten; de prijs-kwaliteit van de wijnen is uitstekend!

Was super goed!

Niks op aan te merken

Groot assortiment met Topwijnen en snelle levering

Groot assortiment met Topwijnen en snelle levering

Mijn ervaring is prima service

Prima ervaring

Uitstekend product en snelle levering

Gisteren 6 flessen wijn besteld en vandaag ontvangen.

Prima service en heerlijke wijn.

Ik vind de service en snelheid van deze webshopsuper. Prachtige wijnen!

Snelle bezorging en goed ingepakt.

Snelle bezorging. Product goed ingepakt. Blij dat we onze alcoholvrije optie voor de bruiloft in deze webshop hadden gevonden. Door de snelle bezorging konden we nog een test fles bestellen.

Snel en heerlijk!

Fijne (online) winkel met ruim aanbod. Snel geleverd.

Topsite

Bestellen Betalen Bezorgen

Goede service, snelle bezorging en goed klantcontact

Zeer ruime keuze en supersnelle verzending

Kiyoh anmeldelser