Scherpe prijs, prima product en snelle levering

De bestelling was heel eenvoudig. Toch is het altijd fijn als het geleverde aan de verwachtingen voldoet. De prijs van het product was super scherp en de kwaliteit perfect. Daarbij zeer snel geleverd. Ik kom zeker terug!

zeer goed

heerlijke wijnen, snelle service en zeer leuke acties! Fijne webwinkel, aanrader!!

heldere informatie op de website, zeer snelle en zorgvuldige levering. Artikelen goed verpakt.

Toppie

Bovino is perfect mooi op tijd bezorgt en keurig verpakt topper

Alles tiptop.

Alles tiptop.

Fantastische service!

De door mij bestelde fles bleek niet op voorraad. De Bovino-crew heeft me hier snel op geattendeerd en bood me scala aan goede oplossingen. Precies één dag voordat ik deze fles cadeau had willen doen zag ik echter dat ik hun mail compleet over het hoofd had gezien. Halsoverkop reageerde ik alsnog op het mailtje van Bovino in de hoop dat het niet te laat zou zijn. Het alternatief werd meteen verstuurd en de extra kosten nam Bovino zelf voor haar rekening. De fles, die door hun inspanningen de volgende ochtend al werd bezorgd, ging bij mij linea recta de ijskast, waardoor ik mijn relatie diezelfde avond een perfect gekoelde champagne cadeau kon doen. De champagne heeft de avond niet 'overleefd', maar deze service zal nog lang bij me blijven!

Hele fijne ervaring! Bovina maakt het waar

Mijn ervaring met Bovino is een hele prettige geweest. Bestel vaker via dit platform wijnen die niet altijd en overal eenvoudig te verkrijgen zijn. Goede wijnen voor een marktconforme prijs. Via de site eenvoudig te bestellen en snel en probleemloos afgeleverd. Service zoals wij het tegenwoordig verwachten en gewend zijn van Bovino.

Duidelijke website. Snelle service. Wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Snelle en correcte bezorging

Veel keus aan wijnen. Wijngoed Thorn is mijn favoriet. Duidelijke website. Snelle en correcte bezorging.

Alles goed

Alles goed

Perfect !

Top Service Top wine

Alles geweldig.

Geweldig!!!!!!Heerlijke wijn. Goede prijs. Goede aflevering. Ik ben een zeer tevreden klant.

Prima keus en alles heel snel geleverd.

Prima ervaring met Bovino. We gaan er op proosten !

Bezorging goed verzorgd.

Prima ervaring.

Heerlijke wijnen, goede kwaliteit prijs verhouding

Ben zeer tevreden met Bovino, Wordt snel geleverd, veel keuze, top

Super wijnen en snelle service!

Lekkere wijnen te koop en de volgende dag in huis! Super tof!

Mooie wijn

Besteld en zeer vlotte levering

Goede en duidelijke site en snelle nette levering

Perfect!! Duidelijke omschrijving bij elke wijn enz. Bij vragen is de klantenservice goed bereikbaar en geven passende advies. Snelle levering en altijd netjes en veilig verpakt.

uitstekend

snelle levering,goede service,gewoon uitstekend!

Snel, adequaat en veel gemak

6 spittoons besteld die de dag erna werden geleverd. Bij t openmaken van de bestelling zaten er maar 5 in Na 1 mailtje kreeg een mail terug dat ze de missende spittoon gelijk op zouden sturen. Zo gezegd zo gedaan Nu zijn alle spittoons binnen Top geregeld en dikke pluim Voor herhaling vatbaar en een webshop om aan te bevelen

Goed geholpen en snel geleverd

Wilde graag een magnum Moët Ice hebben, als cadeau voor onze dochter. Bovino had deze op voorraad. Volgende morgen wed de fles al geleverd. Super geregeld van Bovina. Dank. Groeten van Steven

Super snelle levering!

Bovino zorgde voor een super snelle levering! Just in time voor Vaderdag!

Ruime keuze uit goede wijnen.

Zeer goed bedrijf. Snelle leveringen, goede en gebruiksvriendelijke webwinkel.

Mooie wijnen en snelle levering, top!!

Ruime keuze, mooie wijnen en snel geleverd. Stelt nooit teleur. Helemaal goed!!

Top.

Snelle levering, en betaalbare heerlijke wijnen.

Kiyoh anmeldelser