Filter

bijzondere kennismaking met Pavonero Primitivo di Manduria

In de maand augustus waren mijn dochter, haar man en onze kleindochter op vakantie in Nederland. Zij wonen in Australië dicht bij de Hunter Valley en zijn beiden wijnkenners. Op een avond besloten zij een biefstukje te gaan eten bij Loetje in Rotterdam. Ze bestelden beiden een glas Primitivo di Manduria en waren na het eerste slokje meer dan aangenaam verrast. Sterker nog, ze vonden het de lekkerste wijn die ze in jaren geproefd hadden. Bij thuiskomt dook mijn dochter direct achter de laptop en kwam al snel op jullie website terecht. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en ik heb direct 2 dozen besteld. Wat een fantastische wijn!

Top! Perfecte service en heerlijke wijn van Nederlandse bodem!!

Complimenten voor uitstekend assortiment en service.

OK

Gemakkelijk!

Alles OK

Ondanks kleine vertraging correcte levering.

Bovino: Top kwaliteit wijnen met regelmatig leuke aanbiedingen

Bovino heeft uitstekende wijnen in huis. De wijn wordt zorgvuldig beschreven, maar nog belangrijker, je wordt aangenaam verrast!

Goed ingepakt en prima aangekomen

Plastic tussen de wijndoos en nog een stevigere buitendoos! Heel netjes

Keurig op tijd geleverd

Mooie artikelen van hoge kwaliteit

Heldere communicatie en onberispelijke levertijd.

Ik kom zeker terug.

Prima service en snelle levering!

Uitstekende webwinkel met veel informatie. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Goede limoncello

Goede limoncello!! Prima smaak

Wijn online besteld en afgehaald in de winkel. Duidelijke communicatie en alles stond snel klaar in de winkel. Mooi assortiment.

Mooi assortiment met goede prijzen en perfecte service

Zeer lekkere rosé besteld. Mooie aanbieding, dank zij email promotie. 's anderendaags geleverd. Niets op aan te merken.

Goede service!

Zie bovenstaand commentaar

Snel en perfecte levering

Zondag besteld en dinsdagochtend mocht ik mijn bestelling al in ontvangst nemen.

Lekkere wijnen aan een zeer aantrekkelijke prijs.

Zeer goede prijs/kwaliteit,ruime keuze en snelle verzending. Voor elk wat wils!

Gewoon super goed!

Snel geleverd en netjes verpakt.

Lekkere bubbeld

Ik vind het prima qua wijn, alleen de levertijd is niet te beînvloeden. Moet bijna elke keer mijn palketten ophalen, dat maakt t minder. Zou graag avondbezorging willen, er zijn mensen die werken, mooi toch! En die genieten van wijn in de avond of weekenden. Dat ophalen zelf bij ophaalpunt vind ik niet prettig. Verder prima, maar dat is wel mijn hekelpunt.

Mooi assortiment Riesling

Een van mij favoriete witte wijn is Riesling. Bij Bovino was een assortiment doos beschikbaar met 6 verschillende flessen afkomstig uit een paar landen als Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Bestellen gaat makkelijk op de site. Binnen 1 dag geleverd in degelijke verpakking. Proven gaat nu beginnen De eerste fles was goed en op!

duidelijke communicatie en snelle levering

Gegeten bij Kasteel Hoensbroek. Daar de MIP Rosé gedronken bij een gerecht. Gevraagd naar de leverancier. Daarna op de website gekeken en wijn 3 verschillende rosé via de website gekocht. Alles ging als een zonnetje: snelle reactie via de website, update over afhalen bij winkel in Maastricht en bij afhalen heel vriendelijk in de winkel. Dus alles bij elkaar een positieve ervaring. NB. er staat heel veel lekkers in de winkel in Maastricht. Sterk assortiment.

Altijd kwaliteit!

Altijd kwaliteit!

Vriendelijke bezorger en snelle levering

Vriendelijke bezorger en snelle levering

Superservice

12 flessen aperitief op vrijdag besteld. De levering was heel vlot en de flessen werden op zaterdag al geleverd. Bovino laat ook netjes weten wanneer het pakket gaat geleverd worden. De flessen zijn ook stevig ingepakt in de dozen. Topservice!

Super (snelle) servo

Ook via de telefoon vriendelijke en zeker snelle reactie

Topservice en snel

Bestelling snel verwerkt en netjes afgeleverd

Levering was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling!

Kiyoh Recensioner