Mooie kleren en fijne klantenservice

Klantenservice is heel goed bereikbaar en bereid om mee te denken. Super veel mooie en goede kwaliteit kleding.

Mooie kleding en past goed

De kleding die ik bestel is bijna de zelfde week in huis

Altijd goed

Leuke en kwalitatief goede kleding!

Super leuke kleren, fijne site en een goede klantenservice!

Ik shop graag (en het liefst zo vaak mogelijk) bij Guts en Gutso. Ze hebben altijd leuke kleren die vaak (soms vind het toch iets wat prijzig) goed betaalbaar zijn. De site is overzichtelijk en duidelijk, en de winkel (tot nu alleen nog in Arnhem geweest) is ook lekker ruim. Als ik vragen heb, stuur ik de klantenservice een mail en ik krijg dan snel en goed antwoord terug. Aan de telefoon blijven ze ook vriendelijk en rustig! Ik raad ook veel mensen aan om bij Guts en Gutso te gaan shoppen en ik krijg ook complimenten over de outfit(s) die ik van hun draag. Kortom; super leuke kleding en vriendelijk personeel!

Perfect !

Geweldig!

De kleding is van hele mooie kwaliteit! Daarnaast zat er een gaatje in een shirtje en dit werd keurig netjes opgelost. Super service

Super webshop

Klantenservice is snel en communiceert goed. Kwaliteit van de items van deze webshop is goed. Heb nu al meerdere keren besteld op Guts&Gusto!

Super leuke kleding

Netjes

Mooie kwaliteit

Hele fijne winkel!

Fantastisch!

Zeer leuke winkel, goede service, goede kwaliteit. Bij bestelling op de webshop krijg je echt een cadeautje opgestuurd. Ik ben fan!

Hele fijne winkel, met zorg verzonden!

Je krijgt echt een cadeautje opgestuurd, zo met zorg ingepakt! Snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Zeer persoonlijk, vlot en behulpzaam e-mail contact!

Fijne webshop

Ik slaag altijd goed in de webshop van Guts & Gusto. Ook vind ik het leuk dat ze de pakketjes mooi inpakken en daar veel aandacht aan besteden.

Top webshop!

Vooral de jeans zijn mijn favoriet, door de elastische en soepele stof. De kleding is van kwaliteit met een goede prijsverhouding. De enige reden dat ik geen 10 geef is het beperkte aantal winkels. Ik zou graag een Guts & Gusto in de buurt willen!

Leuke winkel en webshop

Al jaren fan van guts & gusto. Koop er geregeld iets!

Top service!

De winkels zijn super netjes en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! De site werkt praktisch en de producten zijn fantastisch, de prijs kwaliteit verhouding is perfect!

Hele mooie kleding voor een goede prijs/kwaliteitverhouding

Ik plaats elk jaar meerdere online bestellingen bij Guts en Gusto en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de kleding. Zowel tops/blouses als jeans passen goed en vallen mooi. Goede kwaliteit stoffen. Als maat zou ik gewoon de maat bestellen die je normaal ook draagt. Daarnaast vind ik dat vragen goed behandelt door de klantenservice. Ik heb ooit een kledingstuk ontvangen met een gat en ik heb hiervoor korting ontvangen omdat ik het kledingstuk wel graag wou houden. Erg netjes, ook in communicatie.

Verzending gaat altijd erg snel. Er zijn vaak aanbiedingen wat ook erg fijn is.

Snel geleverd en leuke kleding. Zelfde broek en zelfde maat valt alleen anders. De ene valt toch wat kleiner dan de andere.

Fijn

Al jaren klant en bestel ik regelmatig wat, ontzettend leuke kleding en fijne klantenservice wanneer er iets mis is.

De bestellingen die ik heb gedaan bij Guts&Gusto zijn goed bevallen! Ik ben vooral groot fan van de broeken (ze zitten als gegoten en de maat komt goed overeen!). De website heeft een mooie lay-out en er zijn regelmatig leuke aanbiedingen. De leveringen vinden snel plaats met duidelijke opvolging van de bestellingen en wanneer deze aankomen. Ik vind het retourneren wel wat aan de prijzige kant, zeker gezien je al verzendkosten betaald. Dit laat me overigens wel goed en bewust kopen, maar heeft me ook wel eens weerhouden van iets nieuws uitproberen.

Altijd prijs

Ik slaag altijd, heerlijke winkel. Vooral ook veel ruim zittende kleding, i like

Superleuke kleding

Hippe stijl, leuke kleurtjes

Fijne kleding en snelle levering!

Goede kwaliteit, ik ben tevreden!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!