Mooi vallende kleding

Mooi vallende kleding van fijne materialen. Valt goed op maat en blijft mooi na meerdere wasbeurten. Hele snelle levering en leuk verpakt!

Fijne winkel!

Eigenlijk altijd wel wat leuks in hun collectie en altijd snel, netjes en mooi verpakt in huis!

Kwalitatief goede kleding en snelle verzending

Kleding is van goede kwaliteit en gaat lang mee. Ook wanneer je online besteld heb je het vaak de volgende dag in huis.

Waanzinnig leuke kleding voor een goede prijs

Ik bestel al jaren bij Guts & Gusto en ben altijd tevreden. Ook de klantenservice is goed en de mensen in de winkels zijn vriendelijk.

Leuke kleding, goede kwaliteit, snelle levering.

Vind er vaak wat ik nodig heb

Leuke, ruim opgezette winkel

Outfits steeds top, goeie service

geweldige items!

ontzettend leuk spul op de website en heel erg snel in huis!

De kleding is erg leuk. Ik heb al een groot deel van jullie collectie in de kast hangen. Ook zijn de maten altijd fijn en vallen deze goed. Ik bestel regelmatig kleding en zal dit zeker blijven doen!

Snelle service en blij met de artikelen!

Ik vind jullie klantenservice geweldig, altijd vriendelijk meedenkend in oplossingen. De kleding items zijn top! Kan niks veranderen

Altijd blij met mijn producten

Alleen het retourneren moet makkelijker gaan.

Geweldig!

Snelle levering is gegarandeerd! Super vriendelijke “bediening”. Bij vragen of bestelling word je meteen geholpen! Ik ben fan van de kleding.

Super klantvriendelijk

De producten komen altijd razendsnel aan! Wanneer je een vraag hebt krijg je via de mail erg snel contact en een oplossing. Geen automatische antwoorden maar gewoon echt persoonlijk contact. Super! Ook wanneer een product op voorraad is krijg je gelijk een mailtje en regelmatig zijn er kortingscodes.

Fijne en leuke kleding

Heel blij met mijn aankopen. Kleding ziet er leuk uit en is kwalitatief ook erg goed. Zou hier zeker nogmaals kopen!

Broeken zijn mooi lang. Kwaliteit is prima. Maten zijn goed. Alles wordt snel geleverd. Ben erg tevreden. Min puntje is dat artikelen vaak lang uitverkocht zijn. Jammer als je een setje ergens van wilt. Wel een goed teken dat artikelen snel weer uitverkopen

Top!!

Overzichtelijke website, snelle levering, leuk en verzorgd verpakt! Superfjjn dat je de buitenverpakking snel en zonder schaar en scheuren kunt openen! Gemakkelijke retourzending en snelle terugbetaling! Snelle reactie op vragen. Dus in één woord: TOP!

Kleding is prima Stof wel erg dun. Tot nu toe vooral uitverkoop geshopt Zou voor sommige items niet de volle prijs betalen, maar voor uitverkoop prima Printjes zijn leuk

Mooie mode met net wat meer wat het bijzonder en heerlijk draagbaar maakt

Super blij met de heerlijke lange broeken. Ook draagbaar met iets langere benen!

Heel fijn!

Snelle bezorging. Altijd leuk ingepakt.

Mijn favoriete winkel!

Ik winkel het liefste alleen maar bij Guts & Gusto! Fijne winkel, topservice en mooie producten!!

Fijne producten!

Mooie kleding, goede kwaliteit en net even anders dan anders.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit kleding, leuke printjes en gezellige kleuren. Snel verzonden, elke keer weer een feestje om het pakket uit te pakken.

Musthave collecties en snelle levering

De collecties zijn keer op keer prachtig! De pakketjes zijn altijd super leuk verpakt met een persoonlijke touch en kaartje. De levering is bijna altijd de dag nadien.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!