Heel fijn en goede kwaliteit

Leuke kleren, mooie stofjes en supersnel binnen na bestellen!

Nog nooit iets teruggestuurd!

Ik ben nog niet eerder bij een winkel geweest maar wel al een aantal keren online besteld. Ik ben altijd erg tevreden over de producten. Kleding is van goede kwaliteit en meerdere oorbellen die ik heb gekocht blijven ook heel lang mooi. Een retour aanmelden gaat via de mail en daar ervaar ik snel en persoonlijk contact.

Leuke kleding voor elke gelegenheid

Ik slaag altijd bij Guts & Gusto, voor welke gelegenheid dan ook.

Ik ben al meerdere jaren klant en vanaf het begin verloopt elke bestelling correct en vlot. Verzendingen naar België verlopen ook goed. Dit is niet altijd even makkelijk heb ik al gemerkt bij andere webshops. Bedankt om een betrouwbare koerierdienst te kiezen Grts

Goede kwaliteit en snelle levering

Al jaren fan van guts&gusto. Altijd een leuke collectie, goede kwaliteit en altijd super snel geleverd.

Geweldige kledingwinkel

Snelle levering en mooie broeken

Altijd goed!

Super leuke kleding; ik vind het soms wel erg duur voor wat je krijgt.

Leuke en kwalitatieve stuks

Vlot besteld en geleverd. Het openen van het pakketje maakt mij elke keer instant vrolijk. Er staan elke keer weer zo veel leuke items op de website. Grote fan hier!

mooie kleding, kwaliteit/prijs verhouding redelijk. Klantencervice erg behulpzaam.

Heel mooie kledij aan betaalbare prijzen. Uitstekende klantenservice!

Fijne en handige website. Leuk assortiment. Hele goede service.

Top! Goede kwaliteit kleding en uitstekende service!

De kleding die ik bestel is altijd op tijd binnen, van goede kwaliteit en valt nooit tegen! De klantenservice is ook echt top, snelle reactie en goede oplossingen!

Super fijne winkel! Maten kloppen en goed en klantvriendelijk contact!

heel fijne samenwerking met mooie kledij!

na een aantal aankopen heb ik vertrouwen gekregen in jullie houding tov jullie klanten, tevens is jullie kledij van fijne materie en matchen de kledingstukken goed met de foto’s. ook was er telkens een vlot, heel vriendelijk en correct sociaal contact en opvolging!

Heel leuke tall collectie en vlotte communicatie

Fijn dat ze zoveel tall hebben. Steeds snelle verzending en top klantenservice

Fijn bedrijf, goede kwaliteit en snelle levering

Je krijgt de kleding altijd binnen een mum van tijd bezorgd, de kwaliteit is goed. Een puntje van verbetering is wel dat er een retourlabel in het pakket geleverd kan worden. Nu moet je mailen welke producten je terug wil sturen en dan krijg je pas een retourlabel.

Super leuke kleding, mooie kwaliteit en goede service.

Alleen maar positieve ervaringen gehad hier. Alle bestellingen komen op tijd binnen en in goede staat. Kwaliteit van de kleding is goed.

Super fijne webwinkel

Ik heb al vaker kleding online besteld. Elke keer komt het pakje snel binnen en is het telkens mooi en persoonlijk ingepakt. De kwaliteit van de kleding is hoog en komt overeen met de foto's op de website. Ik ben elke keer weer tevreden over de gekochte items.

Prachtige kleding en altijd super snel verzonden.

Betrouwbaar

Koop regelmatig bij Guts in ben een fan!!

Superleuk

Ik had een actrice met een mooie blouse gezien op tv. Er zaten glittersteentjes op die blouse. Ik ging googlen en kwam bij Guts&Gusto uit. Wat een leuke online shop!!! Ik heb in korte tijd meerdere artikelen gekocht. Ook mooi hoe het verpakt is. Ook de medewerksters van de shop Rotterdam zijn erg aardig, als ik mijn pakje daar ophaal..... ja, ik ben erg enthousiast!!!

Hele leuke kleding voor een leuke prijs!

Snelle levering en wat ik leuk vind is de persoonlijke touch aan de bestelling als die binnenkomt. Ik ga hier zeker vaker bestellen :)

Super toffe kleding

Super toffe kleding koop altijd via de website daar kan ik het toch beter vinden dan in de winkel

Super leuke kleding en goede service als er iets niet klopt

Helemaal fan van deze winkel zowel fysiek als online! Super leuke hippe kleding. Met name de losse broek / blouses combinaties ben ik erg fan van. en als ik deze draag krijg ik altijd complimenten (ook van mensen die ik niet ken) Maar tevens goede service. Had een broek met een draai pijp. Na contact te hebben gezocht werd hier meteen een passende oplossing voor gezocht. Ik ben fan!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!