Super leuke winkel

Leuke winkel waar ik graag kleren koop zowel online als in de winkel. Goede kwaliteit van de kleding. Klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Leuke winkel met goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ik vind Guts & Gusto een leuke winkel omdat je er kledingstukken vindt die vaak wat origineler zijn dan in de andere winkels. Ook de prijs-kwaliteit verhouding vind ik goed. Het is alleen jammer dat er geen winkel in België is. Daarom bestel ik meestal online maar de kans op een retourartikel is dan groot en die retour is niet gratis en moet ook best snel gebeuren. Dat is echt het enige nadeel want ik shop er graag!

Uitstekende service

Prettig contact met de medewerkers, zijn vriendelijk en behulpzaam en het contact over retouren verloopt prettig en soepel.

Leuke, hippe kleding

Toffe kleding, snelle levering in leuke verpakking. Enige minpuntje is dat mijn broek al na 1 wasbeurt op wolprogramma (zoals voorgeschreven) ging pillen. Dit is prima opgelost door geld over te maken zodat ik een ontpiller/pluizenverwijderaar kon kopen.

Erg tevreden en mooie producten!

Leuke en mooie kleding. Kleding blijft ook altijd wel mooi.

Hele leuke kleding!

Goede prijs kwaliteit verhouding, veel aanbod en ook vaak vernieuwend assortiment!

Fijne site, goede kleding en vriendelijk contact.

De site werkt prettig en is makkelijk in gebruik. Kleding is altijd van goede kwaliteit en matcht goed met de foto's op de website. Een retour is geen probleem en contact met de eigenaresse is altijd prettig.

Mooie kleding en hele snelle levering.

Mooie kleding met ruime keuze, en heel snelle levering op diverse plaatsen. Je wordt goed geïnformeerd over de levering, top.

Leuke winkel én site

Fijne ervaringen met zowel bestellingen online als in de winkel. Altijd goed geholpen.

Toffe kleding, snelle levering

Altijd leuke kleding te vinden. Verzorgd ingepakt voor levering. Goede prijs kwaliteit.

Leuke kleding, goede service

De kleding is van redelijk goede kwaliteit. Stof is soms wel iets anders dan verwacht. Prijs vind ik voor een aantal producten aan de hoge kant, terwijl het voor andere producten juist een prima prijs is. Het werd snel geleverd en over het algemeen ben ik heel blij met de kleren.

Fijne winkel en mooie kleding

Super goede kwaliteit kleding en hele fijne online store.

Blij met mijn kleding!

Ik ben helemaal weg van de basic wilde leg broeken! Ze zijn steeds per seizoen in toffe kleuren te krijgen. Mooie pasvorm, zitten heerlijk en blijven mooi. Ook kan ik er steeds leuke sweaters en truien bij kopen. Die matchen bij de kleur. Fijn!

Leuke kleding en super klantvriendelijk

Mooie kleding, snel geleverd en makkelijk retourneer baar. Ben blij met de ontdekking van Guts!

Goede en mooie kleding.

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de kleding.

Leuke wisselende collectie voor toffe prijzen

Snelle levering, mooie unieke kleding, goede pasvorm aangegeven maat!

Veel keuze, unieke kleding, pasvorm mooi en de maat valt altijd goed. Snelle levering en service, retourneren ook altijd makkelijk. Snelle reactie op verstuurde mails. Bestel hier graag! Ga zo door.

Heel veel leuke kleding

Leuke kleding. Zowel online en in de winkel goede service

De maten vallen goed, de broeken zijn altijd lang genoeg voor mijn 1,80M ;) Helemaal mijn stijl en snelle levering!

Favoriete webshop

Nog nooit vervelende ervaringen gehad. Fijne service en leuke kleding!

Een top bedrijf met mooie kleren

Guts en gusto heeft een goede service en de laatste kleding trends.

Leuke kleding

Ik koop in de winkel en online. Ze hebben altijd leuke mode voor jong en wat ouder

Super leuke kleding

Ik heb nu meerdere keren besteld bij GutsGusto en hun kleding is super leuk! De kwaliteit van de kleding is ook heel erg goed. Wel vind ik de prijs soms wat aan de hoge kant maar je krijgt er natuurlijk wel iets moois voor terug.

Fan!!

Leuke prints & kleuren. Altijd goede kwaliteit!

Leuke items

Altijd leuke hippe items voor een prima prijs.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!