Fijne webshop en snelle levering!
Hi Maxime, Bedankt voor je review! Een positieve review worden wij natuurlijk erg vrolijk van. Super tof om te lezen dat je tevreden bent over de webshop. Hopelijk tot snel! :-) Veel liefs, team Guts & Gusto
Snelle levering en goed contact. Kleding is zoals op de foto’s en valt goed qua maten. Enige nadeel vind ik dat je moet mailen voor een retourlabel. En dus niet iets gelijk kan terugsturen!
Hi Nienke, Mega fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over Guts & Gusto! Wat betreft het retourlabel; dit is iets wat momenteel voor ons werkt, maar wellicht wel iets om in de toekomst naar te kijken. Bedankt en tot snel! Veel liefs, team Guts & Gusto
Leuke kleren en mooie kwaliteit. Service is ook goed.
Hi Tessa, Wauw, zo leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Dat is uiteraard waar wij het voor doen. Hopelijk zien we je snel weer terug. :-) Liefs, team Guts & Gusto
Ik koop vaak jurkjes bij Guts en Gusto. Erg goede pasvorm en ze zijn altijd erg mooi en van goede stof. Ik heb een keer door een fout van Postnl wat langer op mijn retour moeten wachten maar dit is uiteindelijk heel goed opgelost!
Originele beoordeling
Bestelling van november nog steeds niet terug betaald gekregen. Ik denk dat ik niet meer bestel. Ik kan niet 1,5 maand bijna 200 euro missen.
Eerst was ik sceptisch over one size kleding maar sinds ik hier kleren bestel ben ik van mening veranderd. 9 van de 10 keer past het perfect. De kwaliteit van de kleding is ook erg goed.
Hi Stefanie, Bedankt voor je toffe review! Wat fijn om te horen dat je van mening bent veranderd en tevreden bent over de one size kleding en de kwaliteit! We hopen je snel weer te zien op onze webshop of in een van onze winkels! Liefs, Team Guts & Gusto
Naast online aankopen ook altijd leuk om een rondje fysieke winkel te doen!
Hi C, Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je aankopen! We hopen je dan ook snel weer eens te zien in een van onze winkels en natuurlijk op onze webshop! Liefs, Team Guts & Gusto
Guts en gusto heeft vaak net wat andere kleding dan veel andere winkels. Soms is het even zoeken naar de leuke items, maar die zijn dan ook echt leuk. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Hi Anke, Bedankt voor je toffe review! Wat leuk om te horen dat je ons net wat anders vindt dan anderen! Daarnaast vinden wij het ook erg leuk dat je zo tevreden bent over de items. We hopen je snel weer eens te zien in een van onze winkels of online op de webshop! Liefs, Team Guts & Gusto
Kwaliteit is goed en altijd een snelle levering!
Hi Desiree, Bedankt voor je 5-sterren review! Super tof om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering! We hopen je snel weer eens te zien in een van onze winkels of op onze webshop! Liefs, Team Guts & Gusto
Heel klantgericht en mooie, kwalitatief goede kleding! Favoriete webshop!
Hi Joyce, Bedankt voor je 5-sterren review! Super fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de kleding! Daar doen we het natuurlijk voor! :-) Liefs, Team Guts & Gusto
Hele fijne communicatie en service. Ze helpen je goed, vooral online. Kleding is hip en mooi. Zit altijd lekker, veel comfortable kleding.
Hi Demi, Bedankt voor je toffe review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en over de kleding. We hopen je snel weer eens terug te zien in een van onze winkels of online op de webshop! Liefs, Team Guts & Gusto
Mooie kleren, goede service
Hi Noemi, Bedankt voor je toffe review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de kleding! Daar doen we het natuurlijk voor! :-) Liefs, Team Guts & Gusto
Toffe kleding, Vlotte bestelling en levering, Mooi en kwalitatief
Hi Joni, Bedankt voor je 5-sterren review! Super tof om te horen dat je plezier hebt van onze items en dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering! We hopen je snel weer eens te zien in een van onze winkels of op onze webshop! Liefs, Team Guts & Gusto
Snel geleverd, goede kwaliteit en fijne spullen
Hi Germa, Bedankt voor je toffe review! Super leuk om te horen dat je plezier hebt van onze items en dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering! We hopen je snel weer eens te zien in onze winkel of op onze webshop! Liefs, Team Guts & Gusto
Ik kom al een aantal jaren shoppen online of in Eindhoven in de winkel en ik vind de kledij echt super! Altijd mooi en verzorgd verzonden en top kwaliteit!
Hi Ineke, Bedankt voor je 5-sterren review! Zo tof om te horen dat je al jaren bij ons shopt en zo tevreden bent. We hopen dat we je nog veel vaker weer gaan zien! Liefs, Team Guts & Gusto
Leuke kleding! Top service! Zowel online als in de winkels!
Hi Charlotte, Bedankt voor je 5-sterren review! Super tof om te horen dat je al onze kleding met zo veel plezier draagt. Verder is het natuurlijk ook erg fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service zowel online als in onze winkels! Daar doen we het voor. :-) Wij hopen je snel weer eens te zien. Liefs, Team Guts & Gusto
Veel kleding keuzes
Hi Joyce, Fijn om te lezen dat het aanbood van items zo naar wens is. Wij doen natuurlijk ons best om hierin van allerlei items aan te bieden, zodat er hopelijk ook van jou keer op keer wat tofs bij zit. :-) Mocht jij nog tips hebben om de laatste puntjes te scoren, wil je dit dan laten weten via [email protected]. Hopelijk tot snel! Liefs, Team Guts & Gusto.
Goede service, snelle verzending en de kleding is van goede kwaliteit.
Hi Evelien, Bedankt voor je review. Wauw, te gek om te lezen dat je zo blij bent met onze service en natuurlijk collectie. Hopelijk zien we je snel weer verschijnen om je te voorzien van toffe nieuwe looks. Liefs, team Guts & Gusto
Jullie hebben heerlijk zittende kleren, voor een goede prijs. Ieder seizoen verassen jullie mij weer met leuke patronen, kleuren en stylen. Ga zo door!
Hi Sandra, Wat worden wij vrolijk van jouw review! Super om te lezen dat je zo tevreden en enthousiast bent over onze items. Daarnaast ook tof om te lezen dat leuke items hebt kunnen scoren, ook jij mag zo door gaan! ;-) Hopelijk zien we je snel weer terug. Veel liefs, team Guts & Gusto
Jammer van de retourkosten maar aan de andere kant ook te begrijpen.
Hi Annejet, Bedankt voor je review! Helaas is zit het hanteren van gratis retourlabels er nog niet in, maar wie weet voor in de toekomst. Hopelijk weerhoud dit je er niet van om weer bij ons terug te komen. ;-) Veel liefs, team Guts & Gusto
Heel stijlvolle kleren en zeer goede kwaliteit! Bij een vraag rond levering/ terugsturen altijd zeer vriendelijke mensen via mail of telefoon! Correcte manier van betaling!
Hi Jetse, Wauw, wat een ontzettend lieve woorden! Ons team van de klantenservice staat altijd voor je klaar om je zo goed mogelijk verder te helpen! Fijn om te lezen dat dit harde werkend dus wordt beloond. :-) Tot snel! Veel liefs, team Guts & Gusto
Goede levering, service is goed en reageren snel op je e-mail.
Hi Romy, Ah, wat super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service! Daar worden wij enorm vrolijk van. :-) Hopelijk zien we je dan ook snel weer! Veel liefs, team Guts & Gusto
Altijd een snelle levering, 100% betrouwbaar
Hi Brigitte, Bedankt voor je toffe review! Fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent, YAY! We hopen je snel weer te zien in een van onze winkels en of online op onze webshop! Liefs, Team Guts & Gusto
Je wordt altijd fijn geholpen, ze denken met je mee en de kleding is top!
Hi Karlijn Bedankt voor je 5-sterren review! super tof om te horen dat je altijd tevreden bent over de kleding en onze service. We hopen je snel weer te zien in een van onze winkels of online op de webshop! Liefs, Team Guts & Gusto
Bestel regelmatig en ben altijd tevreden. Snelle service.
Hi Kristy, Bedankt voor je toffe review! Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over de kleding en onze service. We hopen je snel weer te zien in een van onze winkels of online op de webshop! Liefs, Team Guts & Gusto
Online bestelling wordt snel thuis bezorgd. Er wordt werk besteed aan "de uitpak ervaring" de kleding is leuk ingepakt. Krijg vaak complimenten over mijn guts kleding maar kwaliteit is wisselend (sommige stukken snel rafelend, wijd etc).
Hi Eva, Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn om te horen dat je de pakketjes altijd leuk vindt ingepakt en dat je vaak complimenten krijgt over de kleding. Mocht je items hebben die niet naar wens zijn dan kijk ik graag met je mee naar wat ik hierin voor je kan betekenen. Zou jij ons, mocht het voorkomen een mail willen sturen via [email protected]? Dan lossen we het samen op. :-) Liefs, Team Guts & Gusto
Tubantiasingel 1
7514 AA Enschede
Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!