Fijne webshop en snelle levering!

Super leuke kleding voor een fijne prijs!

Snelle levering en goed contact. Kleding is zoals op de foto’s en valt goed qua maten. Enige nadeel vind ik dat je moet mailen voor een retourlabel. En dus niet iets gelijk kan terugsturen!

Leuke kleren en mooie kwaliteit. Service is ook goed.

Vaak leuke jurkjes

Ik koop vaak jurkjes bij Guts en Gusto. Erg goede pasvorm en ze zijn altijd erg mooi en van goede stof. Ik heb een keer door een fout van Postnl wat langer op mijn retour moeten wachten maar dit is uiteindelijk heel goed opgelost!

Kleding van deze tijd die zit als gegoten

Eerst was ik sceptisch over one size kleding maar sinds ik hier kleren bestel ben ik van mening veranderd. 9 van de 10 keer past het perfect. De kwaliteit van de kleding is ook erg goed.

Leuk gevarieerd kledingmerk

Naast online aankopen ook altijd leuk om een rondje fysieke winkel te doen!

Leuke kleding die vaak prima past

Guts en gusto heeft vaak net wat andere kleding dan veel andere winkels. Soms is het even zoeken naar de leuke items, maar die zijn dan ook echt leuk. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Héél goed

Kwaliteit is goed en altijd een snelle levering!

Geweldige webshop!

Heel klantgericht en mooie, kwalitatief goede kleding! Favoriete webshop!

Hele fijne en mooie kleding

Hele fijne communicatie en service. Ze helpen je goed, vooral online. Kleding is hip en mooi. Zit altijd lekker, veel comfortable kleding.

Mooie kleren, goede service

Toffe kleding aan toffe prijzen

Toffe kleding, Vlotte bestelling en levering, Mooi en kwalitatief

Mooie spullen en goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit en fijne spullen

Super leuke kleding en hele goede kwaliteit

Ik kom al een aantal jaren shoppen online of in Eindhoven in de winkel en ik vind de kledij echt super! Altijd mooi en verzorgd verzonden en top kwaliteit!

Altijd een plezier!

Leuke kleding! Top service! Zowel online als in de winkels!

Divers

Veel kleding keuzes

Leuke betaalbare kleding.

Goede service, snelle verzending en de kleding is van goede kwaliteit.

Fijn zittende kleren

Jullie hebben heerlijk zittende kleren, voor een goede prijs. Ieder seizoen verassen jullie mij weer met leuke patronen, kleuren en stylen. Ga zo door!

Helemaal goed

Jammer van de retourkosten maar aan de andere kant ook te begrijpen.

Goede kwaliteit en betrouwbaar!

Heel stijlvolle kleren en zeer goede kwaliteit! Bij een vraag rond levering/ terugsturen altijd zeer vriendelijke mensen via mail of telefoon! Correcte manier van betaling!

Hele mooie kleding.

Goede levering, service is goed en reageren snel op je e-mail.

Altijd een snelle levering, 100% betrouwbaar

Geweldige kleding en service

Je wordt altijd fijn geholpen, ze denken met je mee en de kleding is top!

Mooie kleding en een hele goede snelle service.

Bestel regelmatig en ben altijd tevreden. Snelle service.

Service en persoonlijke verpakking zijn top, kwaliteit kleding wisselend.

Online bestelling wordt snel thuis bezorgd. Er wordt werk besteed aan "de uitpak ervaring" de kleding is leuk ingepakt. Krijg vaak complimenten over mijn guts kleding maar kwaliteit is wisselend (sommige stukken snel rafelend, wijd etc).

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!