Top kwaliteit en goede service!

Ik vind de kleding en schoenen van Guts helemaal geweldig, mooie kwaliteit en goede prijzen! Ook is de service en contact altijd heel goed en snel, en de persoonlijke kaartjes en leuke verpakking maken het allemaal nog extra leuk!

Supersnel verzonden

Leuke kleding, en bij online bestellen heb je het echt supersnel in huis!

Helaas is de panty na één avond al stuk.

Snelle levering en mooie kwaliteit, maar de stippen panty die ik gekocht had, heb ik één avond aangehad bij een dinner en is nu al stuk. Erg jammer want hij kostte €12,99.

Snelle levering, mooie producten en persoonlijk contact

Iedere keer een feestje om je bestelling uit te pakken, levering is altijd vlot. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent of iets past niet, is het contact over retourneren altijd erg prettig en persoonlijk!

Leuke kleding en snel geleverd

Leuke kleding die lekker zit en snel geleverd wordt.

Snelle levering , mooie leuke kleding , zo als het op de foto is klopt het .

Ontzettend goed

Ik ben super tevreden over Guts en Gusto, de kleding en kwaliteit is super, de klantenservice ook en je krijgt je pakket ook nog eens super leuk ingepakt!

Goede kwaliteit

Over het algemeen goed kleding, alleen nog niet altijd size inclusive. Sommige kledingstukken lopen maar tot max L. Soms ook aan de ietwat te dure kant.

Fijne producten en snelle levering

De site is overzichtelijk en de producten worden snel verstuurd.

Leuke, unieke kleding met een feestelijke touch.

Ik heb meerdere shirts, jurkjes, truien en broeken van Guts&Gusto. Ik krijg hier regelmatig complimenten over als ik het draag. Vooral de jurkjes zijn leuk en feestelijk, vaak met iets van zilver of gouddraad erin. Alles valt goed op maat. Bestellingen worden snel verzonden, meestal met een persoonlijk kaartje erbij. Ook in de winkels loopt vriendelijk personeel rond. Enige nadeel vind ik dat veel kleding met de hand moet worden gewassen, doe je het wel in de wasmachine (op 30 graden) is het binnen 1 wasbeurt lelijk. Ook had ik een keer een spijkerbroek die al binnen 6 maanden scheurde, kwaliteit is dus niet bij ieder product even goed. Toch zou ik aanraden om hier kleding te bestellen, met als tip dus wel het wasvoorschrift te volgen;)

Fantastische winkel met veel nieuwe items!

Guts en Gusto heeft elke maand veel nieuwe items en dat voor super leuke betaalbare prijzen. Service staat bij hun bovenaan het lijstje.

Goede service, mooie kleding, prima prijzen

Zie boven! Heel blij met service, kleding (mooie kleuren!) en de prijzen. Top!

Mooie en goede kwaliteit kleding.

Mooie kleding van een goede kwaliteit. De service is goed. Guts en gusto is goed bereikbaar wanneer er problemen zijn rondom de bestelling. Helaas een keer een beschadigd item ontvangen. Dit werd netjes afgehandeld.

Fijn, altijd snelle reactie van klantenservice

Goed, snel

Altijd de leukste outfits en super snel geleverd

Zeer goede ervaring. Ik raad iedereen guts en gusto aan die een beetje stoerder wil zijn maar toch mooi.

Hele fijne webshop

Keurige communicatie Snelle verzending Top service met klachten Heel erg tevreden

Leuke kleren en super service

Nog niks gekocht waar ik spijt van heb gehad en ik draag alles met veel plezier. Zijn snel in verzenden en ook de service is top. Vooral de reactietijd op mails is snel en vooral erg vriendelijk.

SUPER!

Pakketjes zijn super snel binnen als je iets besteld! Contact is snel en makkelijk met Henrike! Als er iets kapot is word het altijd super en snel opgelost!

Gisteravond bestelde ik 2 items en vandaag had ik deze al! Supermooi en keigoede kwaliteit!

Snelle verzending en goede kwaliteit

Bij elke bestelling ben ik tevreden. Ze verzenden snel waardoor het aak de volgende dag al binnen is. De kleding ziet er ook uit zoals op de plaatjes en de kwaliteit is goed. Ook de winkels zijn leuk en heeft vriendelijk personeel.

Hele mooie collectie en snelle service!

Top webshop!

Ik heb al meerdere keren besteld en ben helemaal enthousiast. Goede kwaliteit en ook snel bezorgd na bestellen.

Geweldig!

Leuke kleding en super service!

Snelle bezorging, goede kwaliteit kleding en broeken zijn lang genoeg!

Fijne service en snelle levering

Blij met de snelle levering. Leuk verpakt. Makkelijk om terug te sturen . Leuke kleding

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!