Wat een heerlijke winkel! Een aanwinst. I love de GutsGutso! Alles wat je op de website ziet, ziet er in ‘t echt ook zo uit. Het contact met de klantenservice is ook heel erg fijn én persoonlijk. Je hebt via de mail vrijwel direct contact met een medewerker en vaak buiten kantoortijden worden je vragen zelfs beantwoord. TOP! Hopelijk komen er meer winkels in Nederland. Misschien eentje in Flevoland? Dan hoef ik minder ver te rijden.
Hi Tiny, Wat een GEWELDIGE review van jou! Superfijn dat je er zo van geniet om bij ons te bestellen en dat de klantenservice die wij bieden jou ook bevalt! Wij proberen natuurlijk zo snel mogelijk en passend te reageren. Hier doen wij dan ook graag ons best voor. Wie weet breiden wij ons in de toekomst nog meer uit! We nemen je tip van harte mee. Hopelijk tot snel! Liefs, Team Guts & Gusto.
Veel keuze uit stuk voor stuk prachtige kledij. Makkelijk om te bestellen en een snelle levering!
Hi Tinne, Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je onze items altijd prachtig vindt. En het daarnaast ook een feestje vindt om bij ons te bestellen. Hier doen wij erg ons best voor! We hopen je snel weer online te zien op onze site. Liefs, Team Guts & Gusto
Bij toeval ontdekt in een boetiek, gepast en gekocht! De wide leg met strikdetail broeken zijn een musthave. Dan is er vaak ook nog een bijpassende top/blouse bij.........geweldig!
Hi Paulien, Wow een 5-sterren review, YAY!! Wat zijn wij blij om te lezen dat jij geslaagd bent bij ons! Wij vinden het belangrijk dat iedereen terecht kan bij ons om een tof item te scoren en dan hopelijk ook nog een bijpassend item. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop of in één van onze winkels. :) Liefs, Team Guts & Gusto
Ik slaag hier regelmatig. Ze hebben leuke items, voor ieder wat wils!
Hi Nicole, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je regelmatig bij ons slaagt en te spreken bent over onze collectie. We streven natuurlijk naar perfectie en die 10 is waar wij van dromen. Mocht jij nou nog goede feedback hebben voor ons om die 10 in de wacht te kunnen slepen, mag je dit altijd met ons delen via [email protected]. Tot een volgende keer! Liefs, Team Guts & Gusto
Bijna alles wat ik bestel is zoals ik had verwacht en staat ook nog eens super leuk! Ik ben super tevreden :)
Hi Ginny, YES YES YES! Bedankt voor het schrijven van deze leuke review. Hoe leuk om te horen dat de bestelde kleding super leuk staat. Jij steelt vast de show, we weten het zeker! Hopelijk tot een volgende keer! Liefs, Team Guts & Gusto
Goede service en mooie spullen! Love it!
Hi Maaike, Bedankt voor je enthousiaste review. Een 10, die steken we graag in onze zak. Daar houden wij dan weer van. Leuk om te lezen en we hopen je nog vaak blij te kunnen maken met mooie spulletjes. Hopelijk tot snel! Liefs, Team Guts & Gusto
Fijne webshop, goede kleding kwaliteit!
Hi Zoë, Bedankt voor je toffe review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de webshop en over onze kleding! We hopen je snel weer te zien op onze webshop! Liefs, Team Guts & Gusto
Ik kan altijd best goed slagen met shoppen bij Guts&Gusto. Als lange meid (rond de 1,78) passen de broeken echt perfect en daarnaast is de service zowel online als in de winkel echt top. Bovendien ook leuke acties :)
Hi Suzanne, Wow een 5-sterren review, YAY! Wat ben ik blij om te lezen dat jij vaak goed slaagt bij ons! Wij vinden het belangrijk dat iedereen terecht kan bij ons om een tof item te scoren. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop of in één van onze winkels. :)
Fijne webshop met snelle levering en regelmatig weer nieuwe items. De kwaliteit is alleen niet altijd geweldig (hele dunne stoffen), maar de afbeeldingen en omschrijvingen zijn realistisch.
Hi Marjolein Wat leuk dat je een review voor ons hebt achtergelaten! Je enthousiasme over de webshop en de snelle levering van de items doet ons erg goed! :) Mocht je een item aangeschaft hebben waarvan je wat minder tevreden bent met de kwaliteit, mag je hierover altijd even contact opnemen met ons. Met alle liefde kijken we dan even met je mee. Hopelijk tot snel!
Hele snelle levering bij het online bestellen. Retourneren kan heel makkelijk in de winkel. Fijn personeel in de winkel en super leuke kleding.
Hi Sandra, Wat een leuke review heb je voor ons achtergelaten! :) Super fijn dat je ons pakketje zo snel in ontvangst mocht nemen. Op die manier kan je zo snel mogelijk genieten van jouw nieuwe toffe items! Ook heel leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze kleding en onze winkelmeiden. Hopelijk zien we je snel terug in onze winkel!
Altijd positief verrast met mijn bestelling als tie binnen is. Snelle levering.
Snel, mooie kwaliteit en originele kleding
Het ontvangen van een bestelling is altijd een feestje, het is erg mooi verpakt en snel verzonden!
Hi Katelijn, Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je onze pakketjes altijd een feestje vindt! Hier doen wij erg ons best voor! We hopen je snel weer online te zien op onze site. Liefs, Team Guts & Gusto
De blousejes zijn bij ons favoriet!!
Hi Amber, Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze blousejes! We hopen je snel weer te zien in eens van onze winkels of online. Liefs, Team Guts & Gusto
Mooie kleding, die perfect overeen komt met wat je besteld hebt. Prima service en hulp wanneer je toch per ongeluk een foutieve bestelling hebt gedaan. Heel vriendelijke bediening!!
Hi Valerie, Wat een gezellige review, ontzettend bedankt daar worden wij helemaal happy van. Onwijs prettig om te lezen dat je bestelling naar wens is en dat je onze service positief beoordeeld. Tot heel gauw. Liefs, Team Guts & Gusto
De kleding voldoet aan de verwachtingen en de bezorging is ook fijn.
Hi Wieke, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat er aan je verwachtingen zijn voldaan en dat de bezorging goed verlopen is. Zo te zien is er nog een ster te behalen. Mocht je hiervoor tips hebben dan zijn deze meer dan welkom via [email protected]. Tot snel. Liefs, Team Guts & Gusto
Zo fijn hoe snel het geleverd wordt. De kleding is van goede kwaliteit en maat vast.
Hi Mirjana, Bedankt voor je ontzettend positieve beoordeling, daar worden wij happy van. :-) Ik wens je veel plezier van je gescoorde items en hoop dat we je snel weer terugzien. Heel veel liefs, Team Guts & Gusto
Toffe outfitjes & snelle levering. Fijne pasvorm met goede kwaliteit. Aanrader!
Hi Roos, Wat een super leuke review! Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze items. We streven er natuurlijk altijd voor om deze zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. Super om te lezen dat dit ook naar behoren is. Hopelijk zien we je snel weer. :-) Liefs, team Guts & Gusto
kleding die mooi en praktisch is voor een jonge moeder
Hi Joyce, Bedankt voor je toffe review! Wat fijn om te horen dat je onze kleding mooi vindt! We hopen je snel weer te zien in een van onze winkels of online op de site! Liefs, Team Guts & Gusto
Guts is echt mijn lievelingsmerk geworden. De kleding blijft super mooi en zit heerlijk. Of het nu netjes of casual is. Er zit altijd wel iets tussen voor mij. Ik ben een tevreden klant ;-)
Hi Tessa, Bedankt voor je 5-sterren review! Wat ontzettend leuk om te horen dat Guts je lieveringsmerk is! Wij proberen er inderdaad voor te zorgen dat er voor elke gelegenheid wel wat is! We hopen je snel weer te zien in een van onze winkels of online op de site. Liefs, Team Guts & Gusto
Een ruime collectie voor diverse stijlen. Leuk om regelmatig een kijkje te nemen
Hi Julia, Bedankt voor je toffe review! Wat leuk om te horen dat je enthousiast bent over onze collectie! We hopen je snel weer eens te zien om een kijkje te nemen! ;-) Liefs, Team Guts & Gusto
Goede ervaringen en goede contacten als je iets niet weet.
Hi Gerlinde, Bedankt voor je toffe review! Fijn om te horen dat je goede ervaringen met ons hebt! We proberen altijd zo goed mogelijk met de klant mee te denken! We hopen je dan ook snel weer te zien in een van onze winkels of online op de site! Liefs, Team Guts & Gusto
Ik shop altijd graag online bij jullie, aangezien het snel wordt geleverd en ik altijd blij word van m’n bestelling bij jullie.
Hi! Bedankt voor je 5-sterren review! Wat ontzettend leuk om te horen dat je altijd blij wordt van onze pakketjes! We doen altijd ons best deze zo mooi mogelijk op te sturen. We hopen je snel weer op onze site te zien! Liefs, Team Guts & Gusto
Kleding wordt altijd snel geleverd, netjes ingepakt en de maten vallen normaal. Nu een paar keer besteld en ik ben uitermate tevreden over de kleding!
Hoi Ellen, Wauw, wat een mooie review, dankjewel! Hier worden we blij van. :-) Fijn dat onze service naar wens is en je de collectie ook leuk vindt. Hopelijk mogen we je snel weer (online) verwelkomen. Liefs, team Guts & Gusto
Toffe kledij, goede maten, makkelijk terug te sturen indien toch niet oke.
Hi Stefanie, YAAAY! Tof om te horen dat onze kleding je zo goed bevalt. Mocht het toch niet naar wens zijn dan staan wij graag voor je klaar om je bestelling zo snel en makkelijk mogelijk voor jou te laten retourneren. :-) Mocht jij nog tips hebben om de laatste puntjes te scoren, dan horen wij dit natuurlijk graag via [email protected]. Hopelijk tot snel! Liefs, Team Guts & Gusto.
Tubantiasingel 1
7514 AA Enschede
Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!