Goeie service en kwaliteit kleding!

Altijd leuke persoonlijke berichten, snelle reacties en nette service. De kleding is mooi en van goede kwaliteit.

Levering gaat snel en netjes. Kleren bevallen ook goed!

Super mooie en leuke kleding!

De kwaliteit van de kleding is goed en de prints zijn uniek en leuk!

Super veel leuke items

Leuke kleding, duidelijke omschrijving, snelle verzending. Goede service!

Mooie broek

Fijne broeken pasvorm is uitstekend

Super service

Leuke kleding, snel bezorgd en ze denken aan het milieu door meerdere bestellingen samen in 1 pakket te versturen. Per mail heel goed te bereiken, snelle reacties. En als er iets mis is komt er een goede gepaste oplossing.

Tevreden klant!

Ik heb het merk recent ontdekt en heb intussen al verschillende keren besteld. De pasvorm valt goed voor mij (ik ben vrij groot, 1m78), de kwaliteit is top en de prijzen zijn correct. Super snel geleverd en ook het retourbeleid verloopt snel en eerlijk. Kortom, een tevreden klant!

Toffe webwinkel

Toffe (web)winkel, met kwalitatieve kleding en zeer servicegerichte medewerkers. Goed bereikbaar en denken altijd vriendelijk mee in oplossingen! Bestel hier al een aantal jaar als trouwe klant.

Verslavend

Zo snel geleverd en retouren zo snel verwerkt erg fijn. Je moet wel mailen voor retour maar dat is zo gedaan.

Super leuke kleding! Altijd leuk verpakt en netjes bezorgd

Ik koop regelmatig bij deze winkel omdat ze een collectie hebben die echt bij mij past. Soms shop ik online en soms in de winkel in Arnhem. De kleding die ik online bestel is altijd voorzien van een persoonlijk tintje en een leuke kaart. Ook in de winkel word je altijd vriendelijk ontvangen.

Slechte bezorging!

Helaas kwam mijn pakket niet in zijn geheel binnen. Twee hele dagen aan het heen en weer mailen en guts & gusto helpt nauwelijks.

Toffe kleding, fijne service en leuke winkels

Leuke kleding met veel keuze en steeds weer nieuwe dingen. Zowel in de winkels als bij de klantenservice online altijd goed en snel geholpen.

Goeie service en fijne kwaliteit kleding.

Altijd goed geholpen en snel in huis.

Hippe kleding

Super leuke hippe kleding! En snel geleverd, zonder plastic verpakkingen. Top!

Goede en snelle levering en service

Al een paar keer besteld, zit mooi verpakt. Contact met service afdeling verloopt ook snel en goede afhandeling

Leuke vlotte kleding, wel goed opletten of alle stiksels goed genaaid zijn/vast zitten.

Zie bovenstaand

Super leuke kleding

Ik vind de collectie van Guts&Gusto erg afwisselend en altijd verrassend. Goede service en snelle verzending.

Zeer tevreden met Guts & Gusto!

Vorig jaar achter het bestaan van Guts & Gusto gekomen, en wat ben ik daar enorm blij mee. Zeer snelle levering, top kwaliteit en altijd leuke items. Niet alle items zijn beschikbaar in grote maten, maar toch meer dan genoeg keuze voor curvy vrouwen!

Aan te raden!

Mooie kledij en snelle levering!

Heerlijke webshop!

Snelle levering en prachtige kleding:)

leuke casual damescollectie en supersnelle zending!

overzichtelijke online site om te shoppen. Als je maat er niet meer is, kun je je emailadres invullen en krijgt z.s.m. bericht wanneer het product weer beschikbaar is. leuke vlotte dameskleding, goede kwaliteit. En andere leuke accessoires en schoenen. de verzending van alle reeds bestelde orders is supersnel en uitstekende service. De ene dag besteld, is de volgende dag in huis! de bestelde producten zijn perfect (heel herkenbaar aan het inpakpapier van Guts en Gusto en heel persoonlijk ingepakt. Samengevat: uitstekende score, een dikke tien verdiend!

Mijn kledingkast hangt vol met guts & gusto

Guts & gusto verkoopt veel leuke kleding van goede kwaliteit. Er is voor ieder wat wils te vinden. Regelmatig zijn er leuke kortingacties, daydeals, waar je van kan profiteren. De snelle bezorging en fijne klantenservice zijn zeker ook nog het noemen waard! Een garantie voor een fijne online shopervaring!

Altijd heel tevreden.

Vriendelijk personeel.

Zowel online als fysiek in de winkel een zeer goede en nette service.

Fantastische webshop!

Of je nu een outfit zoekt voor een feestje of naar het werk, Guts & Gusto heeft het allemaal. Snelle verzending en fijne service.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!