Ik heb nu een aantal kledingstukken van Guts & Gusto en ben erg tevreden over de snelle service & kwaliteit van de kleding. Kleurkeuze ook top en passend bij de seizoenen. Ook dat het meeste snel droogt / kreukvrij uit de was komt is een plus! Wat jammer is, is dat bij bepaalde truien/vesten nog een klein percentage wol wordt gebruikt. Dit is anno 2024 niet meer nodig en onnodig dierenleed.
Als je iets retour stuurt is het persoonlijke bericht, waarin je je retour ticket krijgt, ook fijn.
Hi Maaike, Woehoe, wat een mooi compliment! We zijn blij dat je het persoonlijke bericht bij je retour aanvraag zo waardeert. Bij Guts & Gusto houden we ervan om elke stap zo prettig mogelijk voor je te maken. :) We hopen je snel weer terug te zien met een nieuwe toffe bestelling. Veel liefs, team Guts & Gusto
Heel erg blij met de kleding van guts & gusto! Kwalitatief echt heel goed en je krijgt mooie producten voor je geld.
Hi Margret, YAY, een 10! We zijn zo blij om te horen dat je zo tevreden bent met de prijs-kwaliteit verhouding van onze items. Jouw enthousiasme maakt ons werk extra bijzonder! Tot heel snel weer. :) veel liefs, team Guts & Gusto
Hele leuke en lekker zittende kleding van goede kwaliteit! Onwijs snelle levering, de volgende dag al in huis is echt heel prettig..
Hi Maaike, Dankjewel voor deze fantastische review. Hoe fijn dat jij zo ontzettend geniet van het dragen van onze items! Extra fijn als deze na bestellen ook nog eens binnen no time bij jou binnen zijn. Dan kun je er nog sneller in shinen! :) Hopelijk zien we je snel weer terug met een toffe bestelling. Veel liefs, team Guts & Gusto
Super leuke kleding. Netjes verpakt en snelle bezorging Jammer dat retourneren niet gratis is
Hi Barbara, Dankjewel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je GUTS items zo gaaf vindt! Wij vinden het belangrijk dat je hier zo snel en zo lang mogelijk van kunt genieten. :) Als je iets wilt retourneren gaat dat weer via PostNL naar het distributiecentrum, de postbode brengt het bij ons, daar wordt het uitgepakt en administratief verwerkt. Eigenlijk een topdeal voor een €5,- retourlabel, toch? Veel liefs, team Guts & Gusto
Leuke kleding met goede prijs kwaliteit. Wel jammer dat vaak snel uitverkocht is.
Hi Sabine, Bedankt voor je review. Goed om te horen, dat je zo enthousiast bent over onze kleding en de prijs/kwaliteit daarvan. Mocht je graag items willen hebben die helaas niet meer op voorraad hebben, mag je ons altijd even mailen. Wij kunnen namelijk ook de voorraden van onze winkels checken! We hopen je snel nog eens terug te zien. Liefs Team Guts &Gusto
Ik ben heel blij met mijn aankopen bij Guts en Gusto. Ik heb verschillende items hiervan en ben met allen erg tevreden.
Hi Maureen, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat jij mega blij bent met al je Gust aankopen. We hopen je snel weer terug te zien in onze winkel of webshop. Liefs Team Guts & Gusto
Fijne website, goede communicatie. Wat ik niet echt gewend ben is dat je de retourkosten zelf moet betalen. Hierdoor bestel ik minder makkelijk. Als je meerdere keren besteld mag je je retour wel bundelen dus betaal je 1x de kosten. Dat is fijn!
Hi, Bedankt voor je review! Helaas is het gratis retourneren niet mogelijk, dit heeft natuurlijk allemaal te maken met allerlei extra die wij ook moeten maken. Gelukkig hebben wij inderdaad de mogelijkheid om pakketjes samen te voegen. Waardoor de retourkosten niet dubbel betaald hoeven te worden. Wel vind ik het super fijn om te horen dat je onze website en communicatie erg prettig vind. Je mag natuurlijk voor verdere vragen altijd contact met ons opnemen via [email protected] We horen graag van je. Liefs Team Guts & Gusto
Mooie kleding, shop hier graag
Hi Rianne, Bedankt voor je toffe review! Wat super om te horen dat je zo tevreden bent over de kleding! We hopen je dan ook nog veel vaker te zien in een van onze winkels of online op de site! Liefs, Team Guts & Gusto
Mijn stijl, leuke kleding voor een leuke prijs. Goede klantenservice, altijd heel persoonlijk, ook hoe ze de bestelling inpakken met een leuk kaartje erbij. Snelle reactie bij mail contact en snelle verzending. Meestal na een bestelling al meteen de volgende dag in huis.
Hi Anne, Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je onze stijl en prijzen waardeert, en dat je onze persoonlijke touch, zoals het kaartje bij je bestelling, zo leuk vindt! Fijn om te horen dat onze klantenservice en snelle levering ook goed bevallen. We kijken ernaar uit om je snel weer te mogen verwelkomen! :) Liefs, Team Guts & Gusto
Zalige collectie altijd!
Hi Bieke, Bedankt voor je 5-sterren review! Super tof om te horen dat je zo tevreden bent over onze collecties. Je zult er vast in shinen! We hopen je snel nog eens te zien op de site of in de winkel! Liefs, Team Guts & Gusto
Super mooie kleding van goede kwaliteit. De site is duidelijke.
Ik bestel hier regelmatig mijn kleding en het bevalt mij altijd erg goed! Ik vind de kwaliteit van de kleding perfect en heb ook meerdere items in mijn kast hangen die ik al jaren heb en nog steeds goed zijn. Vooral voor blazers en broeken, shop ik bij Guts :)
Ik ben zelf 1.86 en altijd moeite gehad met lange broeken vinden. Bij guts en gusto is dit een makkie!
Hi Linda, Dankjewel voor je te gekke review! Wat fantastisch om te horen dat je bij ons hebt kunnen slagen voor de perfecte broeken! Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen wat tofs tussen zit! :) Heel veel plezier ervan gewenst. Tot heel snel weer. Veel liefs, team Guts & Gusto
Tevreden
Hi Annemieke, Wauw! Een 10! Superfijn dat jij zo tevreden over ons best. Wij doen uiteraard ons best om jou als klant zo blij mogelijk te maken :-) Hopelijk zien we je snel weer online of in één van onze winkels. Liefs, Team Guts & Gusto.
Super leuke kleding en hele snelle levering! Top!
Hi Claire, Wauw! Een 10! Superfijn dat jij jouw toffe bestelling zo snel thuis hebt mogen ontvangen. Wij doen uiteraard ons best om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe toffe items. :-) Ook heel fijn dat de kleding bij ons zo goed bevalt. Hopelijk zien we je snel weer online of in één van onze winkels. Liefs, Team Guts & Gusto.
Al vaak een bestelling geplaatst en de volgende dag gelijk al in huis. Fijne broeken, erg tevreden over de kwaliteit. Klantenservice is makkelijk bereikbaar en denken in oplossingen.
Hi Nicky, YAY, een 10! Superfijn dat jij jouw toffe bestelling zo snel thuis hebt mogen ontvangen. Wij doen uiteraard ons best om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen, zodat jij zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe toffe items. :-) Ook heel fijn dat de service bij ons zo goed bevalt. Hopelijk zien we je snel weer online of in één van onze winkels. Liefs, Team Guts & Gusto.
Al jaren vaste klant bij Guts & Gusto! Service is top en kleding echt in mijn smaak. Heb zelden dat ik kleding terug stuur doordat ik het niet pas of niet leuk vind.
Hi Pleun, Geweldig om te lezen dat jij al jaren een vaste klant bent bij ons! Wij stellen het heel erg op prijs dat jij deze prachtige review achterlaat en aangeeft dat jij onze service en kleding altijd zo top vindt. :-) Hopelijk mogen wij je nog veel vaker zien. Tot snel. Liefs, Team Guts & Gusto.
Pluspunt is dat er op de site wordt vermeld of kleding zwangerschapsproof is! Tip: Nog beter zou het zijn als je hier ook op kunt zoeken!
Hi Anne, Dankjewel voor jouw waardevolle review! Wij proberen om bij iedereen zo goed mogelijk te kunnen aansluiten met de toffe items, dus ook bij de prachtige zwangere vrouwen. Wij stellen je feedback heel erg op prijs en nemen dit zeker mee. Nogmaals dankjewel! :-) Hopelijk weer tot snel. Liefs, Team Guts & Gusto.
Heerlijk die lengtemaat broeken
Hi Sa! Tof hé? Op deze manier is er voor ieder wat wils. ;-) Hopelijk kom je snel weer langs voor een tweede of derde paar? Veel liefs, team Guts & Gusto
Guts & gusto is een fijne winkel met net even een assortiment dan de standaard winkels. De service is goed en ook het contact is snel en persoonlijk. Ook het verpakken van de pakketjes wordt met zorg en net even anders gedaan.
Hi Marnie, Dankjewel voor jouw geweldige review! Wij proberen om bij iedereen zo goed mogelijk te kunnen aansluiten met de toffe items. Daarnaast hechten wij extra veel waarde aan de service en contact! Wij stellen je feedback heel erg op prijs en nemen dit zeker mee. Nogmaals dankjewel! :-) Hopelijk weer tot snel. Liefs, Team Guts & Gusto.
Regelmatig bestel ik bij Guts&Gusto, levering is supersnel en altijd mooie items.
Hi Annemiek, Dankjewel voor je te gekke review! Wat fantastisch dat je zo graag bij ons bestelt! Extra fijn dat je toffe items dan lekker snel bij je binnen zijn zodat je hier meteen in kan shinen! :) Tot snel weer. Veel liefs, team Guts & Gusto
Al meerdere dingen besteld. Je krijgt altijd een persoonlijk bericht bij je bestelling. Ook het melden van beschadiging ging netjes. Vooral omdat ze er voor zijn niet zomaar kleding weg willen gooien. Kreeg korting en heb broekje laten maken. Verder retouren ging ook top. Bij winkel andere maat apart gelegd om te kunnen passen. Zo jurkje kunnen wisselen voor de juiste maat. Ze reageren ook super snel of het nu vroeg in de ochtend is of ‘s avonds laat. Mij favo winkel om te kunnen shoppen of online te bestellen. Je koopt wel kwaliteit
Hi Petra, Bedankt voor jouw super waardevolle review. Mega fijn om te lezen dat jij al meerdere items hebt besteld bij ons. Nog fijner dat wanneer er iets met de items aan de hand is, wij jou zo goed te woord staan. Wij proberen natuurlijk alle dagen zo snel mogelijk en passend mogelijk te reageren. Fijn dat jij dit dan ook zo hebt ervaren. Hopelijk mogen wij je nog veel vaker online of in één van onze winkels verwelkomen. Liefs, Team Guts & Gusto.
Super kwaliteit kleding. Goede hulp in de shops.
Hi Anne, Bedankt voor je toffe review! Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de kleding natuurlijk! ;-) We hopen je snel weer eens te zien in een van onze winkels! Liefs, Team Guts & Gusto
Super kleding, goede service, hele vriendelijke communicatie.
Hi Sasja, Bedankt voor je toffe review! Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service, communicatie en de kleding natuurlijk! ;-) We hopen je snel weer eens te zien in een van onze winkels of online op de webshop natuurlijk! Liefs, Team Guts & Gusto
Tubantiasingel 1
7514 AA Enschede
Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!