Fijne website

Altijd leuke items, snelle verzending en mocht er iets zijn met mijn bestelling (wat gelukkig niet vaak voorkomt) dan word ik altijd goed geholpen.

Super leuke kleding en goede service

De kleding is kwalitatief goed, de service is heel netjes en snel. Wordt steeds meer m’n favoriete kledingmerk hihi.

Echt uitstekend

Goede kwaliteit, mooie producten, snelle levering! Zelfs ooit achteraf nog korting gekregen toen ik de code was vergeten in te vullen!

Fijne webshop, goede service!

Overzichtelijke en fijne webshop en tegenwoordig ook fysieke winkels. Klantenservice is top, vriendelijk en snel antwoord/hulp. Kwaliteit van kleding mag soms echt wel wat beter. Maar desalniettemin bestel ik regelmatig bij Guts!

Altijd zin om iets te kopen, stelt nooit teleur.

Guts & Gusto volgt steeds de laatste trends. Er is een ruim aanbod. Snelle service! Goede kwaliteit! Ook de website/foto’s/sociale media is top!

Super leuke kleding bij gutsgusto

maten vallen vrijwel altijd goed uit.

Snelle verzending, leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje / briefje / stickertje erbij.

Leuke winkel voor kleding

Gevarieerd aanbod, leuke kleding! Mijn bestellingen komen altijd goed aan en worden zorgvuldig verpakt. Er is ook echt moeite gedaan om het als een (klein) cadeautje te ontvangen. Retourneren is weliswaar prijzig maar altijd goed gegaan en goed verwerkt. Helaas is mijn ervaring wel dat enkele kledingstukken snel kapot gaan (bij normaal gebruik/wassen). Dit is wel jammer gezien de prijs.

Een fijne webshop met veel keuze. Wel is er wat verschil in de maten, waar een katoenen blousje goed of zelfs net wat ruim is en een blousje in dezelfde maat maar een andere stof te klein is. Het zou fijn zijn als dit wat consistenter is.

Super leuke kleding!

Ik heb zulke leuke kleding hier gekocht. Vooral de jurkjes zijn geweldig! Snelle verzending en leuke acties!

Gevarieerd aanbod met voor ieder wat leuks

Altijd een leuk en uitbereid aanbod aan kleding. Er zit zeker wel iets bij wat je leuk vindt en bij je stijl past.

Goede service, kwaliteitsvolle kleding

Goede service, kwaliteitsvolle kleding

In een woord super!

Altijd super! Als iets op de site niet in mijn maat was stuurde ik een dm op insta, super snel reactie en ze stuurden het gewoon naar me toe vanuit de winkel! Kwaliteit is ook super!

Leuke kleding, goede bezorging, wel soms iets overprized

Ik vind dat jullie altijd echt een leuke collectie hebben en dat er regelmatig sale is, is dan helemaal leuk. Ik vind de kleding namelijk soms wel wat duur voor de kwaliteit, maar toch waard om te kopen.

Prachtig en lekker zittende kleding

Goede ervaring met deze winkel. Heb nu meerdere items besteld. Goede service. Mooie kleren en ik vind de kaartjes die ze bij het pakketje in stoppen altijd ontzettend leuk.

Goede service!!

Hele fijne site, goede service en niet onbelangrijk leuke kleding goede kwaliteit

Goede, vriendelijke service. Pakketten snel in huis!

Bij een stuk/kapot of verkeerd geleverd artikel wordt altijd snel en vriendelijk gehandeld. ze sturen direct een nieuw artikel op, of als het niet op voorraad is een kortingsbon. Zeer tevreden klant.

Geweldig!

Leuke kleding, en het is fijn dat de maten ook altijd kloppen. Goede service, aanrader!

Guts is altijd goed!

Goede kwaliteit, snelle levering en goede service!

Fijne webshop, met goed aanbod

Ik bestel geregeld kleding bij deze webshop. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd en bij vragen wordt er altijd supersnel gereageerd door de klantenservice!

Leuke, betaalbare kleding en goede service.

Aantal keer al besteld, leuke kleding en snelle bezorging.

Toffe kleding..!!

Toffe kleding! Net even wat anders :)

Super snelle levering!

Zeer tevreden over de snelle levering! De kleren zijn steeds mooi en zorgvuldig ingepakt. Online bestellen wil zeggen dat het soms wat zoeken is naar de juiste maat, maar de vermelding welke maat het model op de website draagt, is een grote hulp en retourneren gaat vlot. Goede kwaliteit van kleding en tevreden met de aankopen!

Goede snelle service

De bestellingen zijn snel binnen. Wel zijn producten soms snel uitverkocht. Verder top!

Top geholpen

Ik werd zelfs gebeld op zondag en zette alles meteen recht en het was opgelost. Tijd voor een winkel in Haarlem Beverwijk of Hoofddorp :-)

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!