Erg fan van deze winkel. De winkels en webshop zien er goed en overzichtelijk uit. De kleding is wat duurder maar de kwaliteit is ontzettend goed. Erg blij met mijn aankopen!
Hi Nadia, Bedankt voor je positieve review. Wat leuk om te horen dat je zo'n fan van ons bent, daar worden wij natuurlijk helemaal gelukkig van. :-) Tof dat je wat leuke items hebt kunnen scoren en dat je tevreden bent over de winkel in Rotterdam en de kwaliteit. Tot snel! Liefs, Team Guts & Gusto
Snelle levering en goede producten!
Hi Eva, Bedankt voor je fijne review! Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering en natuurlijke onze items. We hopen je daarom ook snel weer terug te zien. :-) Liefs, team Guts & Gusto
Hele leuke kleren en de website is heel handig om door te navigeren, ook regelmatig toffe acties!
Hi Laura, Wat een fijne woorden! We zien erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze items, kortingen en webshop. We proberen onze website natuurlijk zo handig mogelijk voor iedereen in te stellen. We hopen je dan ook weer snel online of in één van onze winkels terug te zien. Liefs, Team Guts & Gusto
Snelle levering. Erg klantvriendelijk. Super leuke kleding van goede kwaliteit.
Hi Sarita, Bedankt voor jouw review! Wat leuk om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service, levering en kleding. Heel veel plezier gewenst met jouw toffe item(s). :-) Liefs, team Guts & Gusto
Ik heb laatst wat besteld bij Guts en Gusto en het was helaas zoek geraakt. Ik ben onwijs goed geholpen door de klantenservice en ze hebben mij een nieuw pakket opgestuurd en zelfs een kleinigheidje gegeven wegens de omstandigheden. Onwijs goede service!!
Hi Denise, Bedankt voor jouw toffe review! Wat super vervelend dat jouw pakketje in eerste instantie kwijt is geraakt. Gelukkig hebben we het kunnen oplossen en kan jij nu alsnog in onze kleding shinen. :-) Heel veel plezier ervan gewenst en hopelijk zien we je snel eens terug. Liefs, team Guts & Gusto
Goede ervaring, snelle service.
Hi Jo, Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt opgedaan met Guts&Gusto, hier doen we het natuurlijk voor. Liefs, team Guts & Gusto
Leuke kleding, goede pasvorm en goede en snelle service!
Hi Karen, Bedankt voor jouw toffe review! Wat fijn om te horen dat je zo te spreken bent over onze kleding, pasvorm én service. Hier doen we het natuurlijk voor. :-) Hopelijk zien we je snel eens terug. Liefs, team Guts & Gusto
Fijn, van bestelling tot levering en eventueel retourneren verloopt keurig
Hi Danique, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het bestellen en retourneren van de items. Hier worden we natuurlijk helemaal blij van. Mocht jij nog feedback hebben om tot een 10 te komen, horen wij dit natuurlijk graag via [email protected]. Liefs, Team Guts & Gusto.
Super leuke kleding, heb je hulp nodig reageren ze gelijk.
Hi Kayleigh, Bedankt voor jouw 5-sterren review! Jouw review maakt onze hele dag goed, wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding, kwaliteit en service. Hier doen we het natuurlijk voor. :-) Liefs, team Guts & Gusto
Verschillende soorten kleding, wat altijd van goede kwaliteit is. Top merk!
Hi Jamie, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit, dat is natuurlijk waar wij het voor doen. :-) Wij hopen je dan ook snel weer te zien! Liefs, team Guts & Gusto
Guts& Gusto is altijd eerlijk en oprecht. Er is geen enkel anders merk dat zo’n goede kwaliteit heeft in dezelfde prijscategoriën. Ik vind er altijd iets naar mijn zin of het nu casual of opvallend is. Het is ook fijn dat de organisatie niet zo groot is waardoor je altijd iets uniek lijkt aan te hebben& iedereen wel een beetje jaloers kunt maken :)
Hi Mélanie, Bedankt voor je review. Wow, wat een super lieve review. Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Guts & Gusto, dat is uiteraard waar wij het voor doen. Hopelijk tot snel! liefs, team Guts & Gusto
Leuke kleren, de maten kloppen. Wordt steeds snel en correct geleverd.
Hi! Bedankt voor je toffe review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de items, dat vinden wij natuurlijk leuk om te lezen. Hopelijk tot snel. :-) Liefs, team Guts & Gusto
Zowel in de winkel als webshop altijd fijn geholpen! Kwalitatief goede producten. Retourneren is wat omslachtig, omdat je geen retourformulier bij je bestelling mee krijgt maar je ze een e-mail met de te retourneren items moet sturen. Hier reageren ze echter wel ontzettend snel en vriendelijk op, waardoor retourneren nog steeds makkelijk te regelen is.
Hi Rosalie, Bedankt voor je positieve review! Bij Guts staat klantvriendelijkheid en service erg hoog in het vaandel. Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om online via onze site een retour aan te maken. Daarnaast sturen wij geen retourformulier mee vanwege het milieu aspect. ;-) Wel zijn verder ook altijd bezig om het retourneren voor onze klanten nóg makkelijker te maken, dus wij nemen dit zeer zeker mee. Daarnaast wel heel erg fijn dat je zo snel geholpen bent, je krijgt bij ons altijd binnen 24 uur een antwoord! We hopen je snel weer bij ons te zien. Liefs, team Guts & Gusto
Leuk assortiment met een goede webshop. Bovendien is er een fijn en snel klantcontact bij vragen.
Hi! Superfijn om te horen dat je het de webshop en het klantcontact als fijn ervaart, daar doen wij ook erg ons best voor. :-) Wij hopen dan ook dat je goed bent geslaagd. Hopelijk tot snel! Liefs, team Guts & Gusto
Leuke kleding, goede kwaliteit en snelle service
Hi Franka, Wat een super leuke review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze kwaliteit en service, dat vinden wij natuurlijk super leuk om te lezen. :-) Hopelijk tot snel! Liefs, team Guts & Gusto
Zeer tevreden!
Hi Saskia, Bedankt voor je super positieve review! Een 10, YAY! Hopelijk heb je een paar toffe items kunnen scoren bij ons en zien we je snel weer terug. Liefs, team Guts & Gusto
Ik bestel regelmatig bij Guts & Gusto. Het is snel verzonden! Ik vind dat ze mooie kleding hebben en het zit altijd erg mooi.
Hi Kim, Bedankt voor je leuke beoordeling! Wat tof om te horen dat de kwaliteit en service naar wens zijn. Uiteraard willen wij je zo snel mogelijk in je toffe bestelde items zien, we zullen dan ook altijd ons best doen de pakketjes op tijd te versturen. Ik wens je veel plezier van de items en hoop dat we je snel weer bij ons terugzien. Liefs, team Guts & Gusto
Altijd snelle levering, makkelijk retourneren en goede kwaliteit kleding.
Hi Sanne, Leuk dat je zo tevreden bent over onze service en onze items! Daar doen we het voor. :-) Mocht je nog tips hebben om het laatste puntje erbij te verdienen, dan mag je altijd een mailtje sturen naar [email protected]. Wij hopen je snel weer bij ons terug te zien! Liefs, team Guts & Gusto
Kleding is super mooi en dan in de winkel erg klantvriendelijk.
Hi Anouk, Bedankt voor je 5 sterren review! Wat fijn om te horen dat onze service en items jou zo goed bevallen. Hopelijk heb jij dan ook een aantal toffe items uit onze collectie kunnen scoren. We hopen je ook snel weer terug te zien in onze winkel. Liefs, Team Guts & Gusto
Topkwaliteit en uitstekende service. Ik ben fan.
Hi Eva, Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze collectie en service! We doen erg ons best om een gevarieerd aanbod aan te bieden! We zien je graag snel weer eens terug in een van onze winkels of online op onze site! Liefs, Team Guts & Gusto
Guts&Gusto is een duidelijke en overzichtelijke site. Het nodigt uit om hier op te winkelen! Wegens de diversiteit aan grotere maten en veel voorraad ben ik fan!
Hi Brigitte, Bedankt voor je toffe review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze site! Dit maakt ons erg blij! We hopen je snel weer te zien op onze site of in een van onze winkels. Liefs, Team Guts & Gusto
Telkens als het pakketje komt wordt ik al vrolijk van de manier waarop het ingepakt is, heel leuk! Altijd snelle levering en mooie kwaliteit kleding . Ik ben fan!
Hi Marion, Bedankt voor je 5-sterren review! Wat leuk om te horen dat je al helemaal vrolijk wordt van het ingepakte pakketje! Wij doen erg ons best om deze mooi in te pakken. Hopelijk zien we je snel weer op onze site of in een van onze winkels! Liefs, Team Guts & Gusto
Ik ben groot fan van de webshop. Alles wordt snel geleverd en ook nog eens ingepakt als een cadeautje aan jezelf. De website is overzichtelijk en ik vind het erg leuk om een kijkje te nemen tussen de bestsellers.
Hi Stephanie, Bedankt voor je 5-sterren review! Wat leuk om te horen dat je zo'n fan bent van onze webshop! Wij doen erg ons best om de pakketje leuk in te pakken zodat het helemaal een feestje is wanneer het pakketje bij je aankomt! Hopelijk zien we je snel weer op de site. Liefs, Team Guts & Gusto
Leuke kleding, goeie prijs, hele snelle levering en goeie pasmaat.
Hi Teuna, Bedankt voor je fijne review! Wat fijn om te horen dat jouw shop ervaring zo goed bevalt bij ons. We doen ons uiterste best om iedereen en in dit geval jou te voorzien van leuke/passende items en een snelle levering. We hopen je dan ook snel weer online of in één van onze winkels terug te zien. Liefs, Team Guts & Gusto
Fijne winkel, snelle reactie van klantenservice Mooie winkel, mooie kleding Ga er graag naar toe maar ook online is het top
Hi Kyra, Bedankt voor je mooie en enthousiaste beoordeling. Het lezen van deze beoordeling is toch eens even een mooie manier om ons weekend te beginnen. Heel leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, met zowel onze winkel als onze webshop. Daar doen we het natuurlijk voor en vinden we dus ook geweldig om te horen. Nogmaals bedankt en we wensen je een fijn weekend, die van ons kan al niet meer stuk! Liefs, Team Guts & Gusto.
Tubantiasingel 1
7514 AA Enschede
Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!