Fan!

Erg fan van deze winkel. De winkels en webshop zien er goed en overzichtelijk uit. De kleding is wat duurder maar de kwaliteit is ontzettend goed. Erg blij met mijn aankopen!

Snelle levering en goede producten!

Toffe kleren & fijne website

Hele leuke kleren en de website is heel handig om door te navigeren, ook regelmatig toffe acties!

Snelle levering. Erg klantvriendelijk. Super leuke kleding van goede kwaliteit.

Uitstekende klantenservice

Ik heb laatst wat besteld bij Guts en Gusto en het was helaas zoek geraakt. Ik ben onwijs goed geholpen door de klantenservice en ze hebben mij een nieuw pakket opgestuurd en zelfs een kleinigheidje gegeven wegens de omstandigheden. Onwijs goede service!!

Erg leuke kleding en goede service

Goede ervaring, snelle service.

Altijd goed!

Leuke kleding, goede pasvorm en goede en snelle service!

Fijn, van bestelling tot levering en eventueel retourneren verloopt keurig

Top winkel

Super leuke kleding, heb je hulp nodig reageren ze gelijk.

Fantastisch merk! Fijne kleding.

Verschillende soorten kleding, wat altijd van goede kwaliteit is. Top merk!

Altijd een geweldige verrassing

Guts& Gusto is altijd eerlijk en oprecht. Er is geen enkel anders merk dat zo’n goede kwaliteit heeft in dezelfde prijscategoriën. Ik vind er altijd iets naar mijn zin of het nu casual of opvallend is. Het is ook fijn dat de organisatie niet zo groot is waardoor je altijd iets uniek lijkt aan te hebben& iedereen wel een beetje jaloers kunt maken :)

Mooie kleren, prima service

Leuke kleren, de maten kloppen. Wordt steeds snel en correct geleverd.

Fijne winkel/webshop

Zowel in de winkel als webshop altijd fijn geholpen! Kwalitatief goede producten. Retourneren is wat omslachtig, omdat je geen retourformulier bij je bestelling mee krijgt maar je ze een e-mail met de te retourneren items moet sturen. Hier reageren ze echter wel ontzettend snel en vriendelijk op, waardoor retourneren nog steeds makkelijk te regelen is.

Top winkel

Leuk assortiment met een goede webshop. Bovendien is er een fijn en snel klantcontact bij vragen.

Mooie kleding voor een fijne prijs

Leuke kleding, goede kwaliteit en snelle service

Snelle en correcte afhandeling en levering

Zeer tevreden!

Fijne service en mooie kleding

Ik bestel regelmatig bij Guts & Gusto. Het is snel verzonden! Ik vind dat ze mooie kleding hebben en het zit altijd erg mooi.

Altijd snelle levering, makkelijk retourneren en goede kwaliteit kleding.

Ik kom altijd met iets leuks thuis! Super fijne hulp in de winkel.

Kleding is super mooi en dan in de winkel erg klantvriendelijk.

Uistekende service en zo blij met mijn bestelling!

Topkwaliteit en uitstekende service. Ik ben fan.

Duidelijk, en overzichtelijk!

Guts&Gusto is een duidelijke en overzichtelijke site. Het nodigt uit om hier op te winkelen! Wegens de diversiteit aan grotere maten en veel voorraad ben ik fan!

Telkens als het pakketje komt wordt ik al vrolijk van de manier waarop het ingepakt is, heel leuk! Altijd snelle levering en mooie kwaliteit kleding . Ik ben fan!

Fijne webshop met geweldige kleding

Ik ben groot fan van de webshop. Alles wordt snel geleverd en ook nog eens ingepakt als een cadeautje aan jezelf. De website is overzichtelijk en ik vind het erg leuk om een kijkje te nemen tussen de bestsellers.

Geweldig!

Leuke kleding, goeie prijs, hele snelle levering en goeie pasmaat.

Fijne winkel

Fijne winkel, snelle reactie van klantenservice Mooie winkel, mooie kleding Ga er graag naar toe maar ook online is het top

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!