Altijd mooie kleding en snelle verzending! Klantenservice is top en goed bereikbaar

Super kleding en goede service!

Ik ben heel blij met de service! En hele leuke betaalbare kleding!

Mooie kleding voor een goede prijs

Kleding van kwaliteit

Mooie artikelen en snel geleverd

Eigenlijk altijd als ik kijk op de site van Guts&Gusto zie ik wel iets leuks. De foto’s van de artikelen zijn duidelijk waardoor de producten aan de verwachting voldoen. En het fijne is: als je bestelt heb je eigenlijk altijd de volgende dag je spulletjes in huis. Top!

Betaalbare leuke spullen

Persoonlijk al leuke kleding gescoord. De juwelen zijn jammer genoeg van mindere kwaliteit

Geweldige winkel

Online bestelling zijn altijd snel en altijd een feestje om uit te pakken. Leuke collectie, altijd net even anders

Fan van GUTSenGusto

Zoveel kwaliteit en toffe ontwerpen! Die ook nog passen bij mijn naam :-)

Guts&Gusto is uniek, tof en kleurrijk!

Ik vind de Guts&Gusto een super fijne winkel met leuke, kleurrijke en unieke kleding. Daarnaast zijn de medewerkers ook erg klantvriendelijk en denken ze goed met je mee. Ik ga altijd graag naar de Guts&Gusto!

Leuke kleding en niet duur en goede kleding

Super service, leuke en goede kleding en vooral niet duur!

Steeds zeer vlotte verwerking en levering van de bestelling. Pakje mooi ingepakt met telkens een supertof kaartje erbij. Items altijd in orde, van goede kwaliteit. Alles samen maakt het enorm verslavend om te shoppen bij Guts&gusto ;-) Een zeer tevreden klant!

fantastisch

Los van het feit dat ik altijd wel iets naar m'n zin vind bij Guts & Gusto, vind ik het fantastisch dat pakketjes àltijd de dag nadien toekomen (zelfs in België!) Het is ook fijn om telkens een kaartje of enkele stickers bij het pakketje te krijgen. Als je met problemen zit staat er ook telkens iemand klaar om je te helpen. Bovendien retourneer je zonder problemen. Ik ben grote fan van Guts & Gusto en hun kledingstijl, je vindt er echt alles! Wanneer komt er een vestiging in België ? :-)

Zeer tevreden over de service.

Snelle levering, ook naar België. Goede klantendienst ivm retours. Alles verloopt steeds naar wens.

Alleen maar positieve ervaringen

Heel mooie kledij en altijd snel en mooi ingepakt geleverd. Een maal was mijn pakketje kwijt, meteen reactie gekregen van gutsandgutso en meteen nieuw pakketje opgestuurd gekregen. Heel tevreden!

Goed!

Fijne kleding en mooi qua maat

Goede kwaliteit voor mooie kledij

Goede service en prachtige kledij

Snelle service en goed contact!

Snelle service en goed contact met de klantenservice.

Kwalitatieve kleding en snelle levering

Mooie, kwalitatieve kleding en de levering is snel, waardoor je snel die leuke outfit aan kunt!

top winkel

ik heb goede ervaring met Guts & Gusto, mooie kleding dat fijn zit. Ook online bestellen bevalt goed. Snelle levering en netjes verpakt

Tof kleding!

Ik zocht iets echt naar zwangerschapsbroek maar helaas heb niet. Ik besteld toch 2 high Flared broeken bij jullie website. Zit heerlijk tot a 28 weken tijdens zwangerschap en daarna minder fijn omdat dikkere buik begon. Jammer. Als jullie verkopen ook speciaal voor zwangeren met hogere waist dat zou fantastisch!

Snelle levering en leuk ingepakt.

Fijne webshop. Snelle levering en met aandacht ingepakt. Kleding is zoals op de website.

Goede kwaliteit!

Bestellingen worden snel geleverd, daarnaast is de klantenservice goed en snel. Ook retourneren gaat gemakkelijk en er zijn goede acties

Leuke kleding, snelle levertijd

Zeer goed, kledingmaten kloppen, kleding is erg leuk en de levertijd is echt heel snel

Pakketjes zijn altijd een cadeautje om uit te pakken.

Altijd leuke kleren!

Altijd iets leuks voor iedere gelegenheid

Goede kwaliteit en leuke acties

Super leuke kleding die kwalitatief ook erg goed is. Tevens zijn er geregeld goede acties en ook wel eens gratis leuke presentjes, de klantenservice is super vriendelijk! Zeker een kijkje waard :)

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!