Geweldig passende broeken

Ik heb altijd moeite gehad met jeans vinden die mij passen om mijn taille benen en binnen. En die geen maat 42 zijn willen die passen om me benen. Top stretch, mooie modellen, en geweldige kwaliteit.

Een van mijn favoriete winkels

Guts & Gusto is al jaren een van mijn favoriete winkels waar ik altijd kan slagen, of het nu voor vakantie-outfits, kantoor of accessoires is. Het is altijd origineel en ik krijg altijd complimenten erover. De sieraden blijven bovendien hun kleur houden en worden niet blauw of gaan roesten, daar kunnen veel winkels een punt aan zuigen.

Waar voor je geld

Kleding valt goed op maat en prijs kwaliteit is goed voor elkaar!

Mooie kleding. Goede kwaliteit

Mooie kleding! Goede prijs kwaliteit verhouding! Een aanrader

Ik heb hier een tijdje geleden een broek besteld, inmiddels heb ik daar alle varianten van en het is echt fijne kwaliteit.

Altijd top

Regelmatig wanneer ik iets aan heb van Guts vragen vriendinnen waar ik de kleding vandaan heb en of ik de website kan delen. Groot compliment voor jullie dus :)

Snelle en correcte levering

Perfecte levering

De kleding is van goede kwaliteit, precies zoals omschreven, en de levering is altijd snel. Wanneer je vragen over je bestelling hebt, staan ze ook altijd super vlot voor je klaar bij de klantenservice. In 1 woord gewoon helemaal top!

Ik heb steeds een uitstekende ervaring gehad met Guts& Gusto. Ze leveren snel en hun klantenservice is ook super goed. Ze hebben ook altijd mooie collecties.

Alles top

Hele mooie kleding,en goede services en snelle levering!!

Fijne webwinkel met veel keuze. Enige minpunt is dat veel stoffen cyntetisch zijn. Verder is de pasvorm van de kleding erg fijn. Leuke accessoires en lekker zittende schoenen. Bij guts shop je heel je outfit compleet.

Mooie collecties en snelle verzending!

Snelle levering van mooie spullen

Snelle levering van mooie spullen

Goede service, snelle levering

Goed merk, behulpzame klantenservice, mooie kleding.

In 1 woord zeer tevreden :)

Verzending is altijd snel, de volgende dag is de bestelling binnen. Kwaliteit kleding is goed. Eventueel retouren gaat gemakkelijk

Mooie kleding en goede kwaliteit!

Ik word altijd vrolijk van de kleding van guts en gusto! Het valt mooi en de kwaliteit is top. Verzending de volgende dag:)

Heel blij met alle kleding van GutsGusto! Goede kwaliteit en altijd snel in huis. Daarnaast ook goede service! Zoals de webshop als de winkels zijn een feestje!

Al meerdere keren bestellingen geplaatst en ben zeer tevreden! Ik word netjes per mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Super fijn!

Gezellige winkel en leuke kleding !

Altijd als ik naar de winkel ga of online winkel bij Guts en Gusto, ga ik altijd wel met iets naar huis. Voor ieder is er wel iets te vinden.

Mooie kleding van goeie kwaliteit en een goeie service

Ik en mijn dochters hadden op één dag twee bestellingen geplaatst. Ik werd gemaild dat de bestellingen werden samen gevoegd zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Hoe top is dat!

Leuke kleding

Snelle levering, leuke kleding. Is er iets mis met een product wordt er snel naar een oplossing gezocht

Leuke kleding voor prima prijs

Hele leuke kleding om trend. Kwaliteit is soms iets minder van de stof maar daar is de prijs ook na! Overall ben ik erg tevreden! Oh ja en snelle leveringen!

Snelle verzending, goede kwaliteit, snelle service!

Prachtige kleding van goede kwaliteit!

Ik ben dol op de kleding van Guts en Gusto! Het is modieus, stijlvol en van goede kwaliteit. Wat kan een vrouw zich nog meer wensen?

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!