Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Soms wel vage productomschrijvingen.

Mooie artikelen en goede service

Laatste tijd veel mooie items besteld die heel lekker zitten, goede service en snel geleverd.

Kwalitatief mooie kleding met uitstekende service

Mooie en kwalitatief goede kleding, kleding ziet eruit als op de foto’s online; goede prijs-kwaliteit verhouding. Als er iets mis is met een kledingstuk wordt er de dag zelf nog gereageerd op een mail daarover en wordt een nieuw kledingstuk opgestuurd.

Leuk assortiment, altijd op tijd geleverd.

Ik durf wel te zeggen dat ik een beetje fan van Guts en Gusto ben geworden.. :) Zo heb ik verschillende jumpsuits, sets en leuke blouses in de kast hangen. 1 ding is zeker: als ik hier bestel weet ik zeker dat de bestelling goed gaat. Een betrouwbaar leuk merk met goede e-mailmarketing en social media. Zoals ik al zei: ik ben fan!

Telkens een top service

Al meerdere keren besteld bij Guts&Gusto en steeds een geweldige service. Pakketjes komen heel snel toe en indien je iets wil terugzenden krijg je snel een antwoord op je mail. Topservice en ook de kwaliteit van de kledij is top!

Erg fijn.

Klantenservice helpt je goed en snel bereikbaar. Mooie kleding en snelle levering.

Mooie kleding

Mooie kleding van een goede kwaliteit! En daarbij een hele goede service:)

topservice

Een bestelling wordt snel in orde gemaakt en vaak heb ik het de volgende dag al binnen. Kwalitatief ook allemaal prima in orde... Kortom zeer tevreden

Zeer goede ervaring!

Snelle levering en vlot contact indien nodig. Betrouwbaar en een aanrader!

Leuke kleding voor een mooie prijs

Ik vind hier altijd kleding naar mijn smaak! Of het nou jurken, jassen of broeken zijn. Altijd snelle levering en het is makkelijk contact met jullie op te nemen wanneer nodig.

Leuke kleding met snelle levering

Vaak bij jullie besteld. Altijd wel leuke collecties. Levering is ook altijd top. Ik ben een tevreden klant!

Fijne webshop met mooie kleding

Retourneren valt wat tegen > mail sturen voor je een retouretiket krijgt (die nog geprint moet worden) + kosten retourneren weerhouden me er soms van om bij Guts&Gusto te shoppen.

Zoooooo blij met jullie!

Wat was ik vorige week verrast in Eindhoven. Ik heb 8 maanden geleden een maagverkleining gehad en kon toen alleen maar dromen om in jullie kleding te passen. En vorige week kwam ik erachter dat ik erin paste en niet eens het grootste maatje.... zo blij! En daarna nog twee keer jullie bezocht in mijn woonplaats Enschede. Zowel in de binnenstad als, net buiten het centrum. In alledrie de winkels ruime keuzes en hele vriendelijke mensen om je met raad bij te staan.

Geweldig!

Ik ben heel blij met jullie, wisselend aanbod, vaak leuke deals. Ik krijg heel vaak complimenten van collega’s over de kleding die ik draag, (stewardess, ook in het buitenland wordt vaak gevraagd waar mijn kleding van is).

Goede producten en snelle levering

Een aantal keren online besteld en altijd naar volle tevredenheid. Leuke collectie, snelle levering en een prima prijs.

Zoo mooi!

Zeer goed!

Prima ervaring

De kleding is leuk en heeft een prima kwaliteit. Iets te prijzig naar mijn zin, maar er is regelmatig korting. Ik vind het wel erg jammer dat retourneren zo'n gedoe is (je moet eerst mailen). Zou makkelijker zijn als dat via de website kan of je gelijk een retourlabel met de bestelling krijgt. Terugbrengen in de winkel kan ook, maar er is in mijn buurt geen winkel.

Snelle service, unieke stuks en betaalbare mode!

Ik bestel regelmatig kleding bij GutsGusto en ben steeds heel tevreden met het verloop van de bestelling en de stuks die ik ontvang. Heel regelmatig zijn er interessante acties wat nieuwe kleding kopen aantrekkelijk maakt. Zeer zeker een aanrader voor trendy kleding!

Mooie kleding - persoonlijke klantenservice

Fijn en mooi bedrijf!

Mooie kleding en makkelijk te bestellen op de website. Snel en netjes verzonden en goede service bij het retouren.

Leuke kleding, makkelijk verzending en retour. Dit verloopt allemaal soepel en het contact is laagdrempelig. Ook erg prettig is de beschrijving van lengte van het model en de maat die het model vervolgens draagt

Fijne winkel en hele goeie klantenservice!

Klant staat voorop

De klantenservice maakt dat ik graag bestel. Al paar keer met ze van doen gehad, niet vanwege klachten, maar altijd naar wens en snel afgehandeld. Hun kleding is bovendien leuk, goed en betaalbaar!

Prachtige kleding, goed materiaal, toffe looks

Snelle levering en alles is exact zoals je het verwacht. Mooie pasvormen en prima kwaliteit. Niet te gek duur en een toffe look. Daar houden we van

Net even anders!

Ik shop hier al een aantal jaar en vind het het een fijne webwinkel. Levering is snel en met een persoonlijk tintje. Altijd leuk om een pakketje te ontvangen. Prijs/kwaliteit is goed en ik krijg regelmatig complimentjes over mijn nieuw geshopte kleding.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!