Leuke kleding!

Alles oke!

Leuke webshop

Hebben leuke kleding, wel zijn sommige items snel uitverkocht maar dan kun je een seintje krijgen als het weer op voorraad is. Zowel online als offline een leuke winkel om te shoppen.

Leuke kleurrijke collectie!

Mooie, kleurrijke, trendy maar originele kleding, net een tikkeltje anders dan anders. Ik krijg vaak complimenten en de vraag waar mijn kleding van is. Super snelle levering!

Leuke kleding

Bij Guts&Gusto kan je leuke kleding vinden aan democratische prijzen. Ook de customer service verloopt heel vlot.

Zo een mooie trendy kleren en zo mooi ingepakt en verzonden

Alles wat ik al besteld heb paste Perfekt. De Kelten zijn van super kwaliteit. Ze worden steeds met veel zorg ingepakt. Super service

Goede service en kwaliteitsvolle kledij!

Tijdens de solden koopte ik verschillende kledingstukken. Alles pastte als gegoten!

Leuke kleding voor goede prijs!

Goede prijs kwaliteit verhouding en prima klantenservice!

Fijne winkel/webshop

Er is veel keuze in kleding,schoenen en accessoires. Het is een super leuke winkel en mooie webshop! Ik shop er graag. Ook is het altijd goed en leuk ingepakt als je online shopt.

Geweldige winkel.

Fijne winkel en webshop

Kleren worden dag erna bezorgd. Enige nadeel vind ik de retourkosten

Heel fijne leuke kleding!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met de kleding die ik besteld heb, ontvangen heb. De manier van retourneren is fijn en snel. Gewoon een heel fijn merk waar ik eigenlijk bijna al mijn kleding koop!

Snelle levering en fijne klantenservice

Bestelling werd snel geleverd Een paar seconden na het afknippen van het kaartje, zagen we een gat in de trui onder de oksel. De klantenservice heeft hier geweldig op gereageerd. De bestelde kleding kwam verder helemaal overeen met de foto's en ik ben zeer tevreden.

Fijn winkelen

Mooie kleding met snelle levering. Alles duidelijk en werkt goed. Ook snelle reactie op mail. Fijn winkelen.

Bestel vaak online gaat altijd super snel en vlot

Goede kwaliteit kleding met originele patronen en kleuren

Kleding is altijd van goede kwaliteit en net even wat anders dan anders wat het juist zo leuk maakt.

Hele fijne website, alle maten, kleuren en kwaliteit zijn zoals je verwacht. Precies zoals op de foto's. Levering is snel en leuk met een persoonlijke touch. Super.

Betrouwbaar en goede kwaliteit

De bestelling wordt altijd binnen de paar dagen geleverd. Grote variëteit aan kledij die van goede kwaliteit is en betaalbaar! Uitstekende keuze om hier te shoppen!

Uitstekend!

Uitstekend!

Fijne kleding, snel bezorgd en leuk verpakt!

Ik heb meerdere bestellingen al geplaatst op de website. De bestellingen worden fijn verpakt, snel bezorgd en de kleding vind ik erg fijn! Ik wil binnenkort snel weer een bestelling plaatsen!

Leuke kleding en snelle levering

Ik heb al meerdere keren kleding besteld bij Guts & Gusto. Ze hebben er leuke kleding, het is betaalbaar, van goede kwaliteit, snelle levering en ze denken ook met je mee wanneer er iets mankeert. Super fijn!

Een positieve ervaring

Ik heb een positieve ervaring met guts & gusto. Ze zijn vriendelijk en hebben altijd mooie collecties.

Top kwaliteit en goede service

Hele snelle levering en goed contact met de klantenservice. Producten zijn van een hele goede kwaliteit en je krijgt echt waar voor je geld.

Service is top, als er een probleem is dan wordt je op een vriendelijk en correcte manier geholpen! Echte aanrader!

Super leuke kleding

Fijne webshop, snelle levering en hele leuke kleding! Top!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!