Super winkel!

Bestelling is altijd heel snel binnen. De items zijn mooi en gaan lang mee. Ik bestel graag bij Guts en Gusto.

Snell levering, leuke kleren

Leuke verschillende kleding

Mooie kleding en snel bezorgd! En leuk om pakketje open te maken!

Leuke collectie, kleding draagt mooi en lang! Topservice, mooi pakketje om uit te pakken!

Leuke winkel, leuk assortiment en vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

Simpelweg super!

Ik had nog nooit een kledingstuk waarmee/waarvan ik niet tevreden was! Ook de snelle verzending is pluspunten waard.

Zeer snelle levering en mooie kwaliteit.

Prima winkel om kleding te kopen!

Fijne klantenservice en snelle levering. Website werkt ook top.

Fijne webshop

Alles word geleverd zoals omschreven, en dat ook nog eens binnen 1 dag! Hoef nooit te retourneren. Top!

Goede kwaliteit kleding en dienstverlening

Steeds mooie en goede kwaliteit, is er toch iets mis, krijg je heel snel feedback en een oplossing aangeboden.

Kwaliteit is super, & levering/retours lopen altijd heel vlot.

Leuke items. En altijd snel geleverd!

Mooie kleding en super klantenservice

Mooi merk met mooie stofjes en kleurtjes. Laatst contact gehad met de klantenservice en dat was zeer correct

Top service!

Steeds vlot en goed!

Dit is echt mijn ding!

Bij jullie vind ik steeds wel iets. Kwaliteit en mooi!

Leuk verpakte dozen en hele snelle levering. Fijn contact als je iets wilt weten.

Snelle levering, fijne prijsjes, mooie kwaliteit

Veel keus, van kleding tot accessoires tot schoenen. Altijd on trend, fijn geprijsd en goede prijs/kwaliteit. De plek voor iets betaalbaars nieuws voor elke gelegenheid

Heel tevreden met alles .

Ik heb jullie ondtekt via mijn dochter en ben nu ook fan. Zelfs met mijn maatje meer vind ik steeds wel iets leuks.. Word zéker vervolgd.

Altijd heel blij met de kleding

Meestal bestel ik mijn kleding bij Guts & Gusto online. Eigenlijk ben ik altijd tevreden met de kwaliteit en al helemaal met de service. De kleding is altijd mooi ingepakt en super snel geleverd.

Zeer betrouwbaar en goede kwaliteit

Een groot deel van mijn kledingkast is afkomstig van guts en gusto. Ik vind de collecties altijd erg leuk en van goede kwaliteit. Ook de bezorging is erg snel en retourneren in de winkel gaat ook makkelijk.

Goede kwaliteit en service.

Goede kwaliteit producten. Snelle service. Zeer behulpzaam en goed contact. Ze denken met je mee.

Ik shop graag bij Guts & Gusto, leuke items en snelle levering! Toen er iets mis was met een item werd ik meteen super vriendelijk geholpen en kreeg ik gelijk mijn geld terug in de vorm van een waardebon. Super fijn!

Leuke kleding voor een goede prijs.

Zowel mijn dochter als ik vinden jullie kleding erg leuk. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Leuke kleren met veel verschillende stijlen. Altijd, nette levering met een leuk hand geschreven kaartje.

Top site!!! En snelle service ♥️

Heb al veel prachtige stuks besteld , super van kwaliteit!!! Stijlvol, ik krijg telkens heel veel complimenten xxx

Mooie kleding en goede service!

Altijd weer erg blij met mijn kleding van guts & gusto! Daarnaast ook erg tevreden over de service.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!