Wordt altijd fijn geholpen

Vriendelijke medewerkers en wordt altijd snel geholpen. Ook makkelijk om iets te retourneren als dat nodig is.

Goede service, leuke kleding

Ze zijn erg vriendelijk. Ik vind de kleding in de meeste gevallen ook heel leuk. Van mij mogen er iets minder gekke printjes, maar dat is smaak. Een petite lijn zou geweldig zijn.

Mooie kledinglijnen

Mooie kledinglijn met kleding voor elk moment, events en alledaags. Soms is de stof minder, scheurt snel.

Mooie unieke kleding

Mooie kleding, snel geleverd en altijd leuk ingepakt :)

Super goed! Goede service en snel geleverd.

Veel keuze, voor elk persoon wel wat. De service is top en het retouren kan gemakkelijk! Wel een nadeel dat dit moet door een mail te sturen en er geen online retour formulier is. Altijd enthousiast voor guts&gusto!

Heel snelle levering, heel goede kwaliteit

Supersnel geleverd en heel goede kwaliteit

Leuke kledij en accessoires tegen een faire prijs

Al regelmatig gekocht en heel tevreden van.

Erg leuke en kwalitatieve items

Zijn altijd erg snel met bezorgen, wat altijd ontzettend fijn is. Hebben goeie items en kwaliteit is erg goed. Personeel is erg vriendelijk en daarnaast hebben ze garantie, dus je kan altijd terug naar de winkel met eventuele problemen.

Fantastisch en zo leuk verpakt, het is steeds weer een kadootje ❤️

Super leuke kleding voor een leuke prijs en hoe je het pakketje krijgt! Echt heel leuk

Prima service in alle opzichten

Goede service Snel Vriendelijk Fijne kleding

Goeie service

Gutsgusto heeft ene goeie klanten service. Wel vind ik soms de kleding minder kwaliteit maar dat komt bijna nooit voor

Snelle levering en mooie artikelen! Altijd als een cadeautje ingepakt

Leuk aanbod van kleren en is van goede kwaliteit. Snelle levering en snelle reactie op de mail. Nog nooit problemen gehad.

Snelle levering, vriendelijk personeel Leuke vrolijke kleding , aanbod in winkel helaas wel minder keuze dan online. Kwaliteit is wat wisselend maar over het algemeen prima!

Top winkel, top site, top service!

Ik word zo blij van de kleding van guts en gusto! In de winkel word je goed geholpen en als je online besteld is het de volgende dag in huis. Mocht er iets zijn wordt je via de mail snel en correct geholpen !

Fijne website, leuke kleding, snel verzonden!

Snel, goede kwaliteit, leuke verpakking

Alles werd elke keer weer snel geleverd en leuk verpakt! Kleding is exact zoals omschreven wordt!

Top winkel/website met mooie producten!

Ik bestel altijd online bij jullie aangezien er geen winkel van guts in de buurt is. Ondanks dat ik de producten nooit in het echt zie voordat ik ze bestel is het altijd top. Mooie producten van mooie materialen en een goede klantenservice.

Mooie kleding, goede kwaliteit en fijne klantenservice

Mooie kleding, goede kwaliteit en fijne klantenservice

Super leuke winkel met heel goede service!

Echt een hele leuke winkel makkelijk online shoppen en toen het niet paste heb ik het terug kunnen brengen in the Mall echt super handig. Ook super aardig personeel! We zagen er met de kerst top uit met zijn 3en allemaal in het satijn groen, veel complimenten ontvagen. Kortom wij zijn zeker fan en oja hoe je pakket binnenkomt is ook echt een feestje alles zo mooi verpakt in dat gave papier, we hebben het hergebruikt voor inpak papier onder de kerstboom. Het was echt to good to go!

Uitstekend.

Leuke kleding, snelle service en vriendelijk contact.

Fijne kleding

Ik koop hier graag m’n kleding. Communicatie loopt ook soepel

Perfect, mooie kledij goede kwaliteit. Altijd heel goed geholpen!

Top service en top kwaliteit

Guts en Gusto is een heel gevarieerde site met kleurrijke en stijlvolle artikels die je nergens anders vindt. Niet alleen ben ik fan van de producten, ook de klantenservice is ideaal! Nog nooit problemen gehad.

Fijne winkel!

Goede producten, fijne service.

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!