Bestel al jaren bij Guts

Super kleding! Heb nog nooit wat terug hoeven te brengen, en in de winkel wil je het liefst alles passen.. heb een tijdje in het buitenland gewoond en zelfs daar liet ik het bezorgen! Kostte extra, maar was het altijd waard! Ga zelfs wel eens met mijn zusje naar shopping mall in Leidschendam voor allen Guts.

Snelle levering, goede service

Na levering bleek het kledingstuk gebreken te hebben. Zonder problemen omgeruild.

Snelle service en mooie kledingstukken. Een zeer tevreden klant!

Top klantenservice

Ik heb al veel te vaak besteld. Steeds de dag nadien mooi ingepakt in huis. Ooit vulde uk mijn adres verkeerd in, toen kreeg ik zelfs na 21u nog een telefoontje om mijn adres te corrigeren. Ook terugsturen gaat supervlot!

Fantastische kleding en webshop

Super leuke kleding en accessoires welke mooi blijven. Daarnaast is de website erg overzichtelijk en heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Ik bestel hier regelmatig en heb alleen maar positieve ervaringen.

Altijd fijn ;)

Altijd erg blij met mijn bestelling. Alleen wel jammer dat je retourverzendkosten moet betalen.

Erg vrolijke leuke kleding

Fijne webshop die erg snel super leuke kleding verstuurd

Fijne webwinkel met leuke kleding

Ik bestel vaker bij guts&gusto en nooit problemen gehad. Leuke kleding en snelle levering.

Topkleding en fijne verzending!

Snel in huis, modieuze kleding. Vaak extra’s of korting.

Mooie kleding, snelle levering

Al meerdere malen hier besteld. Fijne kleding die net even iets anders dan anders is. Vlotte levering en netjes verpakt. Ik kan niet wachten op de wintercollectie!

Een van m’n favoriete als het gaat om online shoppen. Vaak nieuwe collectie en ook kleding die preggie proof is! Zeker aan aanrader!

Goede service en persoonlijke benadering

Doen wat ze beloven, levering op de aangegeven dag en tijd. Daarbij word ik vrolijk van het pakketje, alles zit mooi ingepakt en er zit altijd een leuk kaartje met een berichtje bij. Niet per se nodig misschien, maar ik vind dit erg leuk :) Retourneren is ook geen probleem, ergens logisch dat daar een klein bedrag in verzendkosten voor wordt ingehouden.

Super leuke webshop en snelle levering

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd en makkelijk te retourneren

Altijd goed!

Regelmatig bestel ik bij Guts Gusto en altijd zit er wel iets leuks tussen. Word altijd vriendelijk geholpen in de winkels zelf en zien er leuk uit.

Erg leuke winkel en webshop!

Mooie kleding, leuk verpakt en snelle levering. Goede service!

Leuke kleding voor een mooie prijs

Snelle levering, betrouwbaar en goede communicatie.

Mooie kleding en goede service

Leuke kleding en snelle levering. Er zijn wel vaak spullen niet op voorraad helaas.

Meerdere keren besteld bij guts en gusto en elke keer komt de bestelling super snel. Daarnaast ook een enkele keer contact op genomen met de klantenservice en daar reageren ze snel en zijn ze erg behulpzaam en meedenkend. De kleding is van goede kwaliteit en super mooi.

Altijd leuke kleding!

Super leuke kleding. Alleen jammer dat het retourneren best veel kost.

Alles perfect!

Superfijne webshop. Heel snelle verzending. Klantendienst werkt supergoed en retourneren verloopt heel vlot. Aanrader!!

Mooie kleding van goede kwaliteit!

Al meerdere malen besteld bij deze winkel en elke keer ben ik meer dan tevreden. De service is top!

Ondanks dat ik mijn bestelling te laat heb geretourneerd, mijn eigen fout, dachten ze toch met mij mee, werd de bestelling terug genomen en kreeg ik gelukkig een tegoedbon. Top!

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Verrassend leuk

Snelle levering. Pakket met een persoonlijke noot altijd leuk! Zichtbaar met zorg verpakt en verzonden. Leuke verpakking en pakkende teksten. Blij verrast door deze winkel, mijn bestelling en de manier waarop ik deze heb ontvangen.

Mooie kleding!

Fijne en mooie kleding! Prijs en kwaliteit staat in verhouding

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!