Mooie kleding van goede kwaliteit en leuk personeel!

Mooie kleding van goede kwaliteit en voor ieder wat wils. Je wordt er altijd leuk en netjes geholpen! In de winkels maar ook digitaal. De reacties digitaal zijn super snel!

Leuke vlotte kleding

Goede service, snel antwoord via de mail.

Goede kleding, ook voor lange mensen!

Fijne kleding van goed materiaal. Ook voor mijn lange benen! Ik koop altijd graag bij Guts & Gusto en het pakketje is altijd als een cadeautje ingepakt met een persoonlijke boodschap. En als je een keer wat terug moet sturen is dat ook geen probleem en je ontvangt snel je geld retour. Guts & Gusto ga zo door!

Leuke kleding!

Blij mee

Supermooie kledij en snelle levering

Leuke kleren en goede service!

Leuke kleding voor een betaalbare prijs

Jullie hebben leuke kleding dat je niet in iedere winkel koopt. Gelukkig ook nog eens voor een goede prijs

Fijne webshop/winkel

Leuke kleren en de kwaliteit is ook goed!

Ook broeken voor lange dames dus eindelijk eens geen te korte pijpen..

Fijne “tall” broeken, bepaalde kleuren/maren zijn wel snel uitverkocht. Gr. Margret

Prijs- kwaliteit verhouding is heel goed. Kleding past perfect ook met lengte 1.64. Echt mij favoriete winkel op dit moment.

Leuke kleding!

Leuke kleding voor een leuke prijs!

Fijne winkel, mooie items

Fijne winkel (Leeuwarden), ook handig om online te shoppen!

Prijs / kwaliteit verhouding is top, de items vallen mooi en de communicatie en service is top!

Fijn, persoonlijk contact

Helemaal in love met de guts en gusto broekn

Eindelijk een winkel gevonden waar ik broeken kan shoppen die heerlijk zitten. Met een slanke taille maar wel brede bovenbenen is het soms lastig om een fijne broek te vinden maar guts en gusto heeft keer op keer weer heerlijke broeken!

Altijd top

Altijd een top klantenservice als ik vragen heb. Bestellen is makkelijk, en als er helaas iets niet past is het retourneren ook nog gemakkelijk!

Fijne webshop, het wordt altijd netjes bezorgd.

Fijne webshop, het wordt altijd netjes en snel bezorgd.

Snelle service en goede kwaliteit

Goede kwaliteit kleding, leuke stijl en goede en snelle levering.

Veel keuze uit prachtige kwaliteitsvolle stuks! Duidelijke maten en super snelle verzending en levering!

Prima.

Snelle levering en gemakkelijk te retourneren. Wel heb ik het idee dat mij broek na één keer op 30 graden wassen met gelijke kleuren al vaal is geworden.

Super toffe betaalbare mode!

Ik word echt altijd blij van de webshop van Guts en Gusto. Leuke printjes, leuke modelletjes. Vaak stoer, vrolijk en het zit ook nog eens fijn. Heb veel items in mijn kast hangen.

Zoveel moois

Altijd genoeg keuze uit mooie kleding

Super leuke en fijne kleding.

Ik ben 35kg afgevallen en vind het weer leuk om te shoppen. Ik pas overal weer in, draag geen XL meer en kan tegenwoordig zelfs one size artikelen aan. Sinds ik ben afgevallen ben ik helemaal fan van de kleding van Guts & Gusto. Ik word heel blij van deze super leuke kleding. Leuke kleding voor verschillende gelegenheden en van goede kwaliteit. Daarnaast is het betaalbaar. De klantenservice is keurig, pakketje worden netjes verpakt en snel verzonden en retouren is ook prima geregeld. Ik ben mijn lege kledingkast heerlijk aan het vullen met Guts & Gusto.

Super blij met de basic wide leg broek. Krijg er veel complimenten over!

Mooie kleding zit altijd heerlijk

Fijne webshop al zou een app wel heel fijn zijn ipv alles via de website zelf te moeten bestellen. De kleding is van hele goeie kwaliteit. Enige minpunt de retourkosten beetje klant onvriendelijk als je voor een groot bedrag wat besteld en dan toch wat terug wilt sturen.

Geweldige kleding!

De kleding van Guts&Gusto vind ik geweldig. De kwaliteit is goed en als je een vraag hebt dan krijg je ook snel reactie. Ik bestel hier vaker!

Tubantiasingel 1

7514 AA Enschede

Over GutsGusto.com

Sinds 2007 werken we iedere dag met ons team keihard om jou blij te maken met de nieuwste fashion, schoenen en accessoires. Onze collectie bestaat eigenlijk uit alles waar wij blij van worden. Van leopard rokje tot studded boots, je vindt het bij Guts & Gusto. Je shopt onze collectie natuurlijk online, maar ook in onze winkels in Arnhem, Utrecht, Enschede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en the Mall of the Netherlands. De openingstijden van onze winkels vind je onderaan deze pagina. Kom je gezellig langs? Meerdere keren per week komen er nieuwe items online. Omdat onze collectie snel wisselt, shop jij altijd de laatste trends!