Filtre

Mooi product en goede service

Eind 2020 waren we opzoek naar een degelijk bureaublad met een minimale diepte van 80 cm en een royale lengte van meer dan 200 cm. Via google op een zeker moment bij Zagenzagen uitgekomen. Een duidelijke site en een handig programma om je wensen kenbaar te maken. Duidelijke uitleg. Bij telefonisch contact nog de tip gekregen ook nog de hoeken afteronden middels een nabewerking. Levertijd was vooraf bekend en werd keurig volgens afspraak geleverd. Degelijk verpakt. Ik kan niet anders zeggen als prima geregeld. Wat mij betreft een aanrader. Kan geen min punten bedenken. Gekozen basis plaat 250 cm bij 120 cm. Waaruit wij 3 poten en en buroblad hebben laten zagen van 90 cm bij ca. 250 cm. Onder de dakkapel hebben we nu een prachtig buro.

Als je eenmaal weet hoe alles werkt gaat het super makkelijk en wordt alles keurig perfect opmaat aangeleverd echt een uitkomst voor mijn

Perfect aflevering en mooi materiaal

zeer goede communicatie en hulp tijdens het bestelproces en nadien stipte en correcte levering. Materiaal was perfect gezaagd en ook van goede kwaliteit

Verkeerd materiaal geleverd, na miscommunicatie toch restitutie.

Materiaal geleverd in verkeerde plaatdikte. Nu ik de herorder niet kan accepteren, omdat er simpelweg al een andere oplossing was gevonden, is besloten om tot restitutie over te gaan. "We vinden het oprecht vervelend hoe de situatie tussen ons is misgelopen. We hebben om die reden besloten je het geld terug te storten.", e-mailt de eigenaar gelukkig na een momentje van miscommunicatie. Fijn dat we er samen uit zijn gekomen!

Professioneel aanpak

Ik was heel tevreden met zagenzagen.nl, precies gezaagd platen. Snel terugkoppeling indien er vragen zijn.

Helaas kon zagenzagen niet meer aan het juiste plaatmateriaal komen. In overleg andere optie gekozen. Alles naar tevredenheid geleverd.

Zagenzagen denkt echt mee met je project en geeft extra advies over andere mogelijkheden. Ze denken mee met het project en komen met mogelijke goedkopere of technisch betere oplossingen. Zeer tevreden.

Super strak

Ik bestel vaker bij Zagenzagen.nl en het wordt altijd een heel mooi resultaat. Zo strak als zij het zagen lukt mij niet.

Top service en ervaring

Ik heb een aantal projecten uitgevoerd met behulp van ZagenZagen. Het kost wat meer tijd om de tekening van een object uit te werken zodat je zaaglijst klopt (en zodat je labels kloppen en je weet welk plaatje hout waar hoort), maar vervolgens is het dan een eitje. Goede prijs voor het zaagwerk en voor mij erg handig daar ik in mijn eentje werk en een hele plaat in de wat zwaardere houtsoorten niet zomaar op de zaagtafel getild krijg, dus het is ook goed voor mijn rug! Alles is altijd op tijd geleverd en strak gezaagd en dus klaar voor verdere bewerking of montage.

Netjes verzorgd alles goed maatvast en in verstek

Wij hebben de vt wonen radiator ombouw laten zagen. Veel latjes met verstekhoeken. Alles keurig op maat en in verstek.

Mooi hout, netjes geleverd

Wel even opletten wat je wil met restmateriaal. Dit wordt standaard niet mee geleverd.

Voldeed volledig aan de verwachting!

Platen besteld om luiken mee te maken. Precies geleverd wat we bestelden. Goed verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Netjes geleverd, strak gezaagd

Voor de inrichting van een voorraadkast het zaagwerk laten uitvoeren door zagenzagen. Mooi materiaal en strak gezaagd!

Professioneel en denken mee

Wij hebben de frontjes van onze Ikea keuken bij ZagenZagen besteld. Het duurde even voordat wij een keuze konden maken (zo veel opties). Hier was alle ruimte voor en met name Luka heeft ons goed geholpen een juiste keuze te maken. Top bedrijf!

bestel proces op de website was voor mij bepaald

Op de website is er een bestel tool aanwezig wat het bestellen van het maatwerk eenvoudig maakt. De planken werden op maat gemaakt met een sticker op iedere plank met de beschrijving die je in de tool kan aangeven. Dit maakte het monteren eenvoudig.

Precisie, kwaliteit en goede levering.

Voor de keuken een koelkast en vriezer ingebouwd en enkele kast- en la-combinaties gemaakt. Alles op maat laten zagen, moest alleen zelf het "bouwpakket" in elkaar zetten en dat was relatief makkelijk omdat alles perfect op maat was. Grote klasse!

Prima product

Leuke site met mooie software, goede keuze gemaakt en prima verwerkt. Aflevering duurde wat lang en was, naar verhouding, erg duur en veel verpakkingsmateriaal. Maar eindresultaat, twee koven, mag er wezen !!

Uitstekend!

Zoals altijd, goede en duidelijke communicatie, makkelijk programma waar je een hele overzicht van materiaalstaat hebt!

Prima werk

Op tijd geleverd. Op maat geleverd. Goede communicatie.

Precies geleverd volgens afspraak

Alle materialen en maatvoering ingevuld en daarna alles geleverd gekregen precies op maat, top. Ook netjes al het rest materiaal meegeleverd. Bezorging thuis goed verpakt.

Behulpzaam en meedenkend, perfecte service!

Zagenzagen.nl biedt een goede service tegen een redelijke prijs. Ze zijn behulpzaam en als er iets niet klopt dan wordt dat zo snel mogelijk opgelost. Fijne communicatie! Voor mij als ontwerper/interieurbouwer met beperkte eigen ruimte (en dus geen ruimte voor machinepark) is dit een ideale service om toch het project netjes en op tijd te leveren. Het zaagwerk (en afbanden) verzorgt Zagenzagen, ik doe nog nabewerkingen en installeer het bij de klant. Zo kan ik meer klanten bereiken in korte tijd!

Top service!

Alles perfect op tijd geleverd en alles perfect op maat!

Top zaak!

Ik heb bij zagenzagen eiken fineer deuren en planken besteld. Ben blij met de kwaliteit en ben ook goed geholpen, en geadviseerd. Bedankt!

geweldig

Helemaal perfect tot op de millimeter, strak gezaagd. Zeer hoge kwaliteit plaatmateriaal. Ik ga hier voortaan altijd bestellen.

Fantastische service

We hebben voor onze keuken gebruik gemaakt van Ikea kastjes en deze afgewerkt met een blad van Zagenzagen en frontjes. Het resultaat is heel mooi geworden. Het is een grote keuken met kookeiland en zijpanelen die heel strak moesten aansluiten op het aanrechtblad. Zagenzagen heeft heel goed meegedacht om het er zo goed mogelijk uit te laten zien. Een blad bleek verkeerd gezaagd te zijn, wat direct weer is teruggenomen om op de juiste maat te zagen. Super goede service en zeker een aanrader!

236 Aventurijn

Dordrecht 3316 LB