Filtre

Goede service, met uitstekende after-sale.

Goed advies, zeer goede kwaliteit qua materiaal en exacte maatvoering bij het zagen en kantafwerking.

Service en nauwkeurigheid prima

Veel lof voor de kwaliteit van het hout. De nauwkeurigheid van het zagen en de mooie zaagsnedes zijn prima. Hoewel de bezorger een stukje moest lopen bleef hij vriendelijk en behulpzaam.

Perfect zaagwerk

Op overzichtelijke site konden alle te zagen delen makkelijk ingevoerd worden. Daarna keurig afgeleverd. Alle delen waren gelabeld. De zaagplan was exact uitgevoerd en giga boekenkast met 22 lades kon probleemloos in elkaar gezet worden.

Uitstekende service en prima product!

Kan ik vooraf wat vragen had, ben ik uitstekend telefonisch geadviseerd, heb ik goede tips gekregen en werd heel vriendelijk te woord gestaan.

Super strak werk

Keurige bezorging en vriendelijk, makkelijke site en overzichtelijk. Super strak werk geleverd

Super on-line zaagservice.

On-line zaagservice met groot assortiment. Als enige on-line biedt ZagenZagen gefineerd MDF met kantfineer op de kopse kanten. De eigen transport service levert je bestelling met veel aandacht en voorzichtigheid bij je af. Prima communicatie. Top service!

prima bedrijf en uitstekend verzorgde levering

ik heb een uitstekend ervaring met zagen zagen , ze leveren volgens duidelijke afspraken en maatvoering is perfect!

Gemakkelijk en betrouwbaar

Bestellen is gemakkelijk, levering is goed. Hout is exact op maat geleverd zodat het gemakkelijk verwerkt.

Perfect maatwerk geleverd.

Kon nergens de goede maat krijgen voor mijn project. Na een uur zoeken op internet bij Zagen zagen uitgekomen. Die konden alles leveren. Tot op de milimeter als afgesproken.

Makkelijke en duidelijk web interface.

Professionele zaagservice met mooie materialen

Een stevige set op maat gezaagde planken besteld en uitstekend geholpen. Niet alleen waren de materialen prachtig en het zaagwerk erg strak, ook het persoonlijke advies rond de maatvoering was verfrissend.

Perfecte kwaliteit in materiaal en maat

Heb zelf een bureau gemaakt in de Covid 19 periode. Materiaal keurig op maat en onder hoek gezaagd en geleverd. Erg tevreden met het resultaat. Handig manier van online bestellen van de diverse onderdelen.

uitstekende service

Fijn contact en open voor vragen. Bezorging was heel netjes en vriendelijk. Prijs/kwaliteit is prima in orde!

Prima materiaal en prima service

Een grote plaat multiplex voor een schappelijke prijs. De service bij afhalen was goed. Zelfs de hulp met de heftruck om het materiaal op de aanhanger te krijgen. Ik heb er een mooie vensterbank van gemaakt met zitplaatsen en bergruimte.

Denken met je mee,perfecte service

Op de afgesproken tijd mijn bestelling bezorgd. Alles ziet er kwalitatief goed uit. Tot op de mm nauwkeurig gezaagd. Er word goed met je meegedacht,wat bewerkingen betreft. Als ik weer iets nodig heb,kom ik zeker weer bij dit bedrijf terug.

Perfect gezaagd en snel geleverd

Echt top

Perfect! Alles keurig volgens opgave en afspraak. Persoonlijke benadering en altijd goed bereikbaar. Een echte aanrader!

Na geplaatste bestelling werd in nog gebeld met advies. Zending is keurig geleverd. 1 paneel was achtergebleven, die kon nagezonden worden. ipv daarvan andere afspraak gemaakt.

Goede kwaliteit en service netjes bezorgd!

Alles was perfect op maat gezaagd. Daardoor was het geheel makkelijk en snel in elkaar te zetten. Erg handig als je zelf geen lange stukken kunt zagen op of met een machine. Ik ben zeer tevreden!

Al het hout was niet goed op maat, dat lag uiteraard aan mij, want ik had alles verkeerd ingemeten. Alles met een handzaag op maat moeten zagen. Alles komt wel schadevrij en stofvrij aan dus dat is erg fijn.

goede kwaliteit hout, goed gezaagd, goede service

Heb nu twee flinke bestellingen gedaan en beide keren conform afspraak geleverd. De laatste keer had ik een meetfout gemaakt waardoor een aantal delen opnieuw gezaagd moesten worden. Hiervoor werd intern alles op alles gezet om zo snel mogelijk te leveren: in enkele dagen kon ik weer verder! Professioneel bedrijf en prima service.

Prima op maat gezaagde multiplex delen.

ik wilde een audiomeubel maken van 30 mm dik berken multiplex van een mooie kwaliteit. Met het programma op de site van zagenzagen.nl was het een fluitje van een cent om alles op de juiste maat in te voeren. Dan moet je afwachten of hetgeen je besteld hebt ook klopt en dat deed het tot op de tiende mm nauwkeurig. Mijn complimenten. Bij het ophalen van de gezaagde delen werd ik geholpen door een medewerker van het bedrijf om e.e.a. In de auto te leggen. Ik ben dan ook dik tevreden.

Goede service en kwaliteit

Had bij meerdere partijen offertes opgevraagd. Zagenzagen was niet de goedkoopste, maar daarentegen reageerde ze snel en gaven mij het vertrouwen dat de opdracht goed zou gaan verlopen. De levering was binnen de gestelde termijn en mooi gezaagd. Echter was niet alles volgens de opgave goed gezaagd. Na contact gelegd te hebben met zagenzagen is dit zonder problemen opgepakt en opnieuw gezaagd. Bij de tweede levering was helaas wederom niet alles goed gezaagd. Ook ditmaal is dit snel en zonder problemen opgepakt. Bij de derde levering was alles goed. Het lastige van deze opdracht was dat specifieke kanten van de MDF Platen onder verstek gezaagd moesten worden. De levering is netjes verlopen. Ondanks de foutjes is dit zeer goed opgepakt en ga zeker, zonder twijfel, bij een volgende opdracht weer contact opnemen met zagenzagen.

Heel communicatief, goede service en kwaliteit

ZagenZagen.nl leverde meer service dan je mag verwachten van een bedrijf en was communicatief van start to finish. Ben eveneens tevreden met de kwaliteit van de geleverde producten.

prachtig

mooi, prachtig