Vakwerk en denkt mee

Ik had een foutje gemaakt met bestelling en werd gebeld om dat the checken. Daarna is het materiaal op tijd en precies op maat opgeleverd. Vakwerk dus.

Product is netjes aangeleverd. En netjes gezaagd.

Meedenkend, super service

Keukenpanelen en blad besteld. Persoonlijke benadering, meedenkend en een super service. Moest nog even een halve centimeter ergens van af. Werd zo geregeld!

Perfecte service

Had iedere winkel maar zulke service! Tijdens het bestellen was er iets vreemds met het aantal panelen dat nodig was. Ik heb gebeld en toen is het direct handmatig in orde gemaakt. Ook werd er goed meegedacht over afgeronde hoeken en wat voor nabehandeling ik het beste kon gebruiken. Er komen nog meer projecten aan dus dan kom ik zeker terug.

Prima bedrijf

Zeer vriendelijke bezorger. In eerste instantie wel wat verwarring door een niet werkend E-mail adres.

Alles mooi opmaat gezaagd.

Leveren goede kwaliteit volgens afspraak

Heb door Zagen Zagen 3 schuifdeuren laten maken. Deze deuren zijn geheel volgens mijn specificaties keurig netjes gemaakt en afgeleverd. Zijn goed bereikbaar, erg vriendelijk en behulpzaam.

Perfect!

Voor een zelf te maken tv-meubel heb ik mdf besteld met veel 45 graden randen. Helemaal perfect gezaagd, zeer hoge kwaliteit mdf, super mooi eindresultaat!

Precies wat ik zocht, een aanrader.

Ik zocht originele kastdeuren voor een grote IKEA PAX hoekkast. Liever niet voor veel meer kosten dan de standaard deuren uiteraard. Ik kwam terecht op de website van zagenzagen en heb contact opgenomen. PAX heeft geen 75 cm deuren, dus ik wilde weten of dit toch wel mogelijk was vanwege oa het gewicht van een deur. Super goed geholpen, op advies van zagenzagen een extra scharnier ingefreesd per deur. Ook door een suggestie van zagenzagen nog een aparte kleur band om de deur af te werken, en het resultaat is prachtig. En dat voor minder geld dan de standaard deuren van IKEA...

a

a

Prima partij panelen geleverd gekregen op de milimeter nauwkeurig

Voor de bouw van mijn houten buffetkast had ik panelen nodig die aan de exacte afmetingen voldeden die ik had opgegeven. Helemaal tevreden met de levering en aardig personeel in de zagerij die me geholpen met het inladen van de panelen.

Erg mooi product en persoonlijke service

We hebben twee grote eiken gefineerde panelen besteld. Omdat we een klein beetje maatwerk hadden, maar even gebeld met zagenzagen.nl. Dit was een erg prettig gesprek met tevens wat advies over verschillende mogelijkheden in afwerking. De panelen zien er top uit en de aflevering verliep ook erg netjes.

super

top bedrijf en doen wat ze zeggen en denken met je mee . gr Handmade solutions

top service

Keurig geleverd, perfect gezaagd, goede communicatie.

Snelle en prettige service. Net werk.

De gezaagde panelen zagen er keurig uit en zijn vlot en volgens afspraak geleverd.

Topservice

Snelle levering, goede materialen 100% een aanrader

Zeer positief!! Was ik een ding vergeten om in te vullen tijdens de bestelling, kwartierje later werd ik gebeld qua controle en allemaal goed in orde gemaakt! De kwaliteit van de materiaal uitstekend! Vervoer snel! Alles transparant en duidelijk! Graag bestel ik weer bij Zagenzagen.nl

Geweldige en vlotte service

Geweldige en vlotte service. Een zeer goed en prettig verloop van het orderproces, waarbij je telkens op de hoogte wordt gehouden. Het gezaagde materiaal is perfect op maat! Daarnaast wordt er met veel interesse meegedacht naar optimalisering van het te bewerken materiaal.

Alles geheel conform afspraak.

Goed advies, goede service, vriendelijke bezorger, ik kan geen enkele reden verzinnen om geen zaken te doen met dit bedrijf.

Top kwaliteit, goede service

Exact zoals besteld. Een klein foutje werd erg snel opgelost (binnen 1 werkdag).

Goed materiaal, correcte maatvoering, proactieve service

Een goede ervaring gehad met het bestellen op Zagenzagen.nl. De tool op de site is doeltreffend en ben nog proactief gebeld of ik de afwerkingsrand misschien was vergeten, hetgeen inderdaad het geval was. De afhaallocatie was helaas niet het contactadres, wat voor mij niet duidelijk was bij bestellen. Ridderkerk of Dordrecht maakte verder niet het verschil.

Uitstekend.

Perfectly cut panels and easy to use website. Delivered what it promised. Took a bit longer than I expected but excellent work!

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en perfect uitgevoerd

Door het keuzemenu wordt je geholpen om de juiste panelen in de gewenste maatvoering te bestellen. De prijs wordt direct getoond. De levering werd op een platenkar tot in de garage gereden alles goed beschermd. De chauffeur van de vrachtwagen hielp met uitpakken. Restmateriaal ook meegeleverd.

10 bouwpakketten laten zagen voor pachinko kasten. Strak gezaagd 100% in orde.

Fijne bedrijf, die erg goed met je meedenkt over oplossingen.

Zagen zagen heeft mij goed en snel geholpen met de levering van zaagwerk voor een complex ontwerp van een roomdivider. De planken kwamen netjes strak gezaagd aan en bespaarde mij veel tijd. Het eindresultaat was top!!

236 Aventurijn

Dordrecht 3316 LB