tijdige levering + proactieve melding

tijdige levering + proactieve melding

Snel en perfect geregeld

Prettige zaak snel en makkelijk geregeld

Uit eerdere ervaringen prima. Vandaag vrijdag 10 december zat er grond in het geleverde zout

Ervaring is normaal goed. Vrijdagochtend 10 december levering eerste vracht er was nog grond aanwezig in de oplegger.

Betrouwbaar en snel

Ruime keuze, snelle betrouwbare levering

Goede ervaring!

Snel geregeld,rekening ook

Snel geregeld en correct geleverd, en de rekening was er ook snel

"SUPER"

Je doet een bestelling, je wordt correct geholpen en het wordt op tijd geleverd, wat wil je nog meer "TOP".

Gewoon goed geregeld

Gewoon goed geregeld

vrijdag besteld , maandag op de werf!

met een eenvoudig mail bericht een vracht wegenzout besteld en per direct bevestiging ontvangen. Dat is waar het omgaat snel zaken doen en direct actie!

Altijd betrouwbaar

Korte levertijd en betrouwbare partner.

Ervaring is goed prettig contact met de verkoper. Ben wel benieuwd in het nieuwe jaar de prijs verhouding ten opzichte van mijn andere leverancier.

Snelle service en heel mooi dat je een bevestiging krijgt van laaddatum en bezorgdatum.

Snel geleverd, goed produkt.

Goede service en mooi produkt, vriendelijke chauffeur van een goede transporteur.

Eurosalt komt gemaakte afspraken na

Goed - en prettig contact met Sven Heddes. Afspraken worden altijd goed nagekomen.

top

top

snel geleverd goede service

vriendelijke chauffeur en goede levering' ik wens jullie als team Gods zegen toe

Goed maar duur.

Verleden keer kon ik een bidback bestellen met 1250kg zout en nu slechts 1000kg. Ook was de prijs hiervan ook nog eens duurder. Dus nu minder gekregen voor veel meer geld. Voel me dus een beetje genaaid!

Product is goed en wordt snel geleverd. Chauffeur kwam echter buiten openingstijden naar losplaats, maar heeft door toeval toch kunnen lossen.

positief

Prettig komt afspraken na, snelle levering.

Snelle correcte levering

Online besteld en direct het juiste gevoel dat het goed komt.

een zeer goed bedrijf

een perfect bedrijf komt de afspraken keurig na en vriendelijk mensen

prima geregeld

prima geregeld

snelle en keurige bezorging

Snel geleverd, prima contact

Plaza 6

4782 SK Moerdijk

Over Eurosalt Handelmaatschappij BV

Eurosalt Handelmaatschappij is in 1983 gestart als leverancier van wegenzout. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een in zout gespecialiseerde handelsonderneming en leveren wij niet alleen maar wegenzout. Het hele gamma aan zouten wordt door ons aangeboden. Van Industriezout tot wateronthardingszout, maar ook keukenzouten, industriezouten allerlei zeezouten behoren tot ons uitgebreide assortiment. Slechts een klein deel staat online. Informeer via e-mail [email protected] of telefonisch op 0168 393200 als u een specifieke behoefte heeft. We zijn u graag van dienst!