Uitstekende service

Uitstekende service

Zeer Tevreden!!

Beste allen, Onlangs voor de eerste keer wegenzout gekocht, na eerst gebeld te hebben (mijn persoonlijke voorkeur en/of persoonlijke ontmoeting) een vriendelijke dame aan de lijn, die mijn naar met juiste persoon doorverbond/in contact bracht. Met deze verkoper/adviseur de in en outs besproken, een goed en vertrouwd gesprek!! De pallets met wegenzout precies volgens afspraak geleverd! Mijn ervaring in één zin...twee woorden eigenlijk...Zeer Tevreden!!

Prima ervaring. Graag in.h.v. wel bericht doen aan contactpersoon wanneer er zout geleverd word.

Zie bovenstaand. Graag bericht van levering wanneer dit plaats vindt i.v.m. inzet van mobiele kraan die het geleverde zout in opslag werkt

Gewoon een geweldig bedrijf waar je van op aan kunt.

altijd op tijd, en een snelle levering

afspraak is afspraak

bestelling loopt soepel en vlot. snelle reactie leveren op afgesproken tijd

Zoals al jaren prima

Al ik denk 10 /12 jaar top

Verder wel goed

We hebben vorig jaar Maart een aantal vrachten zout gekregen en dat heeft daar dus meer dan een half jaar gelegen, onder een afdak. Dit zout bleef aan de zijkanten van de strooier plakken en kwam er op den duur niets meer op transportbaan. Komt dit misschien doordat het te lang heeft gelegen?

Klantgericht

Goede ervaring. Sven Heddes is een uitstekend contactpersoon die zijn afspraken nakomt.

snelle service

snelle en vlotte service, ondanks levering naar buitenlandse afnemer.

goeie service, en denken altijd in oplossingen

super. altijd goeie leveringen. Komt er een keer iets niet goed dan word ook dit weer geregeld

goede communicatie van chauffeurs

Strakke afspraken

Goede levering van product. Afspraken lestijd nagekomen

Bestelling goed en correct geregeld behalve bezorging

Afhaal goed geregeld. Bezorging door van Wijk niet correct. Men zou bellen voor aflevering , dat is niet gebeurd, waardoor onzekerheid was of er geleverd was op het adres wat wij hadden doorgeven. Moest er zelf achteraan bellen en het bleek geleverd te zijn waarschijnlijk op de goede plaats.

ok pour tout

ok pour tout

oke

Vriendelijk en snel geholpen .

Order niet geleverd, wel enquete en wel een factuur.

Order niet geleverd, wel enquete en wel een factuur.

Gemakkelijk bereikbaar en afspraken goed nakomen

Vertrouwd en snel

kwaliteit prima dus blijf klant

Perfect en snelle levering

@ bestellingen gedaan, 1 voor Ouder-Amstel en 1 vracht voor Uithoorn. Beide zijn tijdig op locatie geleverd. Netjes vooraf een telefoontje gehad over de aflevertijd.

goed en snel geregeld

Snelle service en goed advies.

het bestelde zout werd binnen 2 werkdagen afgeleverd!

onze maatschappij is door Corona flink gedigitaliseerd en Eurosalt heeft die stap ook gemaakt. Het bestellen van zout is een kwestie van een mailbericht, dezelfde dag ontvang je de bevestiging per mail en 2 dagen later staat de bestelling op de stoep.

Vriendelijke mensen, snelle levering.

Vandaag besteld, morgen geleverd dus snelle levering van een goed produkt.

Goede en snelle service

kunnen snel leveren en reageren ook vlug op de mail.

Snelle levering echter toch jammer dat men de opgegeven afleveradres heeft aangepast naar factuuradres

Plaza 6

4782 SK Moerdijk

Over Eurosalt Handelmaatschappij BV

Eurosalt Handelmaatschappij is in 1983 gestart als leverancier van wegenzout. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een in zout gespecialiseerde handelsonderneming en leveren wij niet alleen maar wegenzout. Het hele gamma aan zouten wordt door ons aangeboden. Van Industriezout tot wateronthardingszout, maar ook keukenzouten, industriezouten allerlei zeezouten behoren tot ons uitgebreide assortiment. Slechts een klein deel staat online. Informeer via e-mail [email protected] of telefonisch op 0168 393200 als u een specifieke behoefte heeft. We zijn u graag van dienst!