Goeie service !!

Heel goeie service en leverdatum altijd correct !!

Alles snel en goed geregeld en afgeleverd

Alles snel en goed geregeld en afgeleverd

Niet goed

Ik betaal al heel lang vooraf. Door onduidelijke omstandigheden moest dit. Nu vind ik dat niet zo erg, maar dan wil ik wel geleverd krijgen. En niet heeeeeeeel lang hoeven te wachten.

Simpel bestellen snelle levering

makkelijk bestellen en prima levering

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit. Altijd behulpzaam en klant gericht.

Correcte leverancier die zijn afspraken na komt

Gemakkelijke online bestelmogelijkheid, correcte prijsafspraken en vlotte levering geven ons de doorslag om met Eurosalt zaken te doen.

betrouwbare supplier

- informeert goed infomeert snel informeert gericht en adequaat

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Fijn bedrijf wat zijn afspraken nakomt en 99 van de 100 keer tijdig kan leveren. Als er niet geleverd kan worden om een of andere reden wordt dit tijdig gecommuniceerd.

gewoon goed

nog te weinig ervaring mee

Deze winter was eerste seizoen van de aanbesteding, dus nog te weinig ervaring mee om een oordeel te geven.

vlotte en correcte service / kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit aangenaam en vlotte bediening

zeer goede service

keurige levering

Snelle service!

Snelle service en duidelijk advies. Dank je Sven!

Top Service!

Ik heb met spoed likstenen besteld en deze werden de volgende dag geleverd. Precies wat in nodig had

Topservice

Een pallet zouttabletten besteld. in plaats van de pallet naast de vrachtwagen te laten vallen, was de vriendelijke chauffeur bereid de pallet 40m verderop op zijn vaste plek neer te zetten. Topservice

Uitmuntend

Bulklading strooizout afgehaald. Top service!! En over de koffie niks te klagen.

Topper

Pallet Zouttabletten bestelt en de volgende dag geleverd op de juiste locatie. Ook een zeer vriendelijke chauffeur. Dat dit tegenwoordig nog mogelijk is!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed en snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

verliep heel soepel en vlot prettige bezorging

kan ik niet verzinnen

voldoende, een redelijke ervaring

Vervoerder goed laten noteren of ze een pallet mee retour nemen!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, voordelig en alles volgens afspraak.

Geen maar 5 sterren is gelijk zo heel veel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verwerking, netjes afgeleverd.

Niets.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, prima product en duidelijke bestelsite!

Plaza 6

4782 SK Moerdijk

Over Eurosalt Handelmaatschappij BV

Eurosalt Handelmaatschappij is in 1983 gestart als leverancier van wegenzout. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een in zout gespecialiseerde handelsonderneming en leveren wij niet alleen maar wegenzout. Het hele gamma aan zouten wordt door ons aangeboden. Van Industriezout tot wateronthardingszout, maar ook keukenzouten, industriezouten allerlei zeezouten behoren tot ons uitgebreide assortiment. Slechts een klein deel staat online. Informeer via e-mail [email protected] of telefonisch op 0168 393200 als u een specifieke behoefte heeft. We zijn u graag van dienst!