Niet tevreden.

Slechte kwaliteit en terug zenden 4 euro betalen! Niet klant vriendelijk!

Goede ervaring

Website informatie duidelijk, snelle levering, retourbeleid goed. Indruk: goed georganiseerd bedrijf.

Supersnel geleverd

Online een jas besteld en het werd gelijk verstuurd. Alles netjes ingepakt en ook duidelijke instructies voor eventuele retour. Zeer goede service

Snelle levering, alles zoals op de afbeelding klopt.

Goeie snelle service

Kleding ziet er goed uit en wordt heel snel geleverd

Een tevreden klant

Alles keurig geregeld

Ik heb niks besteld

Ik heb niks besteld en toch krijg ik emails van een bestelling van een meneer wolbrink jullie hebben email verificatie nodig want dit gaat niet helemaal

Mooie site en snelle levering

Geweldig.

Geweldig houden zo.

Tot nu niets aan te merken

Het artikel wat een mooie prijs had, besteld en binnen enkele dagen al thuis bezorgd.

Alles prima!

Snel geleverd volgens aangegeven termijn op website, netjes op de hoogte gehouden van verzending.

Beste prijs, snel binnen

Volgende dag in huis

Goede duidelijk webshop, top aanbiedingen en een geweldig snelle levering.

Mooie t-shirts en snelle levering

Snelle verzending en producten zien er goed uit

Snelle verzending en producten zien er goed uit. Zou alleen een tikje goedkoper mogen.

Zeer mooi

Mooie kwaliteit McGregor Loafers. Fijne maat en zeer snel geleverd

Redelijk

Ik had snel een paar shirts met korte mouwen nodig, ze werden binnen 24 u geleverd dus dat was prime. Maar er zaten op 2 shirts vlekken. Ik had geen tijd meer om ze terug te sturen dus heb ik ze maar (geprobeerd) te wassen. Vandaag mijn 6 als beoordeling.

Besteld en geleverd

Niks op aan te merken ook een goede prijs Alleen PostNL stelde de bezorg datum uit helaas

Prima webshop

Snel geleverd, mooie kwaliteit jas van Ballin.

Fashion for less doet haar naam eer aan

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.. een aanrader

Vlotte levering

Prima kwaliteit polo shirts

Hele snele levering en een mooi product.

Alles goed

Volgende dag binnen

Goede snelle service

Eerste keer besteld hier. Scherpe prijzen, snelle levering. Dus Top.

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.