Erg goed

Super klantvriendelijk

's Middags besteld, de volgende dag al in huis. Omdat ik kort na bestelling op vakantie zou gaan heeft medewerker Esther mijn order direct nadat ik besteld eruit gepikt, mijn bestelling uit het magazijn gehaald en nog dezelfde dag aan DHL voor verzending aangeboden. Daardoor had ik het pakket de volgende dag al in huis. Dat is nog eens een staaltje van meedenken met de klant. Grote klasse!!!

Goeie informatie en snelle levering

Netjes en snel

Goede prijs. NEtjes en snel ruime keus

snelle levering en producten zoals afgesproken

vlotte manier van bestellen en afleveren, ga zo door.

Topmerken tegen goede prijzen en zeer snelle levering

fijne webwinkel

Leuke webshop met mooie en betaalbare kleding

Mooie en betaalbare mode

Goed,en snel geleverd

Ga zo door

Slecht

Horloge gekocht die het niet blijkt te doen. Mail gestuurd naar Fashion for Less en krijg als antwoord dat de batterij dan leeg is en dat ik bij de juwelier een batterij kan laten plaatsen.

leuke prijsjes

lage prijzen en snelle levering

Prijs, kwaliteit en verzending 100 %

Besteld, betaald en ontvangen.

Juiste product en zeer snel geleverd

Juiste product en zeer snel geleverd

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, Goed product.

Zo hoort het te zijn deze webshop

Als al die andere webshops zo zouden werken, dat zou erg mooi zijn

Snelle goede service

Goede kwaliteit van kleding

Ook als het even niet helemaal goed gaat.....

..... dan lost Fashion for Less het netjes op. De fabrikant had een fout gemaakt met de maat. Na melding hiervan bij Fashion for Less kreeg ik netjes een link om het pakketje terug te sturen. Binnen een paar dagen stond ook het geld op mijn rekening. Dit heb ik natuurlijk werd dubbel en dwars uitgegeven bij Fashion for Less. :-)

Prima assortiment

Prima kleding en schoenen, en snel bezorgd.

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf Telefonische contact gehad voor een wijziging, is goed opgelost. Goederen zijn netjes en snel geleverd.

Snel geleverd, top klantenservice

Jas ontvangen met een vlek. Na indienen klacht direct antwoord en werd een nieuwe jas opgestuurd, na retour eerste bestelling.

Mooie kwaliteit, goede prijs, snelle service

Mooie kwaliteit, goede prijs, snelle service

Top en snel geleverd

Mooie website lekker makkelijk en snel geleverd

Compleet, netjes en snel geleverd.

Niks op aan te merken, helemaal tevreden.

Snelle levering, en een mooie jas

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.