Alles prima

Duidelijke communicatie, heel behulpzaam personeel

Mooi kleding

Mooie kleding zit goed snelle levering

Fashion for Less komt beloften na

Het bestelde product werd netjes op tijd verzonden en ontvangen. En het was zoals op de website getoond/beschreven.

Snelle levering best goede prijs

Was binnen een dag geleverd en de prijs was wel redelijk, ik zou hier nog een keer bestellen

Snel en netjes geleverd

Duidelijke site, netjes volgens afspraak geleverd en goed op de hoogte gehouden.

Goede service, snelle levering en goede produkten tegen concurerende prijzen.

Hele mooie prijzen

Mooie jas voor hele scherpe prijs!

Snel bezorgd en goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit

Wanneer je twijfelt over de maat dan misschien maatje groter bestellen

Redelijke klantenservice

Er was iets verkeerd gegaan maar na contact kreeg ik de mij bestelling binnen vandaag was afgegeven bij de buren had vandaag nog even contact het blijkt daar te zijn bezorgd geen toestemming voor gegeven liever niet meer te doen het op te letten aan wie er wordt verstuurd waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt ik heb het verkeerde product voor iemand anders retour kunnen zenden tot ziens

Goede prijs en snelle levering

Vandaag besteld en morgen geleverd.

Mooie shirts voor een leuke prijs

Snelle levering en goed product.

Zeker een tien

Ik zal deze ervaring zeker aan raden aan familie en vrienden. Zeer uitstekend

Snelle levering en altijd goed

Gewoon goed

Snel en goede boxers

Goede deal en snelle levering

De deal voor 16 onderbroeken van Fila was heel goed. Bestelling via V&D site: ging soepel. Levering snel via DHL.

Alles volgens afspraak geleverd

Bestelling ging vrij eenvoudig

Snelle levering, precies wat ik wilde.

Artikel snel geleverd. Ondanks mijn foute eerste bestelling liep alles als een trein. Restitutie was ook snel geregeld. Zeer tevreden met nieuwe artikelen.

Prima.

Aankoop terug moeten sturen i.v.m. te kleine maat. Geld kwam heel snel terug. Tweede aankoop verliep vlekkeloos

afhandeling is zeer snel

afhandeling is zeer snel

klantgericht

uitstekend

Super winkel

Voordelig in prijs en snel geleverd

Snelle levering zonder bezorgkosten

Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Scherpe prijzen en verzending is gratis.

Beoordeling zegt toch genoeg.

PME schoenen gekocht met 50% korting is altijd leuk! Donderdag besteld de dinsdag erop In huis.

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.