Besteld en gekregen

No nonsense, besteld en met 3 dagen ontvangen.

uitstekend

snelle verzending en kwaliteit

Top en snelle service!

Conform verwachting en snelle levering. Complimenten

Prima! Netjes ingepakt en snel geleverd

Super goed geprijsd

Snelle,nette levering

Goede snelle service

Goede service na verkoop

Snelle levering en indien nodig vlotte vervanging van kleding met een defect.

Zeer slecht

Ik bestel zwart op voorraad krijg na tel een witte Ali expres trui retour gestuurd maar nog geen geld teruggave

op tijd en snel geleverd

Na bestellen snel geleverd

Alles volgens plan verlopen

Goede dienstverlening, snel reagerend en een supersnelle afhandeling

Alles zoals het hoort

Precies wat ik besteld had Precies goed passend Precies goede kleur -:)

Te lang op retour geld wachten

Helaas was het product niet de juiste maat, omdat er geen grotere is was ruilen geen optie. Wel hoogst irritant is het als je 2 weken moet wachten en je je geld nog niet retour hebt.

Proefbestelling

Goed shirt, zou wel wat zwaardere kwaliteit mogen zijn voor dat geld. Mis nog Ook kortingsvoucher voor evt. volgende order.

Mooie onderbroeken voor een super prijs

Voor een koopje Calvin Klein onderbroeken gekocht voor mijn vriend. Zitten heel goed

J'ai beaucoup aimé

Confortables et très cool

Snelle respons.

Bijzonder snelle en korrekt levering. Ook duidelijk de keus van aflevertijdstip

Snel en top service

Snel en top service..

Goed product. Snelle levering.

Alles naar tevredenheid.

Gemengd positief

Smart horloge besteld maar juiste app niet beschikbaar, dus dan heb je er niets aan, wel snel geleverd en na retour ook weer snel teruggave van aankoop bedrag dus heel netjes behandeld.

Tevreden klant

Mooie items ,goede prijzen ,snelle bezorging.

Annulering

Ik had een softshell jas voor mijn vriend besteld, jullie waren de enige nog met zijn maat. Mail gekregen dat mijn bestelling verwerkt was, vervolgens een mail dat de bestelling verzonden is en naar 3 dagen wachten op het pakketje krijg ik een mail dat geannuleerd is omdat zijn maat er niet meer is. Dit vond ik wel erg jammer Maar ondanks dat was de annulering wel netjes en snel geregeld!

een dag na de plaatsing van de bestelling al in huis

Helaas was de jas te groot maar terugsturen was heel eenvoudig

Gunstige prijzen en snelle levering

Groot assortiment aan kleding en gunstige prijzen en snelle levering en duidelijke informatie.

Ik heb een heel goede ervaring van Fashion for Less.

Mijn interesse is verwekt on in de toekomst nog te bestellen.

In het weekend besteld en dinsdag binnen

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.