Prima verzending, retour niet gratis artikel zoals omschreven

Ik heb lang nagedacht over de retour die niet €3,99 was zoals omschreven op het achterhaalde formulier, maar €4,19. Persoonlijk ben ik gewend dat retouren gratis zijn bij de wat grotere bedrijven, maar op een of andere manier kan ik dit wel waarderen, omdat je zo genoodzaakt bent om een goede keuze te overwegen (al gaat dit niet altijd makkelijk online met maten, etc.). Het draagt ergens ook bij een het terugdringen van de stikstof omdat je bewuster omgaat met je keuze. Ik weet niet of dit de reden hierachter is, maar ik kan me er wel in vinden. Artikel was overigens net te klein, was wel mooi maar niet wat ik zocht.

beste prijs & supersnelle levering ,top !

beste prijs & supersnel geleverd voor klanten uit belgie

Goed product, kwaliteit t-shirts tegen scherpe prijs, snel geleverd

Prachtige trui binnen gekregen

Mooie kwaliteit trui, m'n zoon is er erg blij mee. Is ook snel bezorgd.

Leuke kleding voor een mooie prijs.

Leuke Ballr sweaters gekocht voor een leuke prijs. Ook nog redelijk snel geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit.

de bestelling netjes verwerkt

Goed contact al eerder wat besteld en werd keurig afgehandeld

Horloge is niet in goede staat ontvangen

Zeer slecte ervaring

AANRADER

BEN ZEER TERVREDEN OVER HET PARKA XXL JAS. ZOU LIEFST MEER JASSEN WILLEN VAN XXL. DEZE JAS IS MIJ GOED BEVALLEN ZIT LEKKER RUIM EN WARM. ZOLANG NAAR GEZOCHT MET DIT MAAT.

Super service

Zeer goede service, en bij retour zeer snel je geld terug.

Normale uitvoering

Het is al heel wat als een order op normale wijze wordt afgehandeld inclusief bezorging. Dat geldt trouwens voor alle website-leveranciers, ook al doen ze, zoals Fashion for Less, dat via rugzakmarketing (via V&D in dit geval).

Mooie warme jas

Hij is zeker warm alleen wel zwaar

Leuke prijzen mooie kleding

Lekker snel geleverd en mooie prijzen.

Heel tevreden

Top geleverd, niks mis mee

Kwaliteit, Breed assortiment, Gunstig prijsniveau, snel zowel in levering als in retourneren.

Tevreden dat ik Fashion for Less heb ontdekt. Zij doen hun naam eer aan !

MOOIE JAS PRIMA SERVICE

KLASSE SERVICE

Pluim voor de Klantenservice!!

Had een probleem met een eerder gekocht overhemd. Keurig netjes opgelost door de Klantenservice en onlangs weer 3 nieuwe overhemden gekocht. Ze werken snel, netjes en zijn betrouwbaar. Service met een hoofdletter S!!

Goede service. Vandaag besteld morgen keurig geleverd.

Gebeld of de voorraad klopte, keurig telefonisch geholpen. Online besteld en andere dag netjes bezorgt. Top geregeld

Tijdige levering en correcte afhandfeling

Alles is goed gegaan voor, tijdens en na de levering! Top!

Netjes op tijd geleverd gekregen wat ik wou

Alles in orde

Mooie truien, prima klantenservice.

Overzichtelijke webshop, leuke kleding en prima service.

Prima webshop

Keurig op tijd bezorgd

Service was perfect.

Service perfect, en snel geleverd en goed verpakt. Het kan niet beter.

Klantvriendelijk

Vragen aan de klantenservice worden direct en vriendelijk beantwoord, zowel telefonisch als per e-mail. Daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren!

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.