Voor herhaling vatbaar

Snelle levering, goede kleding en niet duur

heb spullen geretourneerd, maar wacht nog op mijn geld retour

geen duidelijkheid hoe en wanneer de terugbetaling geschiedt. Dat irriteert, terwijl je wel kosten hebt aan het retourneren van de spullen. Het aanbod is ook onduidelijk. Ik had een polo gekocht bij de Bijenkorf, maat 2. Fashion for less biedt alleen S/M/L/XL etc aan. Dus ik bestel 2 polo's maat S, krijg ik maat 3 toegestuurd, wat volgens Fashionforless overeenkomt met Small. Waarom bieden jullie niet gewoon de werkelijke maten 2,3,4 etc aan? Dat had onnodige bestelling en retourzending voorkomen.

Ongelofelijk

Nog niet eerder meegemaakt zo snel en netjes geleverd. En de maat was perfect dus een gelukkig mens

Snelle en goede levering

Op de levering is niets aan te merken. Niet alle producten heb ik gehouden, maar dat had op zich niet met kwaliteit te maken. Wat ik wel minder handig vind, is het feit dat het retouradres geprint moet worden. Dat kan makkelijker middels een mail met een QR code.

snel en zeer netjes

snel en ook nogsteets netjes

Prima service, snelle levering

Eerste keer wat gekocht! Goed product,

Goed.

Prima, snel. Fijn artikel.

Lange bezorgtijden.

Heeft een week geduurd voor het artikel werd verstuurd. Daartussen geen enkele update over de bestelling

Snel en goede kwaliteit.

De bestelling was snel verzonden en ook geleverd. De kwaliteit is prima, voldoet aan de verwachtingen

Makkelijk bestellen, snelle levering

Makkelijk bestellen, snelle levering

Prima site

Snel geleverd, heel goede prijs. Gemakkelijke site.

PRIMA

Niets op aan te merken. Goede service en klantvriendelijk

Vlotte levering

Goede kwaliteit, mooi design en betaalbaar!

Top, helemaal blij met mooi horloge

Gewoon top, zoals verwacht. Mooi horloge voor een fijne prijs. Op tijd geleverd. Ik ga hier vaker bestellen.

Snel en goed.

Snel en goed

Eerste keer bestelling gedaan bij fashion for les. Mijn kleding zag er top uit. Ga hier zeker vaker bestellen. Het zou leuk zijn als jullie meer kortingcodes opsturen.

Prima prijs/ kwaliteit verhouding

Gewoon prima kwaliteit tegen een prima prijs....

Mooie kleren voor een goede prijs.

Mooie kleren voor een goede prijs en positieve ervaring met klantenservice.

Na verkeerde levering snel opgelost

In eerste instantie werden shirts met ronde hals geleverd terwijl ik v-hals had besteld. Dit is snel opgelost en ik kon zelfs de maat veranderen in S omdat de M groter uitviel dan verwacht. Top service en binnen paar dagen geregeld.

Top bedrijf!!!

Echt top bedrijf. Mooie trui snel en betrouwbaar.

Telefonisch contact

Prima zaken doen.

Zeer tevreden over het product en levering

Netjes

Keurig op tijd bezorgd

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.