What you see is what you get.

Goede service en snel geleverd.

Breed assortiment

Het aanbod van Fashion for Less is zeer breed, betaalbaar en overzichtelijk. Het aanbod via de website is uitgebreid (en gemakkelijk te bestellen). Ook de aflevering is vlot geregeld en goed te volgen. Een aanrader dus.

mooie jas

is prima

Not good.

Item received looks like secondhand.

Snelle levering en mooi produkt

Ben zeer tevreden. Goed produkt Goede prijs en dnel en korrekt geleverd. Wat wil je nog meer?

Prima!!!

Makkelijk bestellen en snelle levering.

De bestelling verliep soepel

Ik heb mijn bestelling op tijd gehad en dat is heel fijn!

Alles verliep volgens afspraak.

Prettige en correcte samenwerking

Goede service en goede kwaliteit

Snelle levering van mijn onwijs mooie jas!

Op een andere site zag ik dat mijn jas geleverd zou worden door Fashion for less. Ik heb toen de site opgezocht om even te kijken wat voor bedrijf dat was. Mijn indruk was heel goed en de jas bleek daar ook nog eens goedkoper te zijn. En de volgende dag werd de jas al keurig geleverd bij het door mij opgegeven DHL punt.

Ruime keuze, goede kwaliteit, mooi zittend, eenvoudige bestelprocedure en vlotte levering. Daarom een geweldige ervaringen deze kostbare tijden.

Goede betaalbare kwaliteit

Goede betaalbare kwaliteit

Goede kwaliteit

Mooi overhemd goede kwaliteit

Super snel

Snel geleverd en prima kwaliteit

Levering was binnen 2 dagen. Boxershorts zijn zoals getoond en maat klopt.

Goed, goedkoop, snel en eerlijk

Ondergoed en een broek besteld. Broek was niet meer leverbaar en geld werd snel geretourneerd. De shirts en boxershorts zijn prima.

Uitstekend!

Levering was zeer goed en super snel.

Op tijd

Snelle levering met goede prijs kwaliteit verhouding

Online shoppen zoals het hoort te zijn. Goede prijs kwaliteit verhouding. Heldere info op website makkelijk te bestellen. Levering snel en correct.

Goede kwaliteit voor een fijne prijs

Top, snel geregeld en bezorgd!

Horloge besteld, na 6 weken stuk.

Horloge besteld, na 6 weken stuk. IK vind de service van Fashionforless niet professioneel. Na 6 weken is de horloge stuk gegaan. Ik heb de horloge opgestuurd ter repatatie (andere optie was niet mogelijk volgens Fashion). Nu zit ik 2 weken op reactie\update van FashionForLess te wachten en dit kan nog oplopen.... Reactie van Fashion was: Wij hebben helaas geen invloed op de termijn van reparatie.

Betaalbare merkkleding

Ik twijfelde eerst om te bestellen, omdat ik er nog nooit van gehoord had. Maar heb toch besteld en ben zeer tevreden. De kleding die ik gekocht heb daar ben ik zeer blij mee. Echt een aanrader deze winkel

Snelle service en een goede prijs.

Ik heb absoluut geen klachten over de service van fashion for less.

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.