1 woord top

Snel geleverd en een top producten

Helaas loop de voorraadadministratie niet helemaal synchroon met de bestelsoftware, waardoor bij voorraad van 3 stuks uiteindelijk geen levering mogelijk bleek. Overigens wel snel restitutie van aankoopsom. Wel mooie artikelen voor een mooie prijs!

Geleverd wat ik bestelde

Makkelijk en snel

Snelle service, netjes verpakt...

Snelle service, netjes verpakt...

Goede ervaring

Snelle bezorging, prima kleding

De bezorging was snel en de kleding zag er goed uit, niks mis mee.

Snelle bezorging en prima kleding.

Ik heb hier met enige twijfel besteld, maar ik ga zeker nog een keer bestellen.

Ik heb hier besteld met enige twijfels, maar ga zeker nog een keer bestellen.

Product goed, bezorging slecht.

Product is niet thuis bezorgd op het door de vervoerder aangegeven moment, en dus voor Jan Doeldel zitten wachten. Kun je, terwijl je voor thuis bezorgen kiest/betaald, nu op pad om pad een dag later het product een stad verder op te kunnen gaan halen. Waardeloos !!!

Snelle levering, product zoals op afbeelding

Product was optijd en naar wens.

Levering was op het afgesproken moment. Kwaliteit bevalt prima

Belabberd

Heb nooit wat ontvangen

Verkeerde maat

Verkeerde maat. Zoon heeft normaal maat M van ondergoed. Ik las ergens dat het klein uitviel dus heb ik maat L besteld. In de reviews las ik dat er veel mensen waren die de verkeerde maat ontvingen, maar bij ondergoed durfde ik het wel aan. En wat ontving ik, maat XL!!!! Toch bijzonder. Ik heb werkelijk nog nooit de verkeerde maat ontvangen bij online bestellingen. Overigens zitten de onderbroeken perfect daarom nog een 5.

Super service heel tevreden!

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.