Net voldoende

Levering prima,voor het retourneren (zware tijden) , kan naar mijn idee afwikkeling(terug betalen) sneller verlopen..

De verkeerde maat gekregen

De verkeerde maat trui gekregen, ik mag m gratis terugsturen, maar nu een week verder hoor ik er nog steeds niks van. Misschien moet ik nog geduld hebben

Goede prijs en prima levering.

Bijna perfect!

Één ding dat ik wat minder fijn vond, was de leveringstijd. 3 tot 5 werkdagen. Voor de rest ging alles goed!

Echt goed en snel bestellen

Echt goed

Goed!

Het zou alleen prettig zijn geweest als er geschreven zou worden als het een brievenbuspakket s. Nu wachten we op het pakket en ligt het in de brievenbus, heel erg jammer.

Bestelling werd volgens afspraak bezorgd

Bestelling werd op afgesproken tijd bezorgd. Goed verpakt en ontvangen wat ik heb besteld via Bol.com

niet geleverd

Ik heb tot heden nog niets ontvangen

Super, goed en snel goede communicatie

Eerste keer besteld, en het was goed en netjes verpakt. We bestellen ingevolg vaker.

Mijnbestelling was opeens uitverkocht

Laarzen besteld, na een aantal dagen bericht dat bestelling verstuurd is en weer een aantal dagen dat de laarzen niet meer in mijn maat waren. Daarna wel netjes geld terug gekregen maar volgorde was een beetje vreemd

Vlotte levering

Goedkoopste online prijs.Product snel geleverd. Dik tevreden.

Juiste snelle levering !

Precies zo als verwacht en ook nog prima op tijd!

Snelle levering, zeer goede website waaruit het goed kiezen is. Dit voor een goede prijs.

zitten lekker

goede pasvorm

Heb nog niets ontvangen

Nog geen echt oordeel. Heb de bestelde spullen nog niet! Beetje snel met deze ranking dus.

Snel geleverd en zoals beschreven

Uitstekende en snel aangeleverd , duidelijke communicatie . En compleet en goed product. Bestellen kan ook via het vertrouwde V&D bij deze leverancier maar dan ismhet een stuk duurder

Snel, goede prijs, zeer snel geleverd. Top

Prettig zowel in de levering als met de retourzending.

Geen gedoe bij het retour sturen, geen extra kosten.

goede snelle levering

Geheel volgens opgave goed en snel bezorgd en van goede kwaliteit!

Vlotte service en de producten snel geleverd.

De prijzen van de producten zijn prima. Verder goede informatie via de website. Heeft op mij een uitstekende indruk achtergelaten.

Leuke kleding voor een leuke prijs.

Duidelijk en snel

Goede omschrijving. Snelle levering.

fijne jas gekocht. precies wat ik verwacht had

alles prima tot levering. daar ging het mis. aanrader voor jullie is niet meer verzenden via dhl. 3 keer aan de deur geweest zeggen ze terwijl we thuis waren . jas is een week onderweg geweest, . na die 3 keer kon ik pas aangeven om het pakketje in een winkel op te halen. als er staat dat de levering via dhl gaat haak ik af . en na verhalen meerdere mensen

Goede ervaring.

leuke en mooie artikelen

Elisabethhof 19

2353 EW Leiderdorp

+31 (0)252-348614

Over Fashion for Less

Fashionforless heeft een gevarieerd aanbod in merkkleding. Van schoenen tot accessoires, zowel voor dames als voor heren. Wij volgen de laatste trends en bieden het aan tegen zeer lage en aantrekkelijke prijzen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%. Fashionforless verkoopt uitsluitend originele en nieuwe merkkleding, schoenen en accessoires direct uit voorraad. Daarnaast kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice. Persoonlijk advies, betrouwbaarheid en goede service staan bij ons hoog in het vaandel.